Létszámkorlát a könyvelő és az adótanácsadó képzésben

Fontos változás, hogy a szeptember 1-től induló OKJ-s tanfolyamok - így a pénzügyi-számviteli ügyintéző, a mérlegképes könyvelő és az adótanácsadó képzések is - már csak 30 fős létszámkorláttal indulhatnak.

A változásnak kettős hatása lehet: egyrészt emelkedhet a képzés színvonala a kisebb csoportok révén, másrészt áremelkedést eredményezhet, illetve könnyen előfordulhat, hogy egy-egy jelentkező lemarad a képzésről.

Az áremelkedés azoknál a képzőknél várható, akik eddig az alacsony tanfolyami árat vagy éppen a drágább, színvonalas oktatókat a magasabb csoportlétszámmal tudták finanszírozni.

Elsősorban kisebb városokban fordulhat elő, hogy azok, akik a 30 fős csoportkereten felül jelentkeznek, kénytelenek lesznek várni akár egy évet is, mivel a képző nem kockáztatja meg egy újabb, kis létszámú, ezért veszteséges csoport indítását.

Mivel a változások a szeptember 1-től induló képzéseket érintik, ezért több tanfolyamot még augusztusi indulással hirdettek meg a képzők. Nézze meg a PENTA UNIÓ Zrt. induló képzéseit és jelentkezzen még augusztusban, nehogy lemaradjon:

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM