Az Év Könyvelője versenyen már több, mint ezer résztvevő töltötte ki az első forduló tesztsorait

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja támogatásával júniustól novemberig megszervezésre kerülő szakmai versenyen résztvevő szakemberek száma meghaladta az 1 000 főt. Az év végéig tartó megmérettetés első fordulójának eddigi eredményeit most mindenki számára közzé tesszük, a végső eredményhirdetést megelőző utolsó alkalommal.

A 2012. májusában induló verseny szinte az egész pénzügyi-számviteli szakmát megmozgatja. Az Év Könyvelője címre pályázó szakemberek az első fordulóban egy rövid tesztet töltenek ki, majd a legjobbak decemberben egy második fordulóban is részt vesznek. A tesztlapok kitöltésére 2012. november 30-ig van lehetőség.

„A tantermeinkben eddig lebonyolított első fordulós tesztekre a jelentkezők nagy száma mutatja, hogy pozitívan fogadta a pénzügyi-számviteli szakma ezt a megmérettetést” – mondta el Dr. Herich Györgyné, a versenyek megszervezéséért felelős cég oktatási igazgatója. „Év végéig összesen 1.500-2.000 jelentkezőre számítunk, ami már reprezentatív mintaként szolgálhat a szakma felkészültségét illetően.”

Az alábbiakban összegezzük a verseny jelenlegi állását:

Nem könnyű a teszt, de megéri kitölteni!

A korábbi beszámolónk után büszkén jelenthetjük, hogy eddig több mint másfél ezer szakember jelentkezett az "Év Könyvelője 2012" szakmai versenyre és több mint 1 000 fő már ki is töltötte az első forduló tesztsorait. Közülük 223 fő már biztosan kiteheti irodája falára a szakmai verseny exkluzív oklevelét! A kitöltők átlagosan 51 %-os eredményt értek el. A látszólagos közepes teljesítmény nem meglepő, hiszen a teszt célja, hogy izgalmas, különleges és problémás területekre világítson rá. Büszkén mondhatjuk, hogy a legjobb eredmény továbbra is 96 %!

TOP 5 VÁROS – A KÖNYVELŐK TELJESÍTMÉNYE ALAPJÁN

  1. Nyíregyháza - 50,7%
  2. Győr - 47,5%
  3. Szolnok - 44,5%
  4. Szekszárd - 38,4%
  5. Debrecen - 46,1%

Vegyen részt Ön is a PENTA UNIÓ Zrt. mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzésén vagy bármely konferencián és a Penta átvállalja Öntől a nevezési díjat!

A kitöltők a Biztonsági kódjuk alapján az alábbi táblázatban találják a teszten elért eredményszázalékukat: "Az Év Könyvelője 2012" szakmai verseny részeredményei 2012.11.13.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM