Induló IFRS mérlegképes könyvelő OKJ képzés – utolsó alkalom

Örömmel értesítelek, hogy a Pentánál két különböző ütemezéssel indul távoktatásos formában IFRS mérlegképes könyvelő képzés*! A képzés 100%-ban távoktatás, a konzultációk Facebook Live keretében kerülnek megtartásra.

Oktatóink (Csányi Péter és Dobrovolni Máté) ajánlásával:

„Az IFRS mérlegképes könyvelő képzés a meglévő számviteli kompetenciákra épít, de mégis más a megszokottnál. A tanfolyam nagy erőssége, hogy új látásmódot biztosít a számviteli munkához, kitágítja a szakmai perspektívát. A nemzetközi számvitel elterjedése a világban egyre nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a számviteli harmonizáció csak ilyen rendszer keretén belül lehet biztosított. A piacképes szakembernek nemzetközi szinten is adaptálható tudással kell rendelkeznie, így mindenképpen fontos ezen tudás elsajátítása.”/Csányi Péter/

„Elsősorban azoknak a szakembereknek ajánljuk képzésünket, akik a megszerzett ismereteket multinacionális cégek, pénzügyi vállalkozások és hitelintézetek számviteli területén szeretnék hasznosítani. De a megszerzett ismeretek segítik a magyar számvitel jobb megismerését, összehasonlítását a nemzetközi gyakorlattal is.” /Dobrovolni Máté/

A PÉNTEKI konzultációs alkalmakkal induló csoport oktatója:

Csányi Péter (okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó): „5 éve foglalkozom IFRS mérlegképes könyvelők oktatásával, vizsgáztatásával. Oktatói munkám mellett nemzetközi vállalatok számviteli részlegein, könyvvizsgáló cégeknél volt lehetőségem a gyakorlatban is kipróbálni az elsajátított ismereteket. Nemcsak magyarországi, de külföldi vállalatok számviteli területének irányításában, integrálásában vettem részt. Óráimon nagy hangsúlyt helyezek a példamegoldásra, mert meggyőződésem, hogy ezeken keresztül lehet legjobban átadni a nemzetközi számviteli ismereteket.”

A SZOMBATI konzultációs alkalmakkal induló csoport oktatója:

Dobrovolni Máté (regisztrált vállalkozói és IFRS mérlegképes könyvelő, számviteli-pénzügyi igazgató, okleveles közgazdász és adótanácsadó): „A doktori kutatásom a nemzetközi számviteli rendszerek jövedelemadózási kérdéseinek vizsgálatára terjed ki. Több éve végzek oktatási tevékenységet számviteli szakterületen a felnőttoktatásban és egyetemi szinten egyaránt. Fontosnak tartom, hogy a képzésen széles körű tudást kapjanak a hallgatók, amely nemcsak a vizsgán, hanem a valós életben is jól hasznosítható.”

Tarts velünk, légy részese a számviteli szakterület egy magasabb szintjének elérésében a kor szellemiségének és elvárásának megfelelő távoktatási módon.  >> Érdekelnek a képzés részletei!

Kérdésed van? Forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén>> Elérhetőség


*A képzés engedélyszáma: E-000088/2014/A008

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM