Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam 6 481 értékelés 4.7

Programkövetelmény: 04115002 (E/2020/000091); Hatósági képzés: KPMK-013/2024 (B/2020/001200)

FONTOS: 2024 júliusától már az új, hatósági képzések is indíthatók, de a programkövetelmény törléséig - bizonytalan ideig - még a régi, kedvezőbb feltételű, programkövetelményes (PK-s) képzések is indíthatók, illetve a már elindult csoportokhoz is csatlakozhat! A június végén elindult, régi rendszerű csoportok "órarendje" úgy került kialakításra, hogy könnyedén csatlakozhasson.

Hogyan lehet Önből keresett és jól kereső mérlegképes könyvelő?

5+1 érv, amiért a Penta mérlegképes könyvelő tanfolyama a legjobb karrierbefektetés:

1.

+67%-kal sikeresebb képesítő vizsgák

A legnagyobb magyarországi, Budapesti Független Vizsgaközpont 2023. évi adatai alapján a PENTA UNIÓNÁL végzettek 67%-al sikeresebbek a vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgán, mint a nem PENTA UNIÓNÁL végzett vizsgázók.

2.

Partnerünk a Számvitel Navigátor

Magyarország legnépszerűbb számviteli blogjának alapítói Havass Norbert és Dr. Veress Attila biztosítják a mérlegképes könyvelő képzés szakmai irányítását és a távoktatási tananyagot.

3.

100% online, visszanézhető tanórák

Élő online óráink bármikor és bárhányszor visszanézhetők, így nem szükséges elhalasztania programjait az online előadások időpontjában. Az online előadások mellett videós tananyaggal segítik oktatóink a képzésben résztvevők felkészülését.

4.

Azonnal elkezdheti a tanulást!

Nem kell hónapokat várnia az indulásra, a határidőre befizetett regisztrációs díjért (tanfolyami díjba beszámítjuk) cserébe bónuszként küldjük a mérlegképes könyvelő tananyag első részét.

5.

Speciális csoportok - felmentéssel

Korábban kézhez veheti bizonyítványát, amennyiben a közgazdász végzettséggel (diploma vagy záróvizsga) vagy pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy adótanácsadó bizonyítvánnyal rendelkezők számára induló mérlegképes könyvelő csoportba jelentkezik. Felmentés esetén arányosan csökken a képzési idő és a képzési díj.

+1

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a mérlegképes könyvelő képzéssel a befizetett teljes képzési díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a mérlegképes könyvelő képzés indulásától számított két héten belül.

Jelentkezem
Havass Norbert
Havass Norbert
a Számvitel Navigátor alapítója, a mérlegképes könyvelő képzés szakmai felelőse

"Még választhat a régi és az új rendszer között!

FONTOS: 2024 júliusától már az új, hatósági képzések is indíthatók, de a programkövetelmény törléséig - bizonytalan ideig - még a régi, kedvezőbb feltételű, programkövetelményes (PK-s) képzések is indíthatók, illetve a már elindult csoportokhoz is csatlakozhat! A június végén elindult, régi rendszerű csoportok "órarendje" úgy került kialakításra, hogy könnyedén csatlakozhasson. 

Tanuljon a legkorszerűbb és leghatékonyabb oktatási módszerrel!

Nálunk a mérlegképes könyvelő távoktatás nem csak nevében az. Nem csak tankönyveket adunk az otthoni felkészüléshez, hanem az országban elsőként egyedülálló videós tananyaggal, és folyamatos kérdezési lehetőséggel segítjük a képzésben résztvevőket, hogy sikeres mérlegképes könyvelő vizsgát tegyenek."

CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG MÉG:
00 00: 00: 00
nap óra perc mp
Jelentkezem

Készüljön fel velünk a mérlegképes könyvelő vizsgákra és a szakmára!

Válasszon a kétfajta mérlegképes könyvelő képzés közül!
Tantermi csomag logó

Szigorúbb feltételű, új képzés

1.150 tanóra
1.150 tanóra
1.150 tanóra

A képzés 690 személyes jelenlétet igénylő ONLINE kontaktórából áll és további 460 órányi elektronikus távoktatási (videós) tananyagot tartalmaz.

80%-os kötelező részvétel
80%-os kötelező részvétel
80%-os kötelező részvétel

A hiányzás a kontaktórákról és az elektronikus távoktatási órákról külön-külön nem haladhatja meg a 20%-t.

Hatósági vizsga és tanúsítvány
Hatósági vizsga és tanúsítvány
Hatósági vizsga és tanúsítvány

A képzést hatósági tanúsítványt adó hatósági vizsga zárja, mely akkreditált hatósági vizsgaközpontokban – akár a PENTA UNIÓ Zrt.-nél – teljesíthető.

7 "vizsgafelkészítő"
7 "vizsgafelkészítő"
7 "vizsgafelkészítő"

A mérlegképes könyvelő képzés minden moduljának végén összefoglaló, célirányos, a mérésre felkészítő kontaktóra alkalmon segítik az oktatók a mérésre történő "ráhangolódást".

1.200 OLDAL E-SZAKKÖNYV
Nincs plusz könyvköltség!
Nincs plusz könyvköltség!

Több mint 1.200 oldalnyi pdf formátumú tankönyv, munkafüzet, példatár segíti a felkészülést! Többek között a 7.900 Ft értékű "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek" ÉS 12.800 Ft értékű "Példatár a pénzügyi számvitelhez" ÉS 9.450 Ft értékű "Kidolgozott szóbeli tételek Vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgára" e-szakkönyvek.  A tananyagokat a TudásTérben éri el az igazolás megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6 hónapig.

A PENTA UNIÓ Zrt. távoktatásos vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésein résztvevők a "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek", valamint a "Példatár a pénzügyi számvitelhez" kiadványokat nyomtatott könyv formátumban 25% kedvezménnyel rendelhetik meg.

24/48 órán belüli oktatói válasz
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen a mérlegképes könyvelő képzésünk oktatói a kontaktórák között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, melyekre az esetek 90%-ban lehetőleg 24, de legkésőbb 48 órán belül válaszolnak.

Díjnyertes KÖNYVELÉS tanulóAPP
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. képzéshez kapcsolódó Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Az alkalmazást díjmentesen letöltheti a Google Play Store-ból és az iTunesból.

RLB-60 könyvelő szoftver
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra

Gyakorolhat akár otthon is díjmentesen az RLB szoftver felparaméterezett oktatási verziójával (nem demó), így nemcsak rutint szerez, de az elméletet is könnyebben megérti és a mérésen sem lesznek megoldhatatlan feladatok! (Az RLB operációs rendszer igénye: Windows.) Az RLB a cégeknél leggyakrabban használt könyvelő program.

10 városban "vizsgaszervezés"
"Vizsgaszervezés" országosan
"Vizsgaszervezés" országosan

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 1 db központi mérés személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban, hétköznapokon szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, Szeged. A fennmaradó 6 mérés online formában kerül lebonyolításra.

6 hónap extra tananyaghozzáférés
6 hónap extra tananyaghozzáférés
6 hónap extra tananyaghozzáférés

A képzés végével nem engedjük el a kezét, további 6 hónapig eléri a teljes képzési anyagot annak érdekében, hogy a hatósági vizsgára átismételhesse a szükséges részeket.

Online tanuló közösség
Zárt Facebook csoport
Zárt Facebook csoport

Az egymástól térben távol, de ugyanazon ütemezés szerint tanulók számára létrehozunk egy zárt Facebook csoportot annak érdekében, hogy megteremtsük a kommunikáció lehetőségét, ezzel is segítve, hogy kialakulhasson egy személyes közösség. 

525.270 Ft (457 Ft/óra) 449.800 Ft* (391 Ft/óra)

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulokat záró mérések díja (lásd vizsgadíjak).

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 10*51.627 Ft (összesen 525.270 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulokat záró mérések díja (14.000 Ft/modul).

Részletfizetés esetén a részletek a tanfolyam teljesítésével arányosan kerülnek kiszámlázásra. (Pl:. ha a képzés időtartama 20 hónap, akkor 10 alkalommal kb. 2 havonta kell az aktuális részletet kiegyenlíteni a számla alapján.)

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes képzési díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Felmentéses kedvezmény

Meghatározott végzettségek* alapján felmentés kérhető az egyes tananyagegységek (továbbiakban: modul) és a kapcsolódó mérések alól. Figyelem: felmentés esetén az adott modul tananyaga nem lesz elérhető!

Spóroljon időt és pénzt! Számítassa be már megszerzett ismereteit!

A tanfolyami díj csökken a felmentéssel érintett modul(ok) óraszámával arányosan. A tanfolyami díj első részlete a felmentési eljárás díjával (8.000 Ft/modul) növekszik. Továbbá a mérések díja is csökken a felmentéssel érintett mérés díjával.

*Részletekért kattintson a Fontos tudnivalók alatti "Felmentések" linkre.

Kismama/Kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig kedvezményt biztosítunk a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. A kedvezmény a teljes tanfolyami díjból kerül levonásra, részletfizetési lehetőség nélkül. Más kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezményes díj kiszámításában segít a Tanfolyami díj kalkulátor!

Távoktatás csomag logó

Még a régi, kedvezőbb feltételű képzés

510 tanóra
Professzionális tananyag és Élő online tanórák
Professzionális tananyag és Élő online tanórák

A képzés teljes óraszámát lefedő videós tananyag munkafüzetekkel, példatárakkal, mintadolgozatokkal segíti a sikeres vizsgafelkészülést! Akkor nézi meg a mérlegképes könyvelő távoktatási tananyagot, amikor ideje engedi. A képzés intenzív ütemezésű - mint a legtöbb képzőnél -, azaz átlagosan napi 1,5 órás felkészülést igényel. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet legkésőbb a képzés végét követő még további 6 hónapig, annak érdekében, hogy a képzést követő képesítő vizsgára történő felkészülést is segítse.

A képzés során az egyes modulokhoz kapcsolódóan összefoglaló jellegű online foglalkozásokon találkozhat az oktatókkal. Az online órák szombat délelőtti vagy hétköznap délutáni időpontokban (nem minden héten) kerülnek megtartásra, melyeken a részvétel nem kötelező és azok utólag is visszanézhetők.

Nincs kötelező részvétel
Nincs kötelező részvétel
Nincs kötelező részvétel

A képzés 100% távoktatás, a tanórák bármikor visszanézhetők.

Képesítő vizsga és bizonyítvány
Képesítő vizsga és bizonyítvány
Képesítő vizsga és bizonyítvány

A képzést képesítő bizonyítványt adó képesítő vizsga zárja, mely független vizsgaközpontokban teljesíthető.

7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő

A mérlegképes könyvelő képzés minden moduljának végén egy összefoglaló, célirányos vizsgafelkészítő online közvetítéses alkalommal segítik az oktatók a modulzáró vizsgára történő "ráhangolódást".

1.200 oldal e-szakkönyv
Nincs plusz könyvköltség!
Nincs plusz könyvköltség!

Több mint 1.200 oldalnyi pdf formátumú tankönyv, munkafüzet, példatár segíti a felkészülést! Többek között a 7.900 Ft értékű "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek" ÉS 12.800 Ft értékű "Példatár a pénzügyi számvitelhez" ÉS 9.450 Ft értékű "Kidolgozott szóbeli tételek Vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgára" e-szakkönyvek.  A tananyagokat a TudásTérben éri el a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6 hónapig.

A PENTA UNIÓ Zrt. távoktatásos vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésein résztvevők a "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek", valamint a "Példatár a pénzügyi számvitelhez", továbbá a "Kidolgozott szóbeli tételek Vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgára" kiadványokat nyomtatott könyv formátumban 25% kedvezménnyel rendelhetik meg.

24/48 ÓRÁN BELÜLI OKTATÓI VÁLASZ
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen a mérlegképes könyvelő képzésünk oktatói az online előadások között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, melyekre az esetek 90%-ban lehetőleg 24, de legkésőbb 48 órán belül válaszolnak.

Díjnyertes KÖNYVELÉS tanulóAPP
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. képzéshez kapcsolódó Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Az alkalmazást díjmentesen letöltheti a Google Play Store-ból és az iTunesból.

RLB-60 könyvelő szoftver
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra

Gyakorolhat akár otthon is díjmentesen az RLB szoftver felparaméterezett oktatási verziójával (nem demó), így nemcsak rutint szerez, de az elméletet is könnyebben megérti és a vizsgán sem lesznek megoldhatatlan feladatok! (Az RLB operációs rendszer igénye: Windows.) Az RLB a cégeknél leggyakrabban használt könyvelő program.

10 városban vizsgaszervezés
Vizsgaszervezés országosan
Vizsgaszervezés országosan

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 7 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban, hétköznapokon szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, Szeged.

6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés

A képzés végével nem engedjük el a kezét, további 6 hónapig eléri a teljes képzési anyagot annak érdekében, hogy a képesítő vizsgára átismételhesse a szükséges részeket.

Online tanuló közösség
Zárt Facebook csoport
Zárt Facebook csoport

Az egymástól térben távol, de ugyanazon ütemezés szerint tanulók számára létrehozunk egy zárt Facebook csoportot annak érdekében, hogy megteremtsük a kommunikáció lehetőségét, ezzel is segítve, hogy kialakulhasson egy személyes közösség. 


348.000 Ft (682 Ft/óra) 298.000 Ft* (584 Ft/óra)

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 6*56.500 Ft (összesen 348.000 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (14.000 Ft/modul).

Részletfizetés esetén a részletek a tanfolyam teljesítésével arányosan kerülnek kiszámlázásra. (Pl:. ha  a képzés időtartama 12 hónap, akkor 6 alkalommal kb. 2 havonta kell az aktuális részletet kiegyenlíteni a számla alapján.)

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes képzési díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Felmentéses kedvezmény

Meghatározott végzettségek* alapján felmentés kérhető az egyes tananyagegységek (továbbiakban: modul) és a kapcsolódó modulzáró vizsga alól. Figyelem: felmentés esetén az adott modul tananyaga nem lesz elérhető!

Spóroljon időt és pénzt! Számítassa be már megszerzett ismereteit!

A tanfolyami díj a felmentéssel érintett modul óraszámával arányosan csökken. A tanfolyami díj első részlete a felmentési eljárás díjával (8.000 Ft/modul) növekszik. Továbbá a modulzáró vizsgák díja is csökken a felmentéssel érintett modulzáró vizsga díjával.

*Részletekért kattintson a Fontos tudnivalók alatti "Felmentések" linkre.

Kismama/kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig kedvezményt biztosítunk a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. A kedvezmény a teljes tanfolyami díjból kerül levonásra, részletfizetési lehetőség nélkül. Más kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezményes díj kiszámításában segít a Tanfolyami díj kalkulátor!

Tanfolyami díj kalkulátor

Válassza ki szakmai előképzettségét és kalkulátorunk kiszámolja Önnek tanfolyami díját (a felmentési díjat is beleértve).

Kérjük, válassza ki a végzettségét!

(Több opció is választható)

Programkövetelmény (még a régi feltételekkel)Hatósági (új feltételekkel)
Érettségi
Adótanácsadó
Állam-és jogtudományi doktori fokozat
6 modulos felmentés: Közgazdász pénzügy-számvitel alapszak vagy számvitel mesterszak
Közgazdász
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Teljes felmentés: Közgazdász pénzügy-számvitel alapszak vagy számvitel mesterszak, valamint hatósági képzés esetén, ha a Vállalkozás mérlegképes könyvelő szakképesítés képesítő vizsgájára bocsátás feltételeit 1 éven belül eredményesen teljesítette, illetve képesítő vizsgája 1 éven belül sikertelen, akár minden modul alól felmentést adhatunk, amennyiben a Számvitel és adózás digitális környezetben modul korábbi elsajátítása hiteles dokumentumokkal igazolt. Ebben az esetben a tanfolyami díj PK-s képzés esetén 24.900 Ft és a felmentési eljárás díja modulonként 8.000 Ft, ami egy összegben fizetendő, azaz 80.900 Ft; Hatósági képzés esetén 37.350 Ft és a felmentési eljárás díja modulonként 8.000 Ft, ami egy összegben fizetendő, azaz 93.350 Ft.

Tanfolyami díj

Teljes összeg
Egyösszegű fizetés esetén
- Ft
Részletfizetéssel
Jelentkezéskor 9 000 Ft, majd - és x -, azaz összesen:
- Ft
Kismama kedvezménnyel
Egyösszegű fizetés esetén
- Ft

A kalkulátor által számolt díjak tájékoztató jellegűek.

Bónuszaink

Jelentkezzen most és profitáljon a képzés bónuszaiból már a képzés megkezdése előtt!

BÓNUSZ
BÓNUSZ

A regisztrációs díj* befizetését követően a "Könyvviteli ismeretek" modul tananyagához azonnal hozzáférést kap, így kihasználhatja az időt a felkészülés érdekében.

* A 9.000 Ft regisztrációs díjat beszámítjuk a tanfolyami díjba, nem plusz költség! Figyelem: a jelentkezéseket a regisztrációs díjak beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

Válasszon Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamaink közül!

1. Válasszon időpontot! Kattintson a fehér körbe!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben
Képzési forma
Indul
Kontaktórák
Helyszín
Ütemezés
PK-s (még a régi) képzés
Csatlakozhat
2024.07.24-ig.
22 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.06.24
2024.09.16
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.19
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.14
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.16
2025.05.31
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.02
2025.09.13
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.15
2025.10.25
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.27
2025.12.13
*Az információ tájékoztató jellegű.
PK-s (még a régi) képzés
Csatlakozhat
2024.07.24-ig.
44 alkalom
Hétfő, Szerda 
17:30-19:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.06.24
2024.09.14
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.19
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.14
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.16
2025.05.31
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.02
2025.09.13
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.15
2025.10.25
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.27
2025.12.13
*Az információ tájékoztató jellegű.
PK-s (még a régi) képzés felmentéssel
Csatlakozhat
2024.07.24-ig.
13 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Adózási ismeretek (80 óra)
2024.08.26
2024.11.12
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.06.24
2025.05.17
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.05.12
2025.06.07
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.06.23
2025.09.27
*Az információ tájékoztató jellegű.
PK-s (még a régi) képzés
2024.07.22
22 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.07.22
2024.09.14
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.19
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.14
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.16
2025.05.31
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.02
2025.09.13
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.15
2025.10.25
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.27
2026.01.10
*Az információ tájékoztató jellegű.
PK-s (még a régi) képzés
2024.07.22
44 alkalom
Hétfő, Szerda 
17:30-19:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.07.22
2024.09.14
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.19
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.14
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.16
2025.05.31
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.02
2025.09.13
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.15
2025.10.25
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.27
2026.01.10
*Az információ tájékoztató jellegű.
PK-s (még a régi) képzés felmentéssel
2024.07.22
13 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Adózási ismeretek (80 óra)
2024.07.22
2024.10.12
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.10.14
2025.04.26
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.04.28
2025.06.07
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.06.09
2025.09.13
*Az információ tájékoztató jellegű.
Hatósági (új) képzés
2024.09.15
87 alkalom
Szombat 
08:30-15:30
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (HK) (150 óra)
2024.10.14
2025.01.25
Vállalkozások pénzügyei (HK) (120 óra)
2025.01.27
2025.04.05
Gazdasági és jogi alapismeretek (HK) (130 óra)
2025.04.07
2025.06.15
Adózási ismeretek (HK) (120 óra)
2025.06.16
2025.10.11
Számvitel és adózás digitális környezetben (HK) (80 óra)
2025.10.13
2025.12.07
Pénzügyi számvitel (HK) (400 óra)
2025.12.08
2026.11.08
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése (HK) (150 óra)
2026.11.09
2027.02.21
*Az információ tájékoztató jellegű.
Hatósági (új) képzés
2024.09.15
174 alkalom
Hétfő, Szerda 
16:30-20:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (HK) (150 óra)
2024.10.14
2025.01.25
Vállalkozások pénzügyei (HK) (120 óra)
2025.01.27
2025.04.05
Gazdasági és jogi alapismeretek (HK) (130 óra)
2025.04.07
2025.06.15
Adózási ismeretek (HK) (120 óra)
2025.06.16
2025.10.11
Számvitel és adózás digitális környezetben (HK) (80 óra)
2025.10.13
2025.12.07
Pénzügyi számvitel (HK) (400 óra)
2025.12.08
2026.11.08
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése (HK) (150 óra)
2026.11.09
2027.02.21
*Az információ tájékoztató jellegű.
Hatósági (új) képzés felmentéssel
2024.09.15
63 alkalom
Szombat 
08:30-15:30
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Adózási ismeretek (HK) (120 óra)
2024.10.14
2025.01.25
Számvitel és adózás digitális környezetben (HK) (80 óra)
2025.01.27
2025.03.09
Pénzügyi számvitel (HK) (400 óra)
2025.03.10
2026.01.25
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése (HK) (150 óra)
2026.01.26
2026.05.24
*Az információ tájékoztató jellegű.
Hatósági (új) képzés 6 modulos felmentéssel
2024.09.29
5 alkalom
Szombat 
08:30-15:30
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Számvitel és adózás digitális környezetben (HK) (80 óra)
2024.10.21
2024.12.14
*Az információ tájékoztató jellegű.
2. Adja meg adatait!
Mi történik, ha jelentkezem?
Tudnivalók az e-mail címhez
Más időpontot választok

A jelentkezéstől a képzés indulásáig az alábbi lépésekre számíthatsz:

  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot a személyi igazolványod (!) alapján, majd kattints a "JELENTKEZÉS" gombra!
  2. E-mailben igazoljuk vissza a jelentkezésedet, felhasználóneved/jelszavad a TudásTérbe és a további teendőket. 
  3. Külön e-mailben érkezik a regisztrációs díjról szóló számla.
  4. A Regisztrációs díj beérkezését követően automatikusan aktiválódik a Bónusz tananyag a TudásTérben (Tananyagok menüpont).
  5. A képzés indulása előtt 1-2 héttel emailt küldünk a Beiratkozási varázslóról.
  6. A képzés indulása előtt néhány nappal e-mailben küldjük az elektronikus felnőttképzési szerződést.

Kérjük, hogy e-mail címe megadásakor figyeljen az alábbiakra:

  • A hétköznapokban használt e-mail címet adjon meg, mert ide fognak érkezni a képzéssel kapcsolatos tudnivalók e-mailben.
  • Saját e-mail címét adja meg (NE info@cegnev.hu), mert elképzelhető, hogy az emailekben bizalmas információkat küldünk.
  • Kérjük - amennyiben lehetséges - kerülje az alábbi Magyarországon ingyenesen elérhető levelező rendszerek használatát, mivel azok üzembiztonsága sokszor nem megfelelő és így a fontos üzenetek nem jutnak el Önhöz: freemail.huindamail.huvipmail.hucitromail.hu
  • Amennyiben visszatérő résztvevőnk, kérjük, hogy következetesen ugyanazt az e-mail címet használja.
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM