Kreditpont-Vadászati szezon: szeptembertől december 31-ig!

Közeledik a szeptember és ezzel megkezdődik a visszaszámlálás az év végéig tartó Kreditpont-Vadászathoz. Az alábbiakban összefoglaljuk, kinek hogyan kell teljesítenie továbbképzési kötelezettségét, nehogy "bakot lőjön"!

2013-as Kreditpont-Vadászati szabályzat:

  1. Ha Ön a vállalkozási szektorban dolgozik és regisztrációja vállalkozási területre vonatkozik, akkor így szerezheti meg a szükséges kreditpontjait a Pentánál: 16 kreditpontos vállalkozási szakos továbbképzés. Részvételi díj: 18.600 Ft (Kedvezményes: 16.900 Ft).
  2. Ha Ön a vállalkozási szektorban dolgozik, de regisztrációja államháztartási területre (is)vonatkozik, továbbképzési kötelezettségét további 4 államháztartási kreditpont megszerzésével teljesítheti: 4 órás államháztartási szakos továbbképzés. Részvételi díj: 4.225 Ft
  3. Ha Ön államháztartási szervezetnél dolgozik és államháztartási vagy vállalkozási szakterületen esetleg mindkét szakon rendelkezik regisztrációval, akkor így szerezheti meg szükséges kreditpontjait a Pentánál: 16 kreditpontos államháztartási szakos továbbképzésünkkel. Részvételi díj: 18.600 Ft (Kedvezményes: 16.900 Ft).

A Penta hagyományos rendszerű, két napos továbbképzései az elmúlt években megszokott, "kiscsoportos" képzések, azaz a továbbképzések létszámát, maximum 60 főben korlátoztuk, hogy előadóinknak Ön is feltehesse kérdéseit!

Figyelje a szabad helyek számát és jelentkezzen mielőbb továbbképzéseinkre!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM