Kiemelkedő eredmények a Könyvelő képzésében!

Örömmel osztjuk meg Önnel a hírt a PENTA UNIÓ Zrt. mérlegképes könyvelő képzésében résztvevők átlag feletti eredményeiről!

A legnagyobb magyarországi, Budapesti Független Vizsgaközponttól származó vállalkozási mérlegképes könyvelő vizsgákról szóló 2023-as vizsgaeredmények alapján büszkén közölhetjük, hogy a PENTA UNIÓNÁL végzettek 67%-al sikeresebbek a képesítő vizsgán, mint a nem PENTA UNIÓNÁL végzett vizsgázók.

Minek köszönhető képzéseink kiemelkedő sikeressége?

  1. Kiemelkedő tananyag: A PENTA UNIÓ Zrt. mérlegképes könyvelő képzése a legfrissebb szakmai ismereteket kínálja, figyelembe véve a változó jogszabályi követelményeket.
  2. Kiváló oktatók: Gondosan megválogatjuk oktatóinkat, így a képzésben résztvevőket magas kvalitású szakemberek segítik, akik elkötelezettek a hallgatók sikere mellett.
  3. Professzionális képzésszervezés: A legmodernebb képzésmenedzsment rendszerrel, profi stúdiókkal és lelkes kollégákkal valósítjuk meg képzéseinket, hogy Önnek tényleg csak a tanulásra kelljen koncentrálnia.

2024. július 1-től változnak a vállalkozási mérlegképes könyvelők képzésének feltételei: 510-ről 1150-re emelkedik a minimum óraszám, 80% kötelező óralátogatás kerül bevezetésre, ezek következtében emelkedni fognak a képzési díjak.

Jelentkezzen most, a még jelenlegi feltételek mellett induló képzéseinkre >> Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő Képzés

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM