Civil Szervezeteket Könyvelők Klubja 2024

Vitassuk meg együtt a mindennapi munka során felmerült kérdéseket!

Civil Szervezeteket Könyvelők Klubja

Az együtt gondolkodás színtere a civilekről...

 

Civil szervezete van? Nehezen igazodik el a jogszabályok tengerén? Nem tudja, mit, mikor, hogyan csináljon? Nehézkes a jogszabályi környezet feltérképezése? Akkor köztünk a helye! Várjuk tagjaink közé, ha a mindennapi működéshez, vagy ha könyveléshez, adózáshoz keres segítséget! Egyre bővülő szakmai közösségünkön belül egymás kérdései és az azokra adott válaszok segítségével - egymást is tanítva - rengeteg időt spórolhat meg!

Suller Krisztina
regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, termékdíj ügyintéző

A Klub szolgáltatásai

1. Klubdélutánok

A személyes kapcsolattartás érdekében évente 7-10 alkalommal kötetlen, gyakorlati jellegű beszélgetés, előre meghatározott témáról. Aki nem tud személyesen részt venni egy-egy klubdélutánon, az sem marad le, hiszen online formában is részt vehet a klubdélutánon, illetve az összefoglaló szakmai anyagot mindenki megkapja a levelezőlistán keresztül. Ugyanakkor a klubdélutánokon hang- illetve videófelvétel nem készül, mivel a legfontosabb cél, hogy kötetlen formában olyan érzékenyebb kérdéseket is megbeszélhessünk, amiknek csak a klub "zárt falai" között van helye. :)

A klubdélutánok 2024-ben tantermi és online közvetítés vegyes formában valósulnak meg!

2023-ban az alábbi témákkal foglalkoztunk a klubdélutánokon:

 1. klubnap (2023. február): Civil szervezetek rendezvényei (Mi a helyzet a belépőkkel? Mi a helyzet a tagdíjjal? Kell-e egyes tételek után bármilyen jogcímen adózni? Hogyan díjazhatjuk fellépőinket, előadóinkat? Ingyen nyújtott szolgáltatások területén mi a helyzet?)
 2. klubnap (2023. március): Nyitás után, zárás előtt (számviteli és egyes, ehhez kapcsolódó adónemeket érintve átbeszéljük mire is kell figyelni a zárás során, mire figyeljünk az új év kezdetekor, változott-e valami ezen a területen) 
 3. klubnap (2023. április): Civil szervezetek adózása, különös tekintettel a társasági adóra
 4. klubnap (2023. május): Beszámolási hajrá a civileknél, avagy beszámolási típushibák 
 5. klubnap (2023. június): A civil szervezetek megszűnése, megszüntetése, valamint néhány szó a civilek hatósági ellenőrzéseiről
 6. klubnap (2023. augusztus): Civil szervezetek foglalkoztatási formái (önkéntesség, közérdekű önkéntesség, megbízási díj, adószámos magánszemély, kuratóriumi tiszteletdíj stb.
 7. klubnap (2023. szeptember): Civil szervezetek mindennapjai (működés, alakulás, alakulás körüli teendők, a mindennapok problémái)
 8. klubnap (2023. október): Civil szervezetek szervezeti egységei, intézmények, és a non profit gazdasági társaságok egyes kérdései
 9. klubnap (2023. november): A civil szervezetek és az áfa, valamint az adománygyűjtés kulcskérdései
 10. klubnap (2023. december): Felkészülés a zárásra – számviteli és adózási típushibák

A 2024. évi klubdélutánok tématervezetei feltöltés alatt!

2. Szakmai (zárt) levelezőlista

Ismerje meg a kollégáit foglalkoztató kérdéseket és kapjon választ sajátjaira! Folyamatos interaktív kommunikáció a tagok között, ahol megvitathatóak a szakmai tapasztalatok és a mindennapi munka során felmerülő kérdések egyaránt. A levelezőlistán nem csak szakmai beszélgetés zajlik, hanem feltöltésre kerülnek hasznos iratminták a civil szerveztek mindennapjaihoz (pl. önkéntesek nyilvántartása, beszámoló számviteli tv. szerinti kiegészítő melléklete).

3. Civil Szervezeteket Könyvelők Klubja kedvezmény konferenciákra

A PENTA UNIÓ Zrt. 2024. évi egynapos budapesti konferenciáin kiemelkedő kedvezményben részesül. A konkrét "Klub kedvezmény"-t és annak mértékét az adott rendezvényeknél találja majd.

Klubtagsági díj 2024. évre: 39.800 Ft + ÁFA

Legyen Ön is tagja szakmai közösségünknek!

Mi történik, ha jelentkezem?
Tudnivalók az email címhez.

Jelentkezés folyamata

1. Töltse ki a jelentkezési lapot!

2. A megadott adatok alapján kiállítjuk a tagsági díjról szóló számlát.

3. A tagsági díj kiegyenlítését követően jogosult részt venni a Klubdélutánokon, valamint aktiváljuk hozzáférését a levezelőlistához.

Az e-mail címe alapján hozzuk létre az Ön személyes Hallgatói oldalát, ahol bejelentkezést követően személyre szabottan tudja használni az egyes funkciókat.

Kérjük, hogy e-mail címe megadásakor figyeljen az alábbiakra:

 • A hétköznapokban használt e-mail címet adjon meg, mert ide fognak érkezni a képzéssel kapcsolatos tudnivalók e-mailben.
 • Saját e-mail címét adja meg (NE info@cegnev.hu), mert személyes adatait, vizsgaeredményeit stb. ezzel tekintheti meg.
 • Kérjük - amennyiben lehetséges - kerülje az alábbi Magyarországon ingyenesen elérhető levelező rendszerek használatát, mivel azok üzembiztonsága sokszor nem megfelelő és így a fontos üzenetek nem jutnak el Önhöz: freemail.huindamail.huvipmail.hucitromail.hu
 • A szakmai anyagokat a Hallgatói oldal „Szakanyagok” menüpontján keresztül éri majd el.
 • Amennyiben visszatérő résztvevőnk, kérjük, hogy következetesen ugyanazt az e-mail címet használja, hogy az egyes oktatási események anyagai egyszerre jelenjenek meg Hallgatói oldalán.

 

Jelentkezési folyamat indítása
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM