PENTA UNIÓ Oktatási Centrum

A pénzügyi-számviteli képzések specialistája

Intézményünk vezetése az intézmény küldetésének tekinti, hogy színvonalas és versenyképes szolgáltatásaival a pénzügyi-számviteli területen dolgozó könyvelőket, adótanácsadókat, adószakértőket, okleveles adószakértőket és könyvvizsgálókat segítse a bizonyítvány megszerzésétől kezdődően karrierjük minden szakaszában, hogy a szakmai tudásukat, munkájuk értékét és ezen keresztül saját életszínvonalukat növeljék.


A PENTA UNIÓ Zrt. 2021-es éve számokban

5.143

OKJ-s képzésben résztvevő

8.178

évente visszatérő könyvelő

1.928

OKJ-s bizonyítvány

5.532

levélváltás a Klubtagok között

3.785

oldal egyedülálló szakanyag

185.465

igazolt PM-es kreditpont

Cégvezetés

Dr. Herich Györgyné
Dr. Herich Györgyné

vezérigazgató, felnőttképzési szakmai vezető

A PENTA UNIÓ Zrt. vezérigazgatójaként és felnőttképzési szakmai vezetőjeként biztosítja a jogszabályoknak való teljeskörű megfelelést. Meghatározza az intézmény működésének irányvonalait és a célok teljesülése érdekében gondoskodik a munkatársak felkészítéséről és az országos hálózat egységes, magas színvonalú működéséről.

Dr. Herich György
Dr. Herich György

továbbképzési szakmai vezető

A Pécsi Tudományegyetem docense, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének elnöke, számos szakmai kiadvány szerzője, kiemelt adózási konferenciák (Adóegyetem, Adózás Európában stb.) előadója, „Az Év Adótanácsadója” és „Az Év Könyvelője” szakmai versenyek fővédnöke. A PENTA UNIÓ Zrt. továbbképzései esetén a kreditpont-minősítési pályázatok szakmai relevanciájának ellenőrzésével garantálja az egyes továbbképzési programok lehető legmagasabb kreditpont-értékét.

Gárván Kitti
Gárván Kitti

rendezvény igazgató

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán szereztem diplomát vezetési tanácsadás és menedzsment szakirányon. 2011-től dolgozom a cégnél kezdetben a rendezvényiroda vezetőjeként, akkoriban elsősorban a budapesti és országos konferenciák koordinálása volt a feladatom. Adóegyetem, Adózás Európában - Nemzetközi Adókonferencia, Pécsi Pénzügyi Napok, KönyvelőKoktél és az egynapos konferenciák a Sas utcában mindegyik mögött ott állok. A kreditpontgyűjtés előtérbe kerülésével feladataim egyre inkább bővültek, mára a PENTA UNIÓ Zrt. minden kreditpontos továbbképzésének hátteréért felelős vagyok.

Kis Halas Gabriella
Kis Halas Gabriella

vizsgaközpont-vezető

Tizenöt éve foglalkozik a szakképzésekhez kapcsolódó modulzáró és szakmai vizsgák szervezésével. A PENTA UNIÓ Zrt. Vizsgaközpontjának vezetőjeként felelős a vonatkozó jogszabályok figyeléséért, a vizsgák lebonyolításának és dokumentációjának ellenőrzéséért. Folyamatosan együttműködik a Pénzmügyinisztériummal, a Pest Megyei Kormányhivatallal, valamint a vizsgabizottsági tagokkal.

Komjáti Diána
Komjáti Diána

operatív igazgató, minőségbiztosítási vezető

Okleveles közgazdász és minőségirányítási auditor. A PENTA UNIÓ Zrt. minőségirányítási rendszerének működtetése és folyamatos fejlesztése keretében legfőbb törekvése a szakképzéseken, konferenciákon és továbbképzéseken résztvevők igényeinek felmérése és elégedettségük növelése. Ennek érdekében gondoskodik az intézmény munkatársainak folyamatos képzéséről és a szolgáltatásokkal kapcsolatos visszajelzések értékeléséről, hogy a szükséges fejlesztések révén intézményünk évről évre elérhesse kitűzött céljait.

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább