Kreditpontos továbbképzés 2022

Könyvelőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek

16 könyvelői (+adós és szakterület-specifikus) KREDITPONT

Dr. Herich György
Dr. Herich György
A PENTA UNIÓ Zrt. továbbképzéseinek szakmai felelőse

2022. évben is három továbbképzési forma közül választhat:

 1. A hagyományos TANTERMI továbbképzéseink a megszokott helyszíneken, a megszokott oktatókkal kerülnek megrendezésre. Továbbra is profitálhat a továbbképzéseink megszokott extráiból: Adó magyarázatok e-könyv, Pénzmosással kapcsolatos e-továbbképzés, szakterület-specifikus e-learning továbbképzés 50% kedvezménnyel, kérdés-válasz adatbázis.
 2. Az ÉLŐ ONLINE közvetítést otthonról (irodából), valós időben nézheti, mintha a tanteremben ülne és a kérdéseit is felteheti a jól ismert előadónak. Ez egy igényes kompromisszum, amely egyesíti az online és a tantermi képzés előnyeit, ahol ráadásként a hagyományos tantermi továbbképzés extráit itt is megkapja.
 3. A harmadik a praktikus E-LEARNING VIDEÓ, amellyel saját időbeosztása szerint akár több részletben is megtekintheti a továbbképzés videóit.
Jelentkezem

Válasszon a három továbbképzési forma közül!

Vegyük sorra az ELŐNYÖKET és HÁTRÁNYOKAT:

1

Hagyományos tantermi

ELŐNY: a megszokott helyszínen, a jól ismert előadókkal találkozhat személyesen és együtt szakmázhat kollégáival a megszokott hangulatban. Profitálhat a továbbképzés megszokott extráiból.

HÁTRÁNY: a kialakult vírushelyzet jövőbeni bizonytalansága kihathat a képzés megszervezhetőségére.

2

Élő online közvetítés

ELŐNY: Kényelmes, a jelen helyzetben a legjobb megoldás. Utazási időt és költséget spórol. Felteheti felmerülő kérdéseit a jól ismert előadónak. Az előadó alkalmazkodik a gyorsan változó jogszabályi környezethez, így naprakész információkat kap. Profitálhat a továbbképzés megszokott extráiból.

HÁTRÁNY: egyoldalú személyes kapcsolat az előadóval (Ön látja az előadót, de az előadó nem látja Önt), személyes kapcsolat hiánya a többi résztvevővel, minimális technikai előkészületet (amelyben segítünk).

3

E-learning videók

ELŐNY: tetszőleges időpontban és akár részletekben is megtekintheti, a kezdéstől számított 60 napon belül a továbbképzés videóit.

HÁTRÁNY: a gyorsan változó jogszabályi környezethez nem tud alkalmazkodni a felvett előadás, kérdéseit nem tudja feltenni az előadóknak. Minimális technikai előkészület szükséges (amelyben segítünk).

Jelentkezem

TUDNIVALÓK A KÖNYVELŐI KREDITPONTOK GYŰJTÉSÉRŐL

Regisztrációja függvényében Ön az alábbiak szerint tudja megszerezni szükséges könyvelői kreditpontjait:

 • Vállalkozási szakos továbbképzésünkkel a nem költségvetési szervnél dolgozó mérlegképes könyvelők szerezhetik meg a szükséges 16 kreditpontjukat (8 számviteli + 8 egyéb témakörben minősített kreditpont), amennyiben vállalkozási szakterületen rendelkeznek regisztrációval. Ha Ön nem vagy nem csak vállalkozási szakterületen rendelkezik regisztrációval, akkor a fenti továbbképzés mellett +4 kreditpontot az adott szakterület(ek)re minősített továbbképzésen kell megszereznie.
 • Államháztartási szakos továbbképzésünkkel a költségvetési szervnél dolgozó mérlegképes könyvelők teljesíthetik továbbképzési kötelezettségüket amennyiben vállalkozási és/vagy államháztartási szakterületen rendelkeznek regisztrációval.
 • Szakterület-specifikus továbbképzésen azoknak a regisztrált könyvelőknek kell részt venniük, pénzügyi-szervezeti, egyéb szervezeti (nonprofit), IFRS vagy államháztartási szakterületen (is) rendelkeznek regisztrációval.

Kérjük, jelentkezés előtt ellenőrizze regisztrációja szakterületét a névjegyzékben, hogy biztosan a megfelelő kreditpontokat szerezze meg: Regisztrált mérlegképes könyvelők NÉVJEGYZÉKE

TUDNIVALÓK AZ ADÓTANÁCSADÓ, ADÓSZAKÉRTŐ, OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐ  KREDITPONTOK GYŰJTÉSÉRŐL

2020. január 1-től új szabály érvényes az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők nyilvántartásba vételére és továbbképzési kötelezettségére. A legjelentősebb változás, hogy az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők továbbképzési rendszerének új alapelvei megegyeznek a mérlegképes könyvelők továbbképzési rendszerével:

 • A továbbképzési időszak 2020. január 1-jétől ötéves időszak helyett  éves továbbképzési időszakká alakult át, a továbbképzési évek – a könyvelőkhöz hasonlóan – január 1-jétől december 31-ig tartanak.
 • Előbbiek alapján az idei továbbképzési év 2022. január 1-jétől december 31-ig tart, ebben az időszakban kell az érintetteknek 20 kreditpontot gyűjteniük. (A többletpontok nem vihetők át a következő évre.)
 • A 20 kreditpont megszerezhető minősített továbbképzési programok teljesítésével, illetve maximum 2 kreditpontot ér a minősített szakmai szervezeti tagság. A minősített szakmai szervezetek köre megegyezik a mérlegképes könyvelő továbbképzéshez minősített szervezetek, szerveződések körével.

2022. évi vállalkozási szakos tematika

Számviteli nap  - (8 számviteli kreditpont)

Számviteli változások a 2021. évi LXIX. tv. alapján>> A Ptk. 2021. évi XCV. törvény szerinti módosításainak számviteli összefüggései >> Lízing és bérlet számvitele >> Gazdasági társaságok átalakulásának, egyesülésének, szétválásának számvitele  >> Konzultáció

Adó nap - (8 adós kreditpont)

Az adózás rendjének 2022. január 1-jétől hatályos változásai >> A társasági adó és az osztalékadó 2022. január 1-jétől hatályos változásai >> A kisadózó vállalkozások tételes adója és a kisvállalati adó 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A személyi jövedelemadó 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A szociális hozzájárulási adó és a szakképzési hozzájárulás 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló törvény változásai >> A rehabilitációs hozzájárulás 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> Az egyszerűsített foglalkoztatás és az egyszerűsített közteherviselés szabályainak 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> Az általános forgalmi adó 2022. január 1-jétől hatályos változásai >> A helyi adók és a gépjárműadó 2022. január 1-jétől hatályos változásai  >> Konzultáció

2022. évi államháztartási szakos tematika

Központi PM tematika alapján 12 számviteli kreditpont

A Pénzügyminisztérium által kiadott központi tematika alapján.

Vállalkozási szakterületen minősített 4 (nem számviteli) kreditpont

Az egyszerűsített foglalkoztatás és az egyszerűsített közteherviselés szabályainak 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> Az általános forgalmi adó 2022. január 1-jétől hatályos változásai >> A helyi adók és a gépjárműadó 2022. január 1-jétől hatályos változásai >> A társasági adóról és az osztalékadó 2022. január 1-jétől hatályos változásai >> A kisadózó vállalkozások tételes adója és a kisvállalati adó 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A személyi jövedelemadó 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A szociális hozzájárulási adó és a szakképzési hozzájárulás 2022. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló törvény változásai >> KonzultációRészvételi díj
Élő online, e-learning, tantermi: 19.900 Ft (áfa mentes)
Ellátás

A tantermi képzés részvételi díja tartalmazza a továbbképzés szüneteiben elfogyasztható kávét, frissítőt és péksüteményeket.

Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

1. Válasszon időpontot! Kattintson a fehér körbe!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben

A mérlegképes kreditpontos rendszerben számvitel témakörben min. 8 kreditpontot kell gyűjteni. Pirossal jelöljük a könyvelői kreditpontok számát, ha csak számviteli vagy legalább 8 számviteli kreditet tartalmaznak.

 • könyvelőknek
 • adótanácsadóknak
 • okleveles adószakértőknek
 • adószakértőknek
 • könyvvizsgálóknak
Szabad helyek
Előadók
Szak
Időpont
Helyszín
Kreditpontok
E-learning képzések adataiért kattintson ide!
E-LEARNING
VIDEÓK
lásd: E-learning

--------------------- sql lekérdezés --------------------------
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = '1' AND allapot <> 0 AND munkaszam= '122HT01-1-B 2022.09.27'
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = 60 AND allapot <> 0 AND munkaszam= '122HT01-1-B 2022.09.27'

--------------------- r1 --------------------------
Array
(
  [id] => 1974
  [konferencia_nev] => Számvitel nap
  [munkaszam] => 122HT01-1-B 2022.09.27
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 1
  [datum] => 2022-09-27
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 08:30-15:45
  [ferohely] => 30
  [helyszin] => TANTERMI
  [helyszin2] => Czinderi u. 6.
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 1
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 8
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 8
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 8
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Márkus Gábor Dr.
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)

--------------------- r2 --------------------------
Array
(
)

--------------------- r --------------------------
Array
(
  [id] => 1974
  [konferencia_nev] => Számvitel nap
  [munkaszam] => 122HT01-1-B 2022.09.27
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 1
  [datum] => 2022-09-27
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 08:30-15:45
  [ferohely] => 30
  [helyszin] => TANTERMI
  [helyszin2] => Czinderi u. 6.
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 1
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 8
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 8
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 8
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Márkus Gábor Dr.
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)
Megtelt!
 • Auth Szabolcs
  Auth Szabolcs
 • Márkus Gábor Dr.
  Márkus Gábor Dr.
VáLL
09.26,09.27
08:30-15:45
TANTERMI
Czinderi u. 6.
Kreditpontok
 • 16
 • 18
 • 18
 • 18
 • 0

--------------------- sql lekérdezés --------------------------
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = '1' AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-4-B 2022.10.28'
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = 60 AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-4-B 2022.10.28'

--------------------- r1 --------------------------
Array
(
)

--------------------- r2 --------------------------
Array
(
  [id] => 1923
  [konferencia_nev] => Élő online adó Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-4-B 2022.10.28
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-10-28
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 200
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Sándorné Új Éva
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)

--------------------- r --------------------------
Array
(
  [id] => 1923
  [konferencia_nev] => Élő online adó Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-4-B 2022.10.28
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-10-28
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 200
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Sándorné Új Éva
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)
48 hely
 • Nagy Erzsébet Tünde
  Nagy Erzsébet Tünde
 • Sándorné Új Éva
  Sándorné Új Éva
VáLL
10.27,10.28
9:00-16:15
ÉLŐ ONLINE
közvetítés
Kreditpontok
 • 16
 • 18
 • 18
 • 18
 • 0

--------------------- sql lekérdezés --------------------------
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = '1' AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-51-B 2022.11.09'
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = 60 AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-51-B 2022.11.09'

--------------------- r1 --------------------------
Array
(
)

--------------------- r2 --------------------------
Array
(
  [id] => 1925
  [konferencia_nev] => Élő online ÁHT Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-51-B 2022.11.09
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-11-09
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 150
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 4
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => áht
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 5
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 5
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 5
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Sándorné Új Éva
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)

--------------------- r --------------------------
Array
(
  [id] => 1925
  [konferencia_nev] => Élő online ÁHT Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-51-B 2022.11.09
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-11-09
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 150
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 4
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => áht
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 5
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 5
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 5
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Sándorné Új Éva
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)
57 hely
 • Szeles Judit
  Szeles Judit
 • Sándorné Új Éva
  Sándorné Új Éva
áHT
11.08,11.09
9:00-16:15
ÉLŐ ONLINE
közvetítés
Kreditpontok
 • 16
 • 16
 • 16
 • 16
 • 0

--------------------- sql lekérdezés --------------------------
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = '1' AND allapot <> 0 AND munkaszam= '122HT01-2-B 2022.11.23'
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = 60 AND allapot <> 0 AND munkaszam= '122HT01-2-B 2022.11.23'

--------------------- r1 --------------------------
Array
(
  [id] => 1976
  [konferencia_nev] => Adó nap
  [munkaszam] => 122HT01-2-B 2022.11.23
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 1
  [datum] => 2022-11-23
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 08:30-15:45
  [ferohely] => 50
  [helyszin] => TANTERMI
  [helyszin2] => Czinderi u. 6.
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Auth Szabolcs
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)

--------------------- r2 --------------------------
Array
(
)

--------------------- r --------------------------
Array
(
  [id] => 1976
  [konferencia_nev] => Adó nap
  [munkaszam] => 122HT01-2-B 2022.11.23
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 1
  [datum] => 2022-11-23
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 08:30-15:45
  [ferohely] => 50
  [helyszin] => TANTERMI
  [helyszin2] => Czinderi u. 6.
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Auth Szabolcs
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)
31 hely
 • Márkus Gábor Dr.
  Márkus Gábor Dr.
 • Auth Szabolcs
  Auth Szabolcs
VáLL
11.22,11.23
08:30-15:45
TANTERMI
Czinderi u. 6.
Kreditpontok
 • 16
 • 18
 • 18
 • 18
 • 0

--------------------- sql lekérdezés --------------------------
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = '1' AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-5-B 2022.11.23'
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = 60 AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-5-B 2022.11.23'

--------------------- r1 --------------------------
Array
(
)

--------------------- r2 --------------------------
Array
(
  [id] => 1927
  [konferencia_nev] => Élő online adó Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-5-B 2022.11.23
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-11-23
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 150
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Juhász Tibor
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)

--------------------- r --------------------------
Array
(
  [id] => 1927
  [konferencia_nev] => Élő online adó Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-5-B 2022.11.23
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-11-23
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 150
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Juhász Tibor
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)
13 hely
 • Sallai Csilla Dr.
  Sallai Csilla Dr.
 • Juhász Tibor
  Juhász Tibor
VáLL
11.22,11.23
9:00-16:15
ÉLŐ ONLINE
közvetítés
Kreditpontok
 • 16
 • 18
 • 18
 • 18
 • 0

--------------------- sql lekérdezés --------------------------
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = '1' AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-6-B 2022.12.16'
SELECT * FROM rendezvenyek WHERE varos = 60 AND allapot <> 0 AND munkaszam= '222HT21-6-B 2022.12.16'

--------------------- r1 --------------------------
Array
(
)

--------------------- r2 --------------------------
Array
(
  [id] => 1929
  [konferencia_nev] => Élő online adó Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-6-B 2022.12.16
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-12-16
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 100
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Auth Szabolcs
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)

--------------------- r --------------------------
Array
(
  [id] => 1929
  [konferencia_nev] => Élő online adó Budapest
  [munkaszam] => 222HT21-6-B 2022.12.16
  [munkaszam_datum] => 0000-00-00
  [varos] => 60
  [datum] => 2022-12-16
  [datum2] => 0000-00-00
  [idotartam] => 9:00-16:15
  [ferohely] => 100
  [helyszin] => ÉLŐ ONLINE
  [helyszin2] => közvetítés
  [kredit_mk] => 8
  [kredit_mk_cb] => 0
  [kredit_mk_szv_cb] => 0
  [szakterulet] => váll
  [kredit_kv] => 0
  [kredit_kv_cb] => 0
  [kredit_at] => 10
  [kredit_at_cb] => 0
  [kredit_asz] => 10
  [kredit_asz_cb] => 0
  [kredit_oasz] => 10
  [kredit_oasz_cb] => 0
  [eloadok] => Auth Szabolcs
  [ebed_dij] => 0
  [ebed_leiras] => 
  [program] => 
  [idotartam2] => 
  [dij] => 0
  [afa] => 0
  [letoltes] => 0
  [ertekeles] => 0
  [video] => 
  [allapot] => -1
)
86 hely
 • Márkus Gábor Dr.
  Márkus Gábor Dr.
 • Auth Szabolcs
  Auth Szabolcs
VáLL
12.15,12.16
9:00-16:15
ÉLŐ ONLINE
közvetítés
Kreditpontok
 • 16
 • 18
 • 18
 • 18
 • 0
2. Adja meg adatait!
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább