Társadalombiztosítási és bérügyi képzések tanfolyam 1 102 értékelés 4.8

Állam által nyilvántartásba vett programkövetelmény száma: 04175001 (E/2020/000091) || Nyilvántartási szám: B/2020/001200

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző / Társadalombiztosítási és bérügyi szakember

A társadalombiztosítási és bérügyi képzések új rendszere 4+1 pontban:

1.

Szakmai gyakorlattal vagy anélkül?

Azonos tudásszintet garantáló képzéseket biztosítunk a "csak" érettségivel, illetve az érettségi mellett szakmai gyakorlattal vagy szakirányú előképzettséggel (pl. pénzügyi-számviteli ügyintéző stb.) rendelkezők számára is a két különböző képzésünkkel.

2.

Bizonyítvány vagy Certifikát

A Penta által az állami felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerből kiállított Tanúsítvány mellett a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzésünk államilag elismert képesítő bizonyítványt, Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzésünk a Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete (MTBSZE) által kiállított certifikátot tesz elérhetővé a sikeresen vizsgázóknak.

3.

Akár 100% online (távoktatás) képzés

Akkor nézi meg a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző, valamint a Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés online tananyagát, amikor ideje engedi. Az önálló tanulással elsajátítható tananyagot online előadások egészítik ki. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 3. hónapig.

4.

Azonnal elkezdheti a tanulást!

Nem kell hónapokat várnia az indulásra, a határidőre befizetett regisztrációs díjért (tandíjba beszámítjuk) cserébe bónuszként küldjük a "Bérügyi ismeretek" és a "Társadalombiztosítási ismeretek" modulok első tananyagait.

+1.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző, illetve Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Jelentkezem
Dr. Bogdán Zsuzsanna
Dr. Bogdán Zsuzsanna
főosztályvezető, Magyar Államkincstár, a képzések szakmai felelőse

"Nevében megújult a szakma legnépszerűbb képzése

A korábbi OKJ-s Társadalombiztosítási ügyintéző és a Bérügyintéző képzések helyébe lépő új Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző, illetve Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzések szakmai tartalmukban szinte teljesen megegyeznek elődjeivel és egymással. A különbség a képzés megkezdéséhez szükséges feltételekben, illetve a képzés sikeres befejezését követő a bizonyítvány / certifikát megszerzésének lehetőségében van.

Tanuljon a legkorszerűbb és leghatékonyabb oktatási módszerrel!

A távoktatás keretében nem csak tankönyveket adunk az otthoni felkészüléshez, hanem az országban elsőként és egyedülállóan kb. 150 órányi videó felvétellel (az elméleti tananyag gyakorlati példákkal fűszerezve) és folyamatos kérdezési lehetőséggel segítjük a képzésben résztvevőket."

Képzési program: Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző

Jelentkezem

Válasszon 100% online társadalombiztosítási és bérügyi képzéseink közül!
Tantermi csomag logó

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző

240 órás szakmai képzés

Érettségi+gyakorlattal
Szakmai előképzettség/diploma+gyakorlat
Szakmai előképzettség/diploma+gyakorlat

A Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés megkezdéséhez:

 • érettségi végzettség és három év pénzügyi, vagy számviteli, vagy adózási, vagy munkaügyi területen szerzett szakmai gyakorlat, VAGY
 • szakmai előképzettség (pl. Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Vállalkozási ügyviteli ügyintéző stb.) VAGY
 • gazdaságtudományok képzési területhez tartozó szakon szerzett felsőfokú végzettség VAGY
 • egyéb felsőfokú végzettség és kettő év szakmai gyakorlatra van szükség.

Állami Képesítő bizonyítvány
Képesítő bizonyítvány
Képesítő bizonyítvány

A Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés végén, az akkreditált vizsgaközpontban sikeres képesítő vizsga esetén államilag elismert képesítő bizonyítvány szerezhető. A Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés elvégzésével betölthető munkakörök nem tartoznak a szabályozott szakmák körébe, így azok betöltésének nem feltétele az államilag elismert bizonyítvány.

Akár 100% otthoni felkészülés
Akár 100% otthoni felkészülés
Akár 100% otthoni felkészülés

Akkor nézi meg a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző távoktatási tananyagot, amikor ideje engedi. Az önálló tanulással elsajátítható tananyagot élő online közvetítéses konzultációk egészítik ki. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6. hónapig.

Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző szakmai képzés oktatói a konzultációs alkalmak között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, és 24-48 órán belül válaszolnak.

Bérszámfejtő szoftver
Bérszámfejtő szoftver
Bérszámfejtő szoftver

Gyakorolhat akár otthon is a díjmentesen használható RLB szoftver oktatási verziójával, így nem csak rutint szerez, de az elméletet is könnyebben megérti és a vizsgán sem lesznek megoldhatatlan feladatok! (Az RLB operáció rendszer igénye: Windows.)

Országos modulzáróvizsga-szervezés
Országos modulzáróvizsga-szervezés
Országos modulzáróvizsga-szervezés

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 3 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok.

228.000 Ft 189.900 Ft*

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 4*54.750 Ft (összesen 228.000 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Kismama/Kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig 20% kedvezményt biztosítunk egyösszegű fizetés esetén a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Távoktatás csomag logó

Társadalombiztosítási és bérügyi szakember

179 tanórás képzés

Már érettségivel is megkezdhető
Érettségivel megkezdhető
Érettségivel megkezdhető

A Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés megkezdéséhez elegendő az érettségi végzettség, nem szükséges sem szakmai előképzettség, sem szakmai gyakorlat.

MTBSZE Certifikát
Certifikát
Certifikát

A Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés végén, sikeres záróvizsga esetén a képzőintézmény Tanúsítványt állít ki. A Tanúsítvány mellett a Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete (MTBSZE) által kiállított certifikátot tesz elérhetővé a sikeresen vizsgázóknak. A képzés elvégzésével betölthető munkakörök nem tartoznak a szabályozott szakmák körébe, így azok betöltésének nem feltétele az államilag elismert bizonyítvány.

Akár 100% otthoni felkészülés
Akár 100% otthoni felkészülés
Akár 100% otthoni felkészülés

Akkor nézi meg a Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés távoktatási tananyagát, amikor ideje engedi. Az önálló tanulással elsajátítható tananyagot élő online közvetítéses konzultációk egészítik ki. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6. hónapig.

Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen a Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés oktatói a konzultációs alkalmak között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, és 24-48 órán belül válaszolnak.

Bérszámfejtő szoftver
Bérszámfejtő szoftver otthoni gyakorlásra
Bérszámfejtő szoftver otthoni gyakorlásra

Gyakorolhat akár otthon is a díjmentesen használható RLB szoftver oktatási verziójával, így nemcsak rutint szerez, de az elméletet is könnyebben megérti és a vizsgán sem lesznek megoldhatatlan feladatok! (Az RLB operáció rendszer igénye: Windows.)

100% beszámíthatóság...
...a munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzésbe
...a munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzésbe

A társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés sikeres elvégzését követő egy éven belül a tanulmányait 100%-ban beszámítjuk a Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzésbe, amennyiben rendelkezik a képzés megkezdéséhez szükséges feltételekkel (szakmai előképzettség vagy szakmai gyakorlat). Ezzel lehetősége nyílik arra, hogy képesítő bizonyítványt szerezzen.

Országos vizsga-szervezés
Országos vizsga-szervezés
Országos vizsga-szervezés

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 3 db modulzáró vizsga online kerül megvalósításra. A záróvizsga írásbeli és gyakorlati vizsgatevékenysége személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok.

168.900 Ft 139.900 Ft*

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a záróvizsga díj (lásd vizsgadíjak). A feltüntetett díjak 27% áfát tartalmaznak.

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 4*39.975 Ft (összesen 168.900 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség.

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Kismama/Kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig 20% kedvezményt biztosítunk egyösszegű fizetés esetén a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

BÓNUSZ
BÓNUSZ

A regisztrációs díj* befizetését követően a "HR és munkajog" tananyagokhoz azonnal hozzáférést kap, így kihasználhatja az időt a felkészülés érdekében.

* A 9.000 Ft regisztrációs díjat beszámítjuk a tanfolyami díjba, nem plusz költség! Figyelem: a jelentkezéseket a regisztrációs díjak beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

Válasszon Társadalombiztosítási és bérügyi képzések tanfolyamaink közül!

1. Válasszon időpontot! Kattintson a fehér körbe!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben
Képzési forma
Indul
Kontaktórák
Helyszín
Ütemezés
Munkaerő-gazdálkodási és tb ügyintéző
Megtelt!
15 alkalom
Szombat 
08:30-14:00
Online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
HR ismeretek (60 óra)
2022.09.26
2022.12.12
Bérszámfejtési ismeretek (100 óra)
2022.12.19
2023.02.27
Társadalombiztosítási ismeretek (80 óra)
2023.03.06
2023.05.08
*Az információ tájékoztató jellegű.
Társadalombiztosítási és bérügyi szakember
Megtelt!
15 alkalom
Szombat 
08:30-14:00
Online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
HR és munkajog (45 óra)
2022.09.26
2022.12.12
Bérügyi ismeretek (66 óra)
2022.12.19
2023.02.27
Társadalombiztosítás (68 óra)
2023.03.06
2023.05.08
*Az információ tájékoztató jellegű.
Társadalombiztosítási és bérügyi szakember
2023.01.30
15 alkalom
Szombat 
08:30-14:00
Online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
HR és munkajog (45 óra)
2023.02.06
2023.04.16
Bérszámfejtési ismeretek (100 óra)
2023.05.01
2023.07.02
Társadalombiztosítás (68 óra)
2023.07.31
2023.11.05
*Az információ tájékoztató jellegű.
Munkaerő-gazdálkodási és tb ügyintéző
2023.01.30
15 alkalom
Szombat 
08:30-14:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
HR ismeretek (60 óra)
2023.02.06
2023.04.16
Bérszámfejtési ismeretek (100 óra)
2023.05.01
2023.07.02
Társadalombiztosítási ismeretek (80 óra)
2023.07.31
2023.11.05
*Az információ tájékoztató jellegű.
2. Adja meg adatait!
Mi történik, ha jelentkezem?
Tudnivalók az e-mail címhez
Más időpontot választok

A jelentkezéstől a képzés indulásáig az alábbi lépésekre számíthatsz:

 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot a személyi igazolványod (!) alapján, majd kattints a "JELENTKEZÉS" gombra!
 2. E-mailben igazoljuk vissza a jelentkezésedet, felhasználóneved/jelszavad a TudásTérbe és a további teendőket. 
 3. Külön e-mailben érkezik a regisztrációs díjról szóló számla.
 4. A Regisztrációs díj beérkezését követően automatikusan aktiválódik a Bónusz tananyag a TudásTérben (Tananyagok menüpont).
 5. A képzés indulása előtt 1-2 héttel emailt küldünk a Beiratkozási varázslóról.
 6. A képzés indulása előtt néhány nappal e-mailben küldjük az elektronikus felnőttképzési szerződést.

Kérjük, hogy e-mail címe megadásakor figyeljen az alábbiakra:

 • A hétköznapokban használt e-mail címet adjon meg, mert ide fognak érkezni a képzéssel kapcsolatos tudnivalók e-mailben.
 • Saját e-mail címét adja meg (NE info@cegnev.hu), mert elképzelhető, hogy az emailekben bizalmas információkat küldünk.
 • Kérjük - amennyiben lehetséges - kerülje az alábbi Magyarországon ingyenesen elérhető levelező rendszerek használatát, mivel azok üzembiztonsága sokszor nem megfelelő és így a fontos üzenetek nem jutnak el Önhöz: freemail.huindamail.huvipmail.hucitromail.hu
 • Amennyiben visszatérő résztvevőnk, kérjük, hogy következetesen ugyanazt az e-mail címet használja.
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább