IX. Nemzetközi Adókonferencia - Minden, amit az ellenőrzésről tudnia kell!

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetekkel közös rendezésben immár kilencedik alkalommal hívja Budapestre Európa adózási szakembereit azzal a céllal, hogy megosszák egymással tudásukat, tapasztalatukat a szakma legizgalmasabb kérdéseiről. Az idei konferencia témája:

Az adózás játékszabályai - adóigazgatás, ellenőrzés

A jogkövető adózói, adóhatósági tevékenységhez, az adócsalás elleni védekezéshez népgazdasági szintű érdek fűződik. Ezt felismerve sorra jelennek meg azok a nemzetközi és hazai szabályozások, amelyek a jogszerű adózói magatartás kikényszerítését, ellenőrzését, a költségvetési érdekek érvényesülésének elősegítését hivatottak szolgálni.

A konferencia plenáris ülésein a nemzetközi tapasztalatok áttekintése, az adóigazgatás és a büntetőjog viszonyának tisztázása mellett a hazai költségvetési kapcsolatok ellenőrzésével foglalkozó  szervek és szakmai szervezetek vezetői mutatják be szakterületük tapasztalatait.

Az első napi pódiumbeszélgetésen a Budapestre érkező külföldi adótanácsadók ismertetik az egyes országok adóellenőrzése szabályozásának sajátosságait, lehetőséget adva a jogszabály-előkészítésben és jogalkalmazásban résztvevők számára a külföldi sikeres megoldások, EU tapasztalatok kölcsönös megismerésére, hasznosítására.

A második napi szekcióülésen az adóhatóság képviselői és az okleveles adószakértők fejtik ki egy-egy adónemben, ellenőrzési területen a jogi keretekről, az alkalmazott gyakorlatról kialakított álláspontjukat, tapasztalataikat.

A rendezvény mindkét napjára az adott kérdéskör nemzetközi szintű megvilágítására is képes előadókat kértünk fel.

Ha az Ön partnerei, ügyfelei között van olyan, aki ellenőrzéssel, önellenőrzéssel közvetlenül vagy közvetve érintett, vagy hazai és nemzetközi adózási tudását, tapasztalatait, kapcsolatait szeretné bővíteni, akkor az Ön számára szervezzük ezt a rendezvényt Európa egyik legszebb városában!

5 érv, amiért nem érdemes kihagynia ezt a szakmai rendezvényt:

  1. A szakértők két napon keresztül több oldalról világítják át az adóigazgatás, adóellenőrzés legfontosabb területeit és osztják meg adótanácsadói és adóellenőri tapasztalataikat.
  2. Hasznos adótervezési ötletekkel gazdagodhat, az ellenőrzés, önellenőrzés, tanácsadói ellenőrzés területein. Betekintést kaphat a hazai és környező országok adóhatósági ellenőrzéseinek gyakorlatába.
  3. 3.      Tájékozódhat az Európai Unió jelenlévő országaiban az elmúlt két év adóváltozásairól.
  4. Ne hagyja otthon a névjegykártyáját! A neves hazai és külföldi szakemberekkel építheti szakmai kapcsolatrendszerét, szinte minden európai országban szerezhet hídfőállást.
  5. Nem kell idegen nyelven böngészni az adott ország jogszabályait, mert külföldi adószakértők autentikusan ismertetik az országaik sajátosságait – magyar nyelven kap választ a kérdésekre.

A korábbi években már a jelentkezési határidő előtt elfogytak a szabad helyek, melyek idén is korlátozottak, ezért javasolom, hogy mielőbb biztosítsa be helyét a IX. Nemzetközi Adókonferencián!  Készüljön fel a várható változásokra, tervezzen előre, és járjon egy lépéssel a versenytársai előtt!

A konferencia részletei és jelentkezés » www.adozaseuropaban.hu

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM