E-LEARNING videók - kreditpontos továbbképzések

Több részletben megtekinthető videós továbbképzések

Szerezze meg kreditpontjait kényelmesen, otthonról, akár több részletben is!

3 egyszerű lépés a videós továbbképzés elvégzéséhez:

1.

Jelentkezzen az E-LEARNING továbbképzésre!

Válassza ki a videót vagy a videókat és töltse ki a jelentkezési lapot! Figyelje a kreditpontok számát és típusát!

2.

Tekintse meg akár azonnal a videót!

A jelentkezést követően azonnal elkezdheti az e-learning videót. A videó megtekintésére a megkezdéstől számított 60 napig, de legkésőbb 2024. december 31-ig van lehetősége.

3.

Azonnali kreditpont-igazolás

A videó lezárását követően rendszerünk automatikusan kiállítja Önnek kreditpontos igazolását.

A legrugalmasabb megoldás kreditpontjai megszerzésére

"Az E-LEARNING videós továbbképzés a legrugalmasabb megoldás a továbbképzési kötelezettség teljesítésére:

  • Személyre szabható: a videókat saját tempójában tekintheti meg, a megkezdéstől számított 60 napon belül.
  • Kényelmes: az Ön számára legkényelmesebb körülményekben, akár otthonról vagy az irodából elvégezheti a továbbképzést, megspórolva az utazási időt.
  • Díjmentes extrák: díjmentes "Pénzmosás elleni küzdelem" e-továbbképzés és 50% kedvezmény a szakterület-specifikus 4 kreditpontos e-learningkre, ha 16 vállalkozási vagy ÁHT szakos krediteit a Penta továbbképzésén teljesíti.
  • Gyors: jelentkezés követően azonnal elkezdheti és a teljesítést követően azonnal megkapja kreditpontos igazolását.

Várjuk szeretettel!"

Dr. Herich György

a továbbképzés szakmai felelőse

További várható kreditpontos E-LEARNING videóink:

  • Globális minimumadó illeszkedése a magyar adórendszerbe (260 perc, nem számviteli témakör, VÁLL szakterület): TERVEZETT INDULÁS: 2024.07.03.

 *****

Kreditpontgyűjtési szabályok:

Felhívjuk figyelmét, hogy a mérlegképes könyvelők kreditpontos rendszerében összesen minimum 16 kreditpontot kell gyűjteni, melyből legalább 8 kreditpontot számvitel témakörben kell megszerezni. Továbbá a szakterületnek megfelelően  - amelyen regisztrációval rendelkezik - legalább 4 szakterület-specifikus kreditpontra van szüksége!

Figyelje az e-továbbképzések kreditpontokra vonatkozó adatait, hogy biztosan a megfelelő videókat választhassa ki! Kérjük, jelentkezés előtt ellenőrizze könyvelői regisztrációja szakterületét a névjegyzékben, hogy biztosan a megfelelő kreditpontokat szerezze meg: Regisztrált mérlegképes könyvelők NÉVJEGYZÉKE

Adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek naptári évente 20 kreditpontot kell gyűjteniük. A 20 kreditpont megszerezhető minősített továbbképzési programok teljesítésével, illetve maximum 2 kreditpontot ér a minősített szakmai szervezeti tagság.

 *****

Megtekintéshez kapcsolódó kiegészítés:

Az e-learning videó megkezdését követően, annak befejezéséig másik továbbképzési programot ne kezdjen meg (másik képzési formában vagy másik képzőnél se), mert jogszabály szerint nem érvényesíthet kreditpontot!

 *****

Tartalmi átfedések:

Az alábbi videók egüttesen nem választhatók (nem jogosítanak kreditpontra):

  • "Tao, kiva, tb, szja, ekho, kata, áfa változásai a 2024. január 10-ig elfogadott törvények alapján (390 perc)" e-learning;
  • "Tb, szja, ekho, kata változásai a 2024. január 10-ig elfogadott törvények alapján (180 perc)" e-learning videó.

valamint:

  • az 540 perces "ÁHT 12 kredit - költségvetési szervnél dolgozóknak" című videót válassza, ha Ön költségvetési szervnél dolgozik;
  • a 180 perces "ÁHT 4 kredit - nem költségvetésben dolgozók számára" című videót válassza, ha nem költségvetési szervnél dolgozik, de államháztartási szakterületre szól a regisztrációja.Jelentkezem
KEDVEZMÉNY(EK)
+4 kredit 50% kedvezménnyel

Amennyiben Ön 2024-ben a Penta Kreditpontos továbbképzésén szerzi meg 16 kreditpontját vállalkozási vagy államháztartási szakterületen, 50% kedvezménnyel teljesítheti egyéb szakterületű (áht, nonprofit, pénzügyi szervezeti, IFRS) regisztrációjának megfelelő speciális, 4 kreditpontos továbbképzésünket. (A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kódot a továbbképzés szakanyagai között található "Tudnivalók a továbbképzés extráiról" dokumentumban találja.)

VIP részvétel

Csatlakozzon Ön is a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjához és kreditpontok, hasznos szakmai tartalmak és egy szakmabeliekből álló közösség mellett évenként 5 (rugalmasan választható) konferencián vehet részt. Éves tagsági díj: 59.800 Ft + áfa / fő.

Ön már klubtag? A kedvezmény érvényesítéséhez jelentkezéskor adja meg a klubkoordinátortól kapott kedvezménykódot!

Díjmentes: Pénzmosás elleni küzdelemmel kapcsolatos e-továbbképzés

Amennyiben Ön 2024-ben a Penta Kreditpontos továbbképzésén szerzi meg 16 kreditpontját vállalkozási vagy államháztartási szakterületen, DÍJMENTESEN teljesítheti a "A pénzmosás elleni szabályozás átfogó ismertetése, kiemelten a pénzmosás elleni törvény 2024. évtől hatályos módosító rendelkezéseire" e-learning továbbképzést. (A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kódot a továbbképzés szakanyagai között található "Tudnivalók a továbbképzés extráiról" dokumentumban találja.)

Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM