Ellopták az Év Könyvelőjét

Sajnálatos eset történt a múlt hét végén, amikor is ellopták Az Év Könyvelője 2013 kiállított serlegét. A serleg a Penta budapesti konferenciatermének előteréből tűnt el, a biztonsági kamerák tanúsága szerint.

 

1

 

A serleg az Év Könyvelője verseny leendő győztesének a díja volt, amely az Év Adótanácsadója és az Év Bérszámfejtője versennyel együtt több ezer résztvevővel zajlik egész évben. A versenyek egyben a szakma összefogását jelképezik, ugyanis a Penta Unió átvállalja az 5.000 Ft-os nevezési díjat a mérlegképes kötelező továbbképzés és az Adóegyetem résztvevői esetében, az RLB ajándék 2 gigás pendrive-val ajándékozza meg a résztvevőket. A versenyt támogatja továbbá a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, az Önadózó újság és közel 10 könyvelőszoftver fejlesztő cég.

A „kapós” kupa rövidesen pótlásra kerül, a versenyre pedig továbbra is várjuk a jelentkezőket ahagyományos 2 napos mérlegképes továbbképzésen és az Adóegyetemen.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM