Ne maradjon le az utolsó OKJ-s TB-Bérügyintéző képzésről!

Mi lesz az OKJ után?!

Rossz hír: 2021-től nem indítható OKJ-s Társadalombiztosítási ügyintéző, illetve Bérügyintéző képzés, melyek érettségi végzettség birtokában elkezdhetők.  A múlt héten megjelent új rendszerű programkövetelmények alapján ráadásul úgy látjuk, hogy az ezen képzések helyébe lépő „Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző” képzés megkezdéséhez az érettségin túl szakmai előképzettség (pl. pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés) és szakmai gyakorlat is szükséges lesz.

 Hasznája ki ezt az utolsó utáni lehetőséget!

Jó hír: a 2020.12.28-án elindult utolsó OKJ-s Társadalombiztosítási ügyintéző* és Bérügyintéző* kombi (azaz mindkét szakképesítést tartalmazó) tanfolyamunk, melyekhez csatlakozhat még ebben a hónapban a létszámkeret erejéig.

Két biztos szakma csak 8 hónap alatt!

„Tapasztalat, hogy a munkaadók előnyben részesítik a komplex tudással rendelkező munkavállalókat. Tehát érdemes mindkét szakmát elsajátítani, hiszen csak 8 hónap a képzési idő. Mindemellett, mivel nem indulhat a jövőben ilyen képzés, újfajta pedig még nagyon képlékeny, valószínűleg rövidesen szakemberhiány lesz ezen a területen.” – mondta el szakmai véleményét Dr. Bogdán Zsuzsanna a képzések szakmai felelőse.

Biztonságos és kényelmes távoktatás

A Penta által kínált oktatási forma biztosítja, hogy a kipróbált és jól bevált tananyagot (nem könyvek, hanem videós, gyakorlatorientált tananyag) egyéni időbeosztása szerint, a saját tempójában haladva sajátíthassa el, személyes kérdezési lehetőséggel. A tapasztalatok alapján 80% feletti vizsgasikerességgel!

„Mint a képzés szakmai felelőse, és mint a szakma szerelmese, mindenkit bátorítok, hogy jelentkezzen a képzésre, és a képernyő előtt találkozzunk a sikeres szakmai vizsgára felkészülés érdekében!”  – tette hozzá Dr. Bogdán Zsuzsanna.

Kattintson és jelentkezzen most és szerezze egyszerre két piacképes szakképesítést távoktatásban!>> TB-Bérügyintéző kombi képzések

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM