Horváthné Szabó Beáta: Cafeteria 2023 - juttatási elemek, népszerű juttatások, bruttó, vagy nettó elszámolás

Cafeteria, azaz a rugalmas dolgozói juttatási rendszer népszerűsége évek óta töretlen azon munkáltatóknál, akik megfelelő juttatási portfóliót biztosítanak a munkavállalóknak. A munkavállalókért folytatott versenyben elengedhetetlen, hogy a munkáltató vonzó juttatási csomagot kínáljon a munkavállalók részére. Mit lehet tenni a jelenlegi jogszabályi környezetben? Adjunk csak SZÉP kártyát, vagy vezessünk be egy attraktív juttatási rendszert? Kinek és mennyi adót kell fizetni? Amennyiben a kérdésekre nincs határozott válaszod, kérlek tarts velünk. Az előadáson megismerhető a szabályozás minden fontos részlete, mely segít a belső szabályzat kialakításában, hogy minimális adminisztrációval, éveken keresztül fenntartható legyen, úgy, hogy a menedzsment elvárásai mellett, maximálisan találkozzon a dolgozók igényeivel. Ennek megvalósítása érdekében dolgozói felmérést kell készíteni, melyek azok a juttatások, amelyek valódi értéket teremtenek valamennyi korosztály számára a diákszövetkezettől kölcsönzött fiataltól a nyugdíjas munkavállalókig bezárólag minden munkavállalóra egyaránt. Szó lesz továbbá a cafeteria keretében nem adható juttatásokról, és a jutalomként adott juttatások átminősítéséről is.
Az egyes részkérdésekre külön-külön kitérve példa megoldásokkal színesítjük konferenciánkat, hogy résztvevőink átfogó képet kaphassanak a vonatkozó szabályok gyakorlati alkalmazásáról.

Előadónk: Horváthné Szabó Beáta (adótanácsadó)

Időpont: 2023. január 17. 10:00-12:30

Kedvezményeink: 

  • Koránkelő kedvezmény: Jelentkezz 2023. január 10-ig 21.900 Ft + áfa  helyett kedvezményes 17.900 Ft + áfa díjon.
  • Csoportos (min. 2 fő) jelentkezés esetén és a KVK, Civil Klub, MTBSZE, MOKLASZ tagjai számára  kedvezmény: 15.900 Ft/fő + áfa a részvételi díj. 

További információhoz és jelentkezéshez kattints most! >> Cafeteria 2023 - (juttatási elemek, népszerű juttatások, bruttó, vagy nettó elszámolás)

Kérdésed van? Érdeklődj e-mailben a konferencia@penta.hu címen vagy hívj minket a + 36 (30) 210 39 81-es telefonszámon!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM