Padlót fogott a szakma - Ön gyorsabb egy oroszlánnál?

A könyvelőirodák harmada több mint három éve nem emelt díjat, közel felének csökkent az ügyfélköre, a megmaradt ügyfelek közül pedig minden negyedik késve fizet! Önöknél is ez a helyzet?

A regisztrált könyvelők között végzett felmérésünk előzetes eredményei riasztóak. A könyvelők 35%-a 2010 előtt emelte utoljára a díját. Az utóbbi egy évben csak 12% tudta emelni, ennek ellenére 44% esetében mégis csökkent az ügyfelek száma. Tavalyi felmérésünk eredménye is hasonló képet mutatott, tehát a trend folytatódik.

És még csak most jön az oroszlán Jönnek az új adónemek: a KIVA (kisvállalati adó) a KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója), amelyekhez már könyvelő sem fog kelleni a vállalkozóknak... Legalábbis az első bírságig biztosan ezt fogják gondolni.

Nem túl jók a kilátások! Ilyenkor igazán érdemes mindent megtenni, hogy a felszínen maradjon. Mint a viccben, ismeri? "Valóban nem lehet futócipőben elmenekülni az oroszlán elől. De nem is kell, elég csak gyorsabbnak lenni azoknál, akik cipő nélkül futnak előle..."

A profi futócipő életet menthet! Egy ilyen profi futócipőt ajánlunk most Önnek, hogy nagyobb esélye legyen a válsággal szemben. Felvértezzük a pénzügyi-számviteli változásokra mindössze két nap alatt, hogy naprakészségével lenyűgözze ügyfeleit és/vagy a főnökét. Megtanítjuk arra is, hogyan adjon tanácsokat az új adónemekkel kapcsolatban.

Ilyen egyedi futócipőt máshol biztosan nem kap: 8-9 élő előadást-konzultációt és további 26 előadás írásos anyagát, profi adótanácsadó által egybeszerkesztve!

Jelentkezzen most az ADÓEGYETEMRE és nézze meg előadóinkat és kedvezményeinket!

Az Adóegyetemen nemcsak futócipőt kap, hanem vadászpuskát is beszerezhet, ha elég bátor: kiállítóink tudásanyagokkal és kiemelt ajánlatokkal várják csak a rendezvény ideje alatt! Jelentkezzen most! >>www.penta.hu

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM