Lejár a kedvezményes jelentkezési határidő!

A pénzügyi-számviteli szakma Évzáró Rendezvényének kedvezményes jelentkezési határideje 2023. május 8-án, éjfélkor lejár!

A XVII. Nemzetközi Adókonferencia témája: Fenntarthatóság és reziliencia

Az idei rendezvényünk több újdonsággal is rendelkezik:

  • Összevontuk a Pécsi Pénzügyi Napokat, az Adózás Európában-Nemzetközi Adókonferenciát, valamint a Számviteli Konferenciát. 
  • A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara (PTE-KTK) a hazai és nemzetközi kapcsolatait és kutatási szekciókat is integrál a rendezvénybe, ezáltal nem csak a szekciók száma és ezzel a górcső alá kerülő témakörök száma sokszorozódik, hanem a helyszín is az ország legrégebbi egyetemén, Pécsett lesz.
  • Az online elérést is biztosítjuk azoknak, akik ellen tudnak állni a csodálatos pécsi környezetnek, a vonzó kísérőprogramoknak és a személyes találkozás varázsának. Természetesen nem feledkeztünk meg a kreditpontgyűjtőkről sem, ők e-learning keretében szerezhetik meg a kreditpontokat.

Hisszük, hogy a nagy gonddal összeállított, minden eddiginél szélesebb körű - két plenáris ülés, 8 szekció -, színes szakmai és kísérőprogram és a felkért - méltán népszerű – előadók, a patinás helyszín biztosítéka a sok éves sikeres sorozat méltó folytatásának, hozzájárul a résztvevők szakmai tudásának bővítéséhez, kapcsolatainak ápolásához, az évzárást követő megérdemelt kikapcsolódáshoz.

Jelentkezz most még kedvezményesen! >> Adózás Európában - XVII. Nemzetközi Adókonferencia 

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM