Fenntarthatóság és reziliencia

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ) a partner szakmai szervezetekkel közös szervezésben, a NAV támogatásával, immár tizenhetedik alkalommal szervezi meg - idén a Pécsi Pénzügyi Napok (PPN) keretében - a pénzügyi-számviteli szakemberek országos találkozóját, 

Fenntarthatóság és reziliencia
címmel az
Adózás Európában - XVII. Nemzetközi Adókonferenciát.

Az idei rendezvényünk több újdonsággal is rendelkezik. Először is összevontuk a PPN-t a Nemzetközi Adókonferenciával. Másodszor a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara (PTE-KTK) a hazai és nemzetközi kapcsolatait és kutatási szekciókat is integrál a rendezvénybe, ezáltal nem csak a szekciók száma és ezzel a górcső alá kerülő témakörök száma sokszorozódik, hanem a helyszín is az ország legrégebbi egyetemén, Pécsett lesz. Az online elérést is biztosítjuk azoknak, akik ellen tudnak állni a csodálatos pécsi környezetnek, a vonzó kisérőprogramoknak és a személyes találkozás varázsának. Természetesen nem feledkeztünk meg a kreditpont gyűjtőkről sem, ők e-learning keretében szerezhetik meg a kreditpontokat.

Az elmúlt időszakban a nemzetközi és hazai gazdasági környezetben történt drasztikus változások új kihívások elé állítják a magyar jogalkotókat és jogalkalmazókat, a pénzügyi-számviteli szakmát.

A pandémia, a háború, a szankciók, az elmaradt EU támogatások, az infláció  új megközelítéseket kíván a „normál” gazdasági körülményekre kialakított hazai és nemzetközi adózási jogszabályi környezetben.

A konferencia célja, hogy összehozza a pénzügyi-számviteli szakmát és a sokoldalú új kihívások elméleti és gyakorlati kérdéseinek kezelésére segítséget, megoldásokat adjon az adópolitika alakítói, a jogszabály előkészítők,  jogalkalmazók és a nemzetközi tárgyalásokon a magyar érdekeket képviselők számára.

A konferencia plenáris ülésein neves hazai és külföldi előadók vázolják fel a nemzetközi és hazai gazdasági- és jogszabályváltozási környezetet, bemutatva a mozgásteret, a fenntarthatóság és a visszapattanás lehetőségeit, kockázatait.

A szekció üléseken (I-IV) a közeljövőben várható legnagyobb kihívások részletes bemutatása mellett fókuszba kerülnek  az adóellenőrzéseknek a szakma számára legizgalmasabb kérdései, valamint a szakmát érintő legaktuálisabb, kihívást jelentő területek.

Az idei évben integráltuk a számviteli szekciót a rendezvénybe, amely az adótanácsadó szektor mellett elsősorban a könyvelő és könyvvizsgáló kollegák számára nyújt majd szakmai ínyencségeket, akár a vállalkozási, akár költségvetési szektorban végzik hivatásukat.

A jelenlévő résztvevők számára a szekciók átjárhatók lesznek - beleértve a PTE-KTK kutatási szekcióit is -, hogy mindenki a számára legizgalmasabb témával, illetve legjobban kedvelt előadóval találkozhasson.

Hisszük, hogy a nagy gonddal összeállított, minden eddiginél szélesebb körű - két plenáris ülés, 11 szekció -, színes program és a felkért - méltán népszerű – előadók, a patinás helyszín biztosítéka a sok éves sikeres sorozat méltó folytatásának, hozzájárul a résztvevők szakmai tudásának, kapcsolatainak ápolásához, építéséhez is.

A rendező szervezetek nevében tisztelettel meghívom Önt a XVII. Nemzetközi Adókonferenciára és az azt megelőző, és követő kisérő programokra.

Jelentkezz most! >> Adózás Európában - XVII. Nemzetközi Adókonferencia

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM