Adótanácsadó tanfolyam 834 értékelés 4.7

Állam által nyilvántartásba vett programkövetelmény száma: 04115006 (E/2020/000091)

FONTOS: 2024 júliusától hatósági képzéssé alakul át az adótanácsadó képzés. Jelentkezz most, még a jelenlegi feltételekkel!

Hogyan lehet Önből keresett és elismert adótanácsadó?

4+1 érv, amiért a Penta adótanácsadó tanfolyama a legjobb karrierbefektetés:

1.

100% online, visszanézhető tanórák

Élő online óráink bármikor és bárhányszor visszanézhetők, így nem szükséges elhalasztania programjait az online előadások időpontjában. Az online előadások mellett videós tananyaggal segítik oktatóink a képzésben résztvevők felkészülését.

2.

Azonnal elkezdheti a tanulást!

Nem kell hónapokat várnia az indulásra, a határidőre befizetett regisztrációs díjért (tanfolyami díjba beszámítjuk) cserébe bónuszként küldjük az adótanácsadó képzés tananyagának szerves részét képező "Az adóigazgatás általános és speciális szabályai" tananyagot.

3.

Országos modulzáróvizsga-szervezés

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 7 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, (Szeged a 2023. szeptembertől induló csoportok számára minimum 10 fő vizsgázó esetén).

4.

Távoktatásos csoport - Számvitel felmentéssel

Mérlegképes könyvelő vagy közgazdász előképzettség esetén felmentést kaphat a Számviteli ismeretek modul alól. Így amíg a csoporttársak az ütemezés szerint a Számviteli ismeretek modult tanulják, addig Ön már a következő két modul, a Jogi feladatok a gyakorlatban és az Adótanácsadás, adókommunikáció modul anyagát tanulhatja. Számvitel felmentés esetén arányosan csökken a képzési díj.

+1

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett az adótanácsadó képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük az adótanácsadó képzés indulásától számított két héten belül.

Jelentkezem
Dr. Herich György
Dr. Herich György
az adótanácsadó képzés szakmai felelőse

"Megkerülhetetlenné vált az adótanácsadó szakma!

Egy mérlegképes könyvelő bizonyítvány, vagy egy gazdasági, illetve jogi diploma önmagában már nem elegendő sem egy könyvelőirodában sem pedig egy vállalkozás gazdasági/könyvelési/jogi osztályán.

Az adózás ismerete megkerülhetetlenné vált a teljes pénzügyi-számviteli szakmában, és ezzel együtt emelkedett az adótanácsadó szakképesítés az egyik legjobb karrier befektetéssé. Az adótanácsadó képzés során megszerzett tudás gyorsan készpénzre váltható a vállalkozói tevékenységi kör bővítésével, vagy egy munkahelyi pozícióban történő előrelépéssel.

Az adótanácsadó végzettség révén új karrierutak és szakmai közösségek (egyesületek/szövetségek) nyílnak meg Ön előtt. Bővítse ismereteit és profitáljon a megszerzett szaktudásából, lendítse előre karrierjét és egyben cégét/vállalkozását is!"

CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG MÉG:
00 00: 00: 00
nap óra perc mp
Jelentkezem

Építse karrierjét! Szerezzen egy valóban értékes adótanácsadó végzettséget!

Válasszon a kétfajta adótanácsadó tanfolyamunk közül!
Tantermi csomag logó

Biztonságos és rugalmas megoldás kompromisszumot nem ismerőknek

310 ÓRÁNYI VIDEÓS TANANYAG
Professzionális tananyag
Professzionális tananyag

A képzés teljes óraszámát lefedő videós tananyag munkafüzetekkel, példatárakkal, mintadolgozatokkal segíti a sikeres vizsgafelkészülést! Akkor nézi meg az adótanácsadó távoktatási tananyagot, amikor ideje engedi. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet legkésőbb a képzés végét követő még további 6 hónapig, annak érdekében, hogy a képzést követő képesítő vizsgára történő felkészülést is segítse.

7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő

Az adótanácsadó képzés minden moduljának során egy összefoglaló, célirányos vizsgafelkészítő online közvetítéses alkalommal segítik az oktatók a modulzáró vizsgára történő "ráhangolódást". A vizsgafelkészítő alkalmak a képzés óraszámának részét képezik.

24/48 ÓRÁN BELÜLI OKTATÓI VÁLASZ
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen az adótanácsadó képzésünk oktatói az online előadások között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, melyekre az esetek 90%-ban lehetőleg 24, de legkésőbb 48 órán belül válaszolnak.

1000+ OLDAL E-TANKÖNYV
85.075 Ft értékű tankönyvcsomag digitális formában
85.075 Ft értékű tankönyvcsomag digitális formában

Az adott modul kezdetekor aktuális e-kiadványokat a TudásTérben éri el a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6 hónapig.

Az adóigazgatás általános és speciális szabályai, A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek, Jövedelemadózás és járulékfizetés, Egyéb adók, illetékek modulokhoz:

Dr. Herich György: Adótan 2024 (14.800 Ft)

Bokor - Borók - Németh – Palotai – Szatmári – Szilovics: Adó 2024 magyarázatok (14.800 Ft)

Dr. Herich György: Adó 2024 Teszt és Példatár (14.800 Ft)

Dr. Herich György: Nemzetközi adózás (15.750 Ft)

Jogi feladatok a gyakorlatban modulhoz:

Szalai –Virágh –Kreisz: Jogi ismeretek alkalmazása – Gazdasági jog (9.765 Ft)

Adótanácsadás, adókommunikáció modulhoz:

Gál – Dr. Herich - Szebellédi – Zettisch: Bevezetés az adótanácsadásba, adókommunikáció (5.180 Ft)

Gál István László: Bejelentés vagy feljelentés? Pénzmosás megelőzési ismeretek (9.980 Ft)

A PENTA UNIÓ Zrt. távoktatásos adótanácsadó képzésein résztvevők a fent felsorolt modulokhoz tartozó e-kiadványokat nyomtatott könyv formátumban 25% kedvezménnyel rendelhetik meg.

5 DB ADÓVÁLTOZÁSOK E-FÜZETEK
Írásos konferenciafüzet az év végi adóváltozásokról
Írásos konferenciafüzet az év végi adóváltozásokról

Vigyázat mélyvíz! Remekül fogja tudni használni a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjában is használt, aktuális témaköröket (áfa, tb, art, tao, szja) kiveséző, az adott terület szaktekintélyénak tolmácsolásában készült e-füzeteket (5 db; 15-50 oldalas). Ha Ön már a szakmában dolgozik, akkor minden egyes füzet után kápráztassa el főnökét a megszerzett új ismereteivel!

Díjnyertes számvitel TANULÓAPP
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. képzéshez kapcsolódó Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Az alkalmazást díjmentesen letöltheti a Google Play Store-ból és az iTunesból.

10 VÁROSBAN VIZSGASZERVEZÉS
Vizsgaszervezés országosan
Vizsgaszervezés országosan

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 7 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban, hétköznapokon szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, (Szeged a 2023. szeptembertől induló csoportok számára minimum 10 fő vizsgázó esetén).

6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés

A képzés végével nem engedjük el a kezét, további 6 hónapig eléri a teljes képzési anyagot annak érdekében, hogy a képesítő vizsgára átismételhesse a szükséges részeket.

Online tanuló közösség
Zárt Facebook csoport
Zárt Facebook csoport

Az egymástól térben távol, de ugyanazon ütemezés szerint tanulók számára létrehozunk egy zárt Facebook csoportot annak érdekében, hogy megteremtsük a kommunikáció lehetőségét, ezzel is segítve, hogy kialakulhasson egy személyes közösség. 

+ RUGALMAS VIZSGAIDŐPONTOK
Szabadon választhat a vizsgaidőpontok között
Szabadon választhat a vizsgaidőpontok között

A rugalmas vizsgaidőpontok azt jelentik, hogy amennyiben nem tud megjelenni az ütemterv szerinti első, kötelező modulzáró vizsgaidőpontokon (pl. nem megfelelő az időpont vagy nincs elegendő ideje a felkészülésre), úgy ezen vizsgák díja orvosi igazolás hiányában sem "veszik el", hanem egy későbbi alkalommal felhasználható lesz.

+ 365 NAP TANANYAG HOZZÁFÉRÉS
Stresszmentes és rugalmasabb felkészülés
Stresszmentes és rugalmasabb felkészülés

Tapasztalataink szerint munka és család mellett a felnőttkori tanulás sokszor kompromisszumok megkötésével jár. Így előfordulhat, hogy az ütemterv szerinti haladás nem feltétlenül illeszthető az adott élethelyzethez.

+ DEDIKÁLT "Adótan" TANKÖNYVEK
A képzés legnépszerűbb tankönyvsorozata
A képzés legnépszerűbb tankönyvsorozata

Az adótanácsadó képzés ikonikus tankönyvsorozatát (Adótan, Adó Magyarázatok, Adó Teszt és Példatár) a szerző által dedikálva postázzuk Önnek!

+ ADÓEGYETEM 2024 BELÉPŐ
Adóegyetem belépő
Adóegyetem belépő

Ez nem fapados konferencia, ez maga az első osztály! Belépő a legnagyobb, kétnapos, országos adókonferencia-sorozatra, ahol a szakma neves képviselői tájékoztatják első kézből az adójogszabályok aktuális változásairól!

449.800 Ft (1.451 Ft/óra) 398.700 Ft* (1.286 Ft/óra)

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: Start: 9.000 Ft regisztrációs díj + 5*58.000 Ft (összesen 299.000 Ft); Prémium: 9.000 Ft regisztrációs díj + 5*88.160 Ft (összesen 449.800 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (14.000 Ft/modul).

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Felmentéses kedvezmény

Meghatározott végzettségek* alapján felmentés kérhető az egyes tananyagegységek (továbbiakban: modul) és a kapcsolódó modulzáró vizsga alól. Figyelem: felmentés esetén az adott modul tananyaga nem lesz elérhető!

Spóroljon időt és pénzt! Számítassa be már megszerzett ismereteit!

A tanfolyami díj csökken a STANDARD csomag díjából kalkulált, felmentéssel érintett modul(ok) óraszámával arányosan (tehát a Prémium csomag felárára nem érvényesíthető  a felmentéses kedvezmény). A tanfolyami díj első részlete a felmentési eljárás díjával (8.000 Ft/modul) növekszik. Továbbá a modulzáró vizsgák díja is csökken a felmentéssel érintett modulzáró vizsga díjával.

*Részletekért kattintson a Fontos tudnivalók alatti "Felmentések" linkre.

A képzési díj "Számviteli ismeretek" felmentés esetén:

 • Egyösszeg:  9.000 Ft + 365.455 Ft, azaz összesen 374.455 Ft (+ modulzáró vizsgák díja 6*14.000 Ft)
 • Részletfizetés: 9.000 Ft + 88.444 Ft+ 4 * 80.444 Ft, azaz összesen 419.220 Ft (+ modulzáró vizsgák díja 6*14.000 Ft)


Kismama/Kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig kedvezményt biztosítunk egyösszegű fizetés esetén a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. Más kedvezménnyel nem összevonható és a Prémium csomag felárára nem érvényesíthető.. A tanfolyami díj a kedvezmény igénybe vétele esetén: 390.000 Ft. "Számviteli ismeretek" modul alóli felmentés esetén a kedvezményes tanfolyamii díj: 367.136 Ft

Távoktatás csomag logó

Egyszerű és gazdaságos megoldás céltudatos karrierépítőknek

310 ÓRÁNYI VIDEÓS TANANYAG
Professzionális tananyag
Professzionális tananyag

A képzés teljes óraszámát lefedő videós tananyag munkafüzetekkel, példatárakkal, mintadolgozatokkal segíti a sikeres vizsgafelkészülést! Akkor nézi meg az adótanácsadó távoktatási tananyagot, amikor ideje engedi. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet legkésőbb a képzés végét követő még további 6 hónapig, annak érdekében, hogy a képzést követő képesítő vizsgára történő felkészülést is segítse.

7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő

Az adótanácsadó képzés minden moduljának során egy összefoglaló, célirányos vizsgafelkészítő online közvetítéses alkalommal segítik az oktatók a modulzáró vizsgára történő "ráhangolódást". A vizsgafelkészítő alkalmak a képzés óraszámának részét képezik.

24/48 ÓRÁN BELÜLI OKTATÓI VÁLASZ
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen az adótanácsadó képzésünk oktatói az online előadások között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, melyekre az esetek 90%-ban lehetőleg 24, de legkésőbb 48 órán belül válaszolnak.

1000+ oldal e-tankönyv
85.075 Ft értékű tankönyvcsomag digitális formában
85.075 Ft értékű tankönyvcsomag digitális formában

Az adott modul kezdetekor aktuális e-kiadványokat a TudásTérben éri el a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6 hónapig.

Az adóigazgatás általános és speciális szabályai, A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek, Jövedelemadózás és járulékfizetés, Egyéb adók, illetékek modulokhoz:

Dr. Herich György: Adótan 2024 (14.800 Ft)

Bokor - Borók - Németh – Palotai – Szatmári – Szilovics: Adó 2024 magyarázatok (14.800 Ft)

Dr. Herich György: Adó 2024 Teszt és Példatár (14.800 Ft)

Dr. Herich György: Nemzetközi adózás (15.750 Ft)

Jogi feladatok a gyakorlatban modulhoz:

Szalai –Virágh –Kreisz: Jogi ismeretek alkalmazása – Gazdasági jog (9.765 Ft)

Adótanácsadás, adókommunikáció modulhoz:

Gál – Dr. Herich - Szebellédi – Zettisch: Bevezetés az adótanácsadásba, adókommunikáció (5.180 Ft)

Gál István László: Bejelentés vagy feljelentés? Pénzmosás megelőzési ismeretek (9.980 Ft)

A PENTA UNIÓ Zrt. távoktatásos adótanácsadó képzésein résztvevők a fent felsorolt modulokhoz tartozó e-kiadványokat nyomtatott könyv formátumban 25% kedvezménnyel rendelhetik meg.

5 db adóváltozások e-füzetek
Írásos konferenciafüzet az év végi adóváltozásokról
Írásos konferenciafüzet az év végi adóváltozásokról

Vigyázat mélyvíz! Remekül fogja tudni használni a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjában is használt, aktuális témaköröket (áfa, tb, art, tao, szja) kiveséző, az adott terület szaktekintélyénak tolmácsolásában készült e-füzeteket (5 db; 15-50 oldalas). Ha Ön már a szakmában dolgozik, akkor minden egyes füzet után kápráztassa el főnökét a megszerzett új ismereteivel!

Díjnyertes számvitel TANULÓAPP
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. képzéshez kapcsolódó Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Az alkalmazást díjmentesen letöltheti a Google Play Store-ból és az iTunesból.

10 VÁROSBAN VIZSGASZERVEZÉS
Vizsgaszervezés országosan
Vizsgaszervezés országosan

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 7 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban, hétköznapokon szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, (Szeged a 2023. szeptembertől induló csoportok számára minimum 10 fő vizsgázó esetén).

6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés

A képzés végével nem engedjük el a kezét, további 6 hónapig eléri a teljes képzési anyagot annak érdekében, hogy a képesítő vizsgára átismételhesse a szükséges részeket.

Online tanuló közösség
Zárt Facebook csoport
Zárt Facebook csoport

Az egymástól térben távol, de ugyanazon ütemezés szerint tanulók számára létrehozunk egy zárt Facebook csoportot annak érdekében, hogy megteremtsük a kommunikáció lehetőségét, ezzel is segítve, hogy kialakulhasson egy személyes közösség. 

299.000 Ft (965 Ft/óra) 249.900 Ft* (806 Ft/óra)

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 5*58.000 Ft (összesen 299.000 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (14.000 Ft/modul).

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Felmentéses kedvezmény

Meghatározott végzettségek* alapján felmentés kérhető az egyes tananyagegységek (továbbiakban: modul) és a kapcsolódó modulzáró vizsga alól. Figyelem: felmentés esetén az adott modul tananyaga nem lesz elérhető!

Spóroljon időt és pénzt! Számítassa be már megszerzett ismereteit!

A tanfolyami díj a felmentéssel érintett modul óraszámával arányosan csökken. A tanfolyami díj első részlete a felmentési eljárás díjával (8.000 Ft/modul) növekszik. Továbbá a modulzáró vizsgák díja is csökken a felmentéssel érintett modulzáró vizsga díjával.

*Részletekért kattintson a Fontos tudnivalók alatti "Felmentések" linkre.

A képzési díj "Számviteli ismeretek" felmentés esetén:

 • Egyösszeg:  9.000 Ft + 216.655 Ft, azaz összesen 225.655 Ft (+ modulzáró vizsgák díja 6*14.000 Ft)
 • Részletfizetés: 9.000 Ft + 58.284 + 4 * 50.284 Ft, azaz összesen 268.420 Ft (+ modulzáró vizsgák díja 6*14.000 Ft)

 

Kismama/Kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig kedvezményt biztosítunk egyösszegű fizetés esetén a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. Más kedvezménnyel nem összevonható. A tanfolyami díj a kedvezmény igénybe vétele esetén: 239.200 Ft. "Számviteli ismeretek" modul alóli felmentés esetén a kedvezményes tanfolyamii díj: 216.336 Ft

Bónusz
Bónusz

A regisztrációs díj* befizetését követően a "Az adóigazgatás általános és speciális szabályai" modul tananyagához azonnal hozzáférést kap, így kihasználhatja az időt a felkészülés érdekében.

* A 9.000 Ft regisztrációs díjat beszámítjuk a tanfolyami díjba, nem plusz költség! Figyelem: a jelentkezéseket a regisztrációs díjak beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

Válasszon Adótanácsadó tanfolyamaink közül!

1. Válasszon időpontot! Kattintson a fehér körbe!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben
Képzési forma
Indul
Kontaktórák
Helyszín
Ütemezés
Távoktatás
Megtelt!
14 alkalom
Szombat 
08:30-14:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Számviteli ismeretek (40 óra)
2023.09.25
2024.01.24
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2023.11.06
2023.12.12
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.01.20
2024.02.21
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.02.24
2024.04.03
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.04.06
2024.06.05
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2024.06.10
2024.09.18
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2024.09.16
2024.12.06
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás felmentéssel
Megtelt!
12 alkalom
Szombat 
08:30-14:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2023.11.06
2023.12.12
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.01.20
2024.02.21
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.02.24
2024.04.03
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.04.06
2024.06.05
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2024.06.10
2024.09.18
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2024.09.16
2024.12.06
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás
Csatlakozhat
2024.02.25-ig.
14 alkalom
Szombat 
09:00-13:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Számviteli ismeretek (40 óra)
2023.12.04
2024.05.08
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2024.02.05
2024.03.14
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.03.23
2024.04.19
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.05.11
2024.06.26
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.06.29
2024.10.02
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2024.10.14
2025.01.22
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2025.01.27
2025.04.17
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás felmentéssel
Csatlakozhat
2024.02.25-ig.
12 alkalom
Szombat 
09:00-13:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2024.02.05
2024.03.14
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.03.23
2024.04.19
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.05.11
2024.06.26
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.06.29
2024.10.02
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2024.10.14
2025.01.22
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2025.01.27
2025.04.17
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás
2024.03.07
14 alkalom
Péntek 
15:00-19:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Számviteli ismeretek (40 óra)
2024.03.18
2024.05.08
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2024.05.06
2024.06.18
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.08.26
2024.09.25
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.09.30
2024.11.07
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.11.11
2025.01.30
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2025.02.03
2025.04.10
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2025.04.07
2025.06.26
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás felmentéssel
2024.03.07
12 alkalom
Péntek 
15:00-19:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2024.05.06
2024.06.18
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.08.26
2024.09.25
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.09.30
2024.11.07
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.11.11
2025.01.30
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2025.02.03
2025.04.10
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2025.04.07
2025.06.26
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás
2024.03.14
14 alkalom
Szombat 
09:00-13:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Számviteli ismeretek (40 óra)
2024.03.25
2024.05.08
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2024.05.13
2024.06.25
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.09.02
2024.10.02
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.10.07
2024.11.14
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.11.18
2025.02.06
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2025.02.10
2025.04.17
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2025.04.14
2025.07.03
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás felmentéssel
2024.03.14
12 alkalom
Szombat 
09:00-13:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Jogi feladatok a gyakorlatban (30 óra)
2024.05.13
2024.06.25
Adótanácsadás, adókommunikáció (16 óra)
2024.09.02
2024.10.02
Egyéb adók, illetékek (30 óra)
2024.10.07
2024.11.14
Az adóigazgatás általános és speciális szabályai (50 óra)
2024.11.18
2025.02.06
A forgalmi adók, a jövedéki adóztatás és a vámismeretek (60 óra)
2025.02.10
2025.04.17
Jövedelemadózás és járulékfizetés (84 óra)
2025.04.14
2025.07.03
*Az információ tájékoztató jellegű.
2. Adja meg adatait!
Mi történik, ha jelentkezem?
Tudnivalók az e-mail címhez
Más időpontot választok

A jelentkezéstől a képzés indulásáig az alábbi lépésekre számíthatsz:

 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot a személyi igazolványod (!) alapján, majd kattints a "JELENTKEZÉS" gombra!
 2. E-mailben igazoljuk vissza a jelentkezésedet, felhasználóneved/jelszavad a TudásTérbe és a további teendőket. 
 3. Külön e-mailben érkezik a regisztrációs díjról szóló számla.
 4. A Regisztrációs díj beérkezését követően automatikusan aktiválódik a Bónusz tananyag a TudásTérben (Tananyagok menüpont).
 5. A képzés indulása előtt 1-2 héttel emailt küldünk a Beiratkozási varázslóról.
 6. A képzés indulása előtt néhány nappal e-mailben küldjük az elektronikus felnőttképzési szerződést.

Kérjük, hogy e-mail címe megadásakor figyeljen az alábbiakra:

 • A hétköznapokban használt e-mail címet adjon meg, mert ide fognak érkezni a képzéssel kapcsolatos tudnivalók e-mailben.
 • Saját e-mail címét adja meg (NE info@cegnev.hu), mert elképzelhető, hogy az emailekben bizalmas információkat küldünk.
 • Kérjük - amennyiben lehetséges - kerülje az alábbi Magyarországon ingyenesen elérhető levelező rendszerek használatát, mivel azok üzembiztonsága sokszor nem megfelelő és így a fontos üzenetek nem jutnak el Önhöz: freemail.huindamail.huvipmail.hucitromail.hu
 • Amennyiben visszatérő résztvevőnk, kérjük, hogy következetesen ugyanazt az e-mail címet használja.
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább