Megvan Az Év Könyvelője, Az Év Adótanácsadója és Az Év Bérszámfejtője!

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Könyvelőiroda-vezetők Klubja meghirdette a pénzügyi-számviteli szakma összefogásaként „Az Év Könyvelője”, „Az Év Adótanácsadója” és „Az Év Bérszámfejtője” szakmai versenyeket.

A verseny során a 2012. áprilistól-decemberig tartó időszakban közel kétezer résztvevő töltötte ki a szakmai versenyek első fordulós feladatsorait. A második fordulóra januárban került sor, amikor egy újabb írásbeli és egy szóbeli megmérettetés keretein belül adott számot tudásáról a döntőbe jutott legjobb 11 versenyző. A második forduló versenybírái: Lukács János, Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke, Herich György, Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete elnöke, Sallai Csilla, Könyvelőiroda-Vezetők Klubja, Futó Gábor, Nyugdíjbiztosító főtanácsosa és Erdélyi Gáborné, BKV tb kifizetőhelyének vezetője.

A nyertesek díjanként több mint félmillió forint értékben vehettek át szakmai ajándék csomagot és viselhetik büszkén a címet.

A díjak ünnepélyes keretek között, az Adóegyetem rendezvénysorozat januári konferenciáján kerültek átadásra, a díjazottakat Pankucsi Zoltán a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője köszöntötte.

A 2012. év díjazottjai:

  • Év Könyvelője: Suller Krisztina
  • Év Adótanácsadója: Bercsényi Miklósné
  • Év Bérszámfejtője: Kórodiné Kovács Ildikó

Gratulálunk a nyerteseknek!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM