EKÁER ügyintéző - e-learning

Végezze el kényelmesen, otthonról vagy munkahelyéről a továbbképzést!

EKÁER ügyintéző képzés online

3+1 egyszerű lépés az e-képzés elvégzéséhez:

1.

Jelentkezzen a továbbképzésre!

Válassza ki a videót és töltse ki a jelentkezési lapot!

2.

Szerződéskötés

A jelentkezését visszaigazoló email-ből töltse le a felnőttképzési szerződését, melyet 2 példányban aláírva postai úton elsőbbségi küldeményként juttasson el hozzánk!

3.

Tekintse meg a videót!

A felnőttképzési szerződés beérkezésével egy időben aktiváljuk hozzáférését a tananyaghoz, melyről értesítő e-mailt küldünk. A videó megtekintésére 60 nap áll rendelkezésre, de legkésőbb 2020. december 30-ig. A videó egy rövid feleletválasztós teszttel zárul: érjen el legalább 50%-os szintet és postai úton küldjük Önnek tanúsítványát és a felnőttképzési szerződését. (A teszt többször is kitölthető.)

+1.

Értékelje a képzést!

A teszt sikeres teljesítését követően értékelje a képzést a megadott szempontok szerint. Ezzel a lépéssel zárul a képzés.

Az előadó ajánlásával

"Dr. Kovács Ferenc vagyok a képzés oktatója. Okleveles adószakértőként, valamint a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének titkáraként az adózók munkáját kívánom megkönnyíteni. Az EKAER rendszerrel indulása óta, vagyis 5 éve foglalkozom.

Ajánlom az EKÁER ügyintéző képzést mindazok figyelmébe, akik munkájuk során csak most kerülnek először kapcsolatba az EKAER rendszerrel, továbbá azoknak is, akik már használják, de tovább kívánják bővíteni ismereteiket.

A PENTA UNIÓ Zrt. folytatta távoktatásos képzéseinek engedélyeztetését/akkreditálását, hogy a résztvevők munkaidejükhöz és feladataikhoz igazítva, rugalmasan és hatékonyan tudják ismereteiket bővíteni az EKAER rendszerrel kapcsolatos szabályozások terén. A képzés felnőttképzési engedélyszáma: E-000088/2014/D004.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az EKÁER elméleti és szabályozási hátterét és naprakész gyakorlati ismereteket szerezhessenek, az ehhez kapcsolódó feladataik ellátásához szükséges megfelelő tudással és kompetenciákkal rendelkezzenek.

Hasznos időtöltést kívánok a képzés elvégzéséhez!"

Dr. Kovács Ferenc

titkár, Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete

2020. évi képzéseinkre 2020.12.21. 16 óráig fogadtuk a jelenktezéseket. A hozzáféréseket azon jelenktezők számára tudjuk biztosítani, akik 2020.12.22-ig az aláírt felnőttképzési szerződésüket eljuttatják az oktatásszervezőnek.


Jelentkezem

Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

1. VÁLASSZON VIDEÓ(KA)T! KATTINTSON A FEHÉR NÉGYZETBE!

Kérjük előbb válasszon videó(ka)t!

Rendben
Előzetes Tematika
Előadás
Előadó
Idő
Időtartam
Díj
Értékelés
Adja meg adatait!
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább