Ingyenes nyelvtanfolyamok felnőtteknek Pécsett!

Hihetetlen, de teljesen ingyen tanulhatnak angol és német nyelvet felnőttek a PENTA UNIÓ Zrt. Unió Nyelviskolájában Pécsett a „Tudásod a jövőd” program keretében tervezett tanfolyamokon!

A frissen útjára indult „Tudásod a jövőd” program százezer felnőtt számára biztosít részvételi lehetőséget nyelvi vagy informatikai tanfolyamokon országszerte. A hatvan órás ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok a tervek szerint február elején indulnak. A várható nagy érdeklődés miatt azok számára, akik előre gondolkodnak és nem akarnak lemaradni, a részletekkel kapcsolatban információs napokat szerveznek.

Tényleg ingyen van!Aki szeretne nyelvet tanulni, legfeljebb kilencvenezer forint támogatásban részesülhet, melyhez csak 4500 forint önrészt kell fizetni, ez az összeg hátrányos településen lakók esetében még kedvezőbb, csak 1800 forint. De a PENTA UNIÓ Zrt-nél valójában még ennyit sem: A Penta különlegessége, hogy a tanfolyamotsikeresen elvégzők számára visszatérítjük az önrészt, így valóban teljesen díjmentessé válhat a tanfolyam!

Kik vehetnek részt?A képzéseken minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár részt vehet, aki nem részesül állami vagy EU-s képzési támogatásban. Ez azt jelenti, hogy az államilag finanszírozott felsőoktatásban résztvevők nem vehetnek részt a programban, ugyanakkor a költségtérítéses hallgatók igen.

Hol lehet érdeklődni?Az ingyenes nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban további információval a 72/311-472 telefonszámon vagy személyesen az információs napokon november 19-22. között 16.30 órai kezdettel a PENTA UNIÓ Zrt. Unió Nyelviskolájában (Pécs, Czinderi u. 6., az Árkád parkjában) szolgálnak az oktatásszervezők.

Hozzászólások

 1. Hozzászóló
  Gulshat

  Ez tényleg ingyenes? Regisztrálhatok?

 2. Hozzászóló
  PENTA UNIÓ Zrt.

  Kedves Érdeklődő!

  A fenti blog bejegyzésünk 2012. évi, így a díjmentes jelentkezés már elévült.

  Köszönjük érdeklődését!

  Üdvözlettel:

  PENTA UNIÓ Zrt.

  Az oldalon bármilyen formában közzétett tartalom nem minősül tanácsadásnak, ezért azok alkalmazása és annak következményei a felhasználó kizárólagos felelősségi körébe tartoznak. A PENTA UNIÓ Zrt. körültekintően gyűjti és mutatja be az oldalon található információs tartalmat, azonban nem vállal semmiféle felelősséget az oldal használatából bekövetkező anyagi vagy más jellegű esetleges károkért vagy károkozásért. Ezért az oldal felhasználói számára különösen javasolt megfelelő szakmai tanácsadás igénybevétele, mielőtt pénzügyi-számviteli-adózási-társadalombiztosítási kérdésekben vagy szabályozással kapcsolatban eljárnak.

 3. Hozzászóló
  KALANYOS MÓNIKA TIMEA

  SZERETNÉK JELENTKEZNI

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM