Idén így lehet az Öné a Könyvelői Agenda 2022

A héten megérkeztek a nyomdából Suller Kriszta szerkesztésében és az RLB támogatásával a 2022. évi Könyvelői Agendák, mely immár a 7. kiadás.

Idén azok számára szeretnénk odaajándékozni (nem megvásárolható), akik 2021.11.10-ig csatlakoznak valamelyik szakmai klubunkhoz*.

Könyvelőiroda-Vezetők Klubja

A Pénzügyiminisztérium által minősített szakmai szervezet, a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja már várja 2022. évi klubtagjait. A klubtagságért könyvelők, adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők egyaránt 2-2 kreditpontot kapnak a 2022-es továbbképzési évben.

A tagsághoz tartozó szolgáltatások: Levelező lista: megvitathatja a többi klubtaggal az aktuálisan felmerülő témákat, kérdéseket, Klubdélutánok: évente 5-10 alkalommal kötetlen személyes találkozás keretében foglalkoznak a klubtagok és a Klubvezető a legaktuálisabb témákkal, Adótan 2022 e-könyv, Kérdés-válasz adatbázis, Kedvezmények a Penta konferenciáira

Az éves tagsági díj 2022 évre: 32.900 Ft + ÁFA / fő

További info és jelentkezés a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjába

Civil Klub

Suller Kriszta vezetésével immár ötödik éve működő szakmai szervezetet azoknak ajánljuk, akik civil szervezetekkel foglalkoznak (akár könyvelőként, akár a civil szervezet vezetőjeként)!

A tagsághoz tartozó szolgáltatások: Levelező lista: megvitathatja a többi klubtaggal az aktuálisan felmerülő témákat, kérdéseket és hozzájuthat a civil szervezetekhez kapcsolódó értékes iratmintákhoz is, Klubdélutánok: évente 5-10 alkalommal kötetlen személyes találkozás keretében foglalkoznak a klubtagok és a Klubvezető a legaktuálisabb témákkal, a klubtagok igényeihez igazodva. A klubdélutánokról az sem marad le, aki nem tud részt venni, hiszen az emlékeztetők minden esetben elérhetőek a levelezőlistán, Kérdés-válasz adatbázis, Kedvezmények a Penta konferenciáira

Az éves tagsági díj 2022 évre: 24.900 Ft + ÁFA / fő

További info és jelentkezés a Civil Klubba

 

*Az ajándékot a 2021.11.10-ig beérkezett jelentkezések, és a díjbekérőt fizetési határidőn belüli befizetések esetén, a készlet erejéig biztosítjuk és a jelentkezési űrlapon megadott levelezési címre küldjük postai úton, a tagsági díj beérkezését követően.


Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM