Könyvelőiroda-Vezetők Klubja 2024

A Pénzügyminisztérium által minősített szakmai szervezet

Hogyan kaphatok könyvelői munkámhoz valóban hatékony segítséget?

Könyvelőiroda-Vezetők Klubja 2024
Dr. Sallai Csilla
okleveles könyvvizsgáló, a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja elnöke

"Az elmúlt időszak nagyon sok változást hozott a könyvelői, könyvelőirodai munkában, amelyekre reagálni kell. Szilárd elhatározásunk, hogy megtartsuk azokat az értékeket, amelyek 20 éve több száz könyvelő számára aktív szakmai hátteret jelentettek.

Az elmúlt évtizedekben megszokott szolgáltatások tovább bővülnek annak érdekében, hogy a szakmai szervezet exkluzív közösségi élményt és valódi segítséget nyújtson a mindennapi munkában - úgy a könyvelés szakmai háttere, mind a könyvelőiroda működtetéséhez szükséges vezetői készségek fejlesztése terén. Mindezt úgy valósítjuk meg, hogy a Klub tagjai prémium kedvezményekkel élvezhessék a PENTA UNIÓ Zrt. által biztosított egyéb szakmai előnyöket.

Könyvelői, adótanácsadói, adószakértői és okleveles adószakértői kreditpontokat is jelent Önnek a tagság! Éljen ezzel a nagyszerű lehetőséggel!"

Kinek ajánljuk ezt a szakmai közösséget:

  • a könyvelőirodák vezetőinek, illetve vállalkozások, szervezetek főkönyvelőinek vagy vezető beosztásban dolgozó könyvelő munkatársainak
  • az egyszemélyes könyvelőirodák vezetőinek, akik nem szeretnének egyedül maradni a szakma kihívásaival
  • azoknak a szakembereknek, akik zártkörű, minőségi, moderált szakmai egyeztetésre vágynak a mindennapi munka során
  • azoknak, akik egyébként is előnyben részesítik a PENTA UNIÓ Zrt. szakmai programjait, hiszen így prémium kedvezményeket élvezhetnek.

Legyen Ön is tagja szakmai szervezetünknek!

Klub csomag logó

Biztos megoldás gondos könyvelőknek

Levelező lista
Levelező lista
Levelező lista

Exkluzív: a KVK tagok zárt online fóruma. Sokszor órákat veszteget el egy-egy "utánanézéssel"? Jobb lenne kérdezni, hogy biztosra menjen, de nincs kitől? Ellenőrzés esetén jó lenne ismerni valakit, akinél már volt hasonló ügyben a NAV? Tudni szeretné, hogy "hogyan csinálják" más könyvelők?

Ezért hoztuk létre a Klub levelező listáját, ezt a zárt fórumot, ahol a többi Klubtaggal beszélhet, ahol Ön is segíthet, és a többiek is segíthetnek Önnek!

Nem a "fórum" a nagy durranás... Tudjuk, hogy egy fórum ma már technikailag nem egy nagy durranás - és ennek a fórumnak nem is ebben van az ereje. A levelező listán egy kulturált, válogatott társaság tagja lehet, amely már 20 éve bizonyít.

Heti gondolatindító szakmai levél
a Klubvezetőtől
a Klubvezetőtől

Figyelemfelhívó szakmai levél a Klubvezető tollából heti rendszerességgel.

Adózás "Svájcibicskája" e-szakkönyv
Adózás "Svájcibicskája" e-szakkönyv
Adózás "Svájcibicskája" e-szakkönyv

Az Adózás Svájcibicskája: Adótan kézikönyv elektronikus formában. Az évente frissülő szakkönyv logikai ábrákon keresztül mutatja be a teljes magyar adórendszert. A könyv segítségével könnyedén megérti és átlátja a szabályozást. Tartalom: Államháztartás, Art, Áfa, Szja, Eva, Vagyonadók, Tao, Különadók, Ökoadók, Egyéb adók, Vám, Tb, Illeték. Az e-könyv a Klubtagok számára a Hallgatói oldal- Klubok - Szakanyagok menüpontjában érhető el.

+2 kreditpont
+2 kreditpont
+2 kreditpont

A Könyvelőiroda-Vezetők Klubját a Pénzügyminisztérium szakmai szervezetté minősítette, így a tagságért +2 kreditpontot számolhat el a könyvelői, adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői regisztrációval rendelkező szakemberek. A tagságért járó kreditpont abban az esetben érvényesíthető, ha legalább 3 hónapon át és a továbbképzési év utolsó napján tagja a szakmai szervezetnek!

Klubdélutánok
Klubdélutánok személyesen vagy online
Klubdélutánok személyesen vagy online

2024-ben hibrid megoldással valósítjuk meg klubnapjainkat, így alkalomszerű választással személyesen vagy az online térben is találkozhat exkluzív szakmai és „meglepetés” előadóinkkal, a klubvezetővel és a klubtársakkal!

Aktuális témákról konzultálhat kollégáival, valamint lehetőség nyílik a szakmai környezetben történő kötetlen beszélgetésre is! Klubvezetőink évi 5-10 alkalommal tartanak Klubdélutánt! Ha nem tud részt venni a Klubdélutánon, lehetőség nyílik az online bekapcsolódásra, illetve megkapja a szakmai előadás emlékeztetőjét írásban!

5 alkalmas konferenciabérlet
a PENTA szakmai rendezvényeire
a PENTA szakmai rendezvényeire

A klubtagság évében 5 tetszőlegesen választott díjmentes szakmai rendezvény (1 napos élő online közvetítés, tantermi, e-learning) a Penta szervezésében. Így könyvelői, adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kreditpontjait is tovább gyarapíthatja a KVK tagság keretein belül.

KVK kedvezmény konferenciákra
KVK kedvezmény konferenciákra
KVK kedvezmény konferenciákra

A PENTA UNIÓ Zrt. 2024. évi egy napos budapesti konferenciáin kiemelkedő kedvezményben részesül. A konkért "Klub kedvezmény"-t és annak mértékét az adott rendezvényeknél találja majd.

59.800 Ft + ÁFA

Legyen Ön is tagja szakmai közösségünknek!

Mi történik, ha jelentkezem?
Tudnivalók az e-mail címhez

1. Töltse ki az alábbi űrlapot és kattintson a "Jelentkezem!" gombra!

2. Jelentkezését azonnal visszaigazoljuk e-mailben a részletekkel együtt.

3. A klubtagsági díjról néhány napon belül számlát küldünk.

4. A klubtagsági díj beérkezését követően aktiváljuk hozzáférését a fórumhoz és a szakmai anyagainkhoz.

Az e-mail címe alapján hozzuk létre az Ön személyes Hallgatói oldalát, ahol bejelentkezést követően személyre szabottan tudja használni az egyes funkciókat.

Kérjük, hogy e-mail címe megadásakor figyeljen az alábbiakra:

  • A hétköznapokban használt e-mail címet adjon meg, mert ide fognak érkezni a képzéssel kapcsolatos tudnivalók e-mailben.
  • Saját e-mail címét adja meg (NE info@cegnev.hu), mert személyes adatait, vizsgaeredményeit stb. ezzel tekintheti meg.
  • Kérjük - amennyiben lehetséges - kerülje az alábbi Magyarországon ingyenesen elérhető levelező rendszerek használatát, mivel azok üzembiztonsága sokszor nem megfelelő és így a fontos üzenetek nem jutnak el Önhöz: freemail.huindamail.huvipmail.hucitromail.hu
  • A szakmai anyagokat a Hallgatói oldal „Szakanyagok” menüpontján keresztül éri majd el.
  • Amennyiben visszatérő résztvevőnk, kérjük, hogy következetesen ugyanazt az e-mail címet használja, hogy az egyes oktatási események anyagai egyszerre jelenjenek meg Hallgatói oldalán.

 

Jelentkezési folyamat indítása
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM