Időutazás az adótanácsadás jövőjébe

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetekkel közös rendezésben, 8 ország részvételével 30 előadót vonultat fel, hogy napjaink legizgalmasabb témáját mind teljeskörűbben ismertethesse meg a résztvevőkkel. Az Adózás Európában – XIII. Nemzetközi Adókonferencia témája:

Digitalizáció és kommunikáció

A konferencia tervezett témakörei:

2019. június 13.

PLENÁRIS ÜLÉS: A digitalizáció kihívásai a jogalkotásban és jogalkalmazásban – Digitalizáció és ÁSZ ellenőrzés – Digitalizáció és ellenőrzési hatékonyság – Az Európai Uniós irányelvek hatása a magyar adópolitikára – A magyar gazdaság felzárkózási stratégiája – Digitális gazdaság adóztatása: hosszú távú megoldási javaslatok az OECD-ben – Digitalizáció és adóelkerülés: globális minimum adóztatási megoldások az OECD-ben és az USA-ban – Rövid távú megoldások a digitális gazdaság adóztatására: EU-s, nemzetközi és hazai példák – Online értékesítést és szolgáltatást végző vállalkozások adózási gyakorlata -  A NAV ellenőrzési tapasztalatai az online értékesítést végzőknél, szolgáltatást nyújtóknál - Ellenőrzések elektronizációja

PÓDIUMBESZÉLGETÉS: Külföldi országok beszámolói a képviselt országok „helyi digitalizáció” szintjéről, a résztvevő országok legfontosabb adóváltozásai 2019. (Ausztria, Ciprus, Csehország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia)

2019. június 14.

PLENÁRIS ÜLÉS: Digitális gazdaság adózása az EU-n belül – Kriptovalutákkal kapcsolatos számviteli és adózási kérdések – A digitális pénzügyi eszközökben rejlő kihívások – Magyar stratégia az adóigazgatás korszerűsítésére. A NAV fejlesztések a digitalizáció irányába – Online számlázás – Adónyomozás a kibertérben – Adóoptimalizálás a kibertérben – Digitalizáció és adatvédelem – Digitalizáció hatása a NAV ügyfél, NAV adótanácsadó kapcsolatra – Digitalizált kommunikáció az adótanácsadó szakmában

PÁRBAJ:  Digitalizáció: lassítás vagy gyorsítás?

Nézze meg előadóinkat és jelentkezzen még ma! » Adózás Európában – XIII. Nemzetközi Adókonferencia

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM