Bogdán – Futó – Széll - TB A-Z-ig 2019.

Február 7-én Bogdán Zsuzsanna, Futó Gábor és Széll Zoltánné tolmácsolásában készülhet fel a megváltozott társadalombiztosítási szabályázásokból.

A TB A-Z-ig konferencián olyan fontos témaköröket érintünk, mint az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak anyagi jogi és eljárásjogi változásai, a társadalombiztosítás fedezetei rendszerét érintő változások és a jogalkalmazás gyakorlati kérdései, valamint a nyugdíjtörvény alkalmazása.

A társadalombiztosítási ellátások jogszabályi környezetének változásai oly mértékben hat/hatott a pénzbeli ellátásokra, melyek befolyásolják az egyes ellátásokra való jogosultságokat. Ezen hatásokról, pontosításokról gyakorlati példákkal szemléltetve mutatjuk be a 2019-ben érvényes szabályokat a bérszámfejtők és a társadalombiztosítási kifizetőhelyi ügyintézők részére.

A fedezetei rendszert érintő változások előadásrész keretében említést teszünk a járulékfizetési kötelezettséget érintő legfontosabb változásokról. Külön figyelmet szentelünk a Tb. fedezeti rendszerét megalapozó jogi szabályozás változására, valamint a szociális hozzájárulási adóról szóló 2018. évi LII. törvénynek. Megvizsgáljuk a foglalkoztatáshoz kapcsolódó adókedvezmények rendszerének változását, továbbá az új Szocho tv. alapján igénybe vehető kedvezményeket is.

Kiemelt témánk lesz a nyugdíjtörvény alkalmazása és a nők 40’.

Az egyes részkérdésekre külön-külön kitérve példamegoldásokkal színesítjük konferenciánkat, hogy résztvevőink átfogó képet kaphassanak az aktualitásokról.

Készüljön fel velünk! Alapozza meg elméleti tudását és lássa át az összefüggéseket gyakorlati példákon keresztül! Jelentkezzen most, mert 2019. január 31-ig 21.900 Ft+ áfa helyett 19.900 Ft +áfa díjért vehet részt a konferencián!*

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy szeretne még felkészültebb lenni a témában, akkor jelentkezzen csoportos kedvezménnyel! Abban az esetben, ha egy cégtől kettő vagy több fő jelentkezik a konferenciára, abban az esetben 21.900 Ft + áfa helyett 15.900 Ft + áfa/fő áron vehetnek részt rendezvényünkön.*

Részletek és jelentkezés itt >> TB A-Z-ig

Kérdése van? Hívjon minket a 06/1/473-1039-es telefonszámon!


Jelentkezzen most és éljen a kedvezményeinkkel! Ne maradjon le! » www.penta.hu

* Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak! A kedvezmény érvényesítésének feltétele a díjbekérő határidőre történő kiegyenlítése.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM