Reprezentáció, szórakoztató programok, ajándékok

A távmunkában és home officeban történő munkavégzés során csökkenhet a közösséghez tartozás érzése. Egy jól megválasztott esemény segíti a munkavégzést, az összetartást, a motiváció fenntartását. Ide tartoznak az egyén szakmai fejlődését szolgáló tréningek, konferenciák, különböző szakmai rendezvények, - különösen akkor ha ezekre az eseményekre külföldön kerül sor. Ugyanakkor a kollektíva szempontjából meghatározó jelentőségű lehet egy szórakoztató program, vagy több célú rendezvény, mint például az élményközpontú és fejlesztési célú csapatépítés. Az üzleti partnerekkel az online térben folytatott megbeszélések helyett a találkozók visszatértek a régi kerékvágásba. A szakmai munkán túl a kapcsolatépítés újra személyes formát ölt, az eseményeken újra megjelennek a marketing célú ösztönzések mellett a konferenciák és a szabadidő eltöltését szolgáló programok. A Reprezentáció, szórakoztató programok, ajándékok előadáson a fent említett programok szja kötelezettségét, valamint a nőnapra, húsvétra, majálisra, gyermeknapra tekintettel a dolgozók, családtagjaik és az üzleti partnerek részére történő ajándékozási lehetőségeket vesszük sorra gyakorlatból vett példákon keresztül.

Az egyes részkérdésekre külön-külön kitérve példa megoldásokkal színesítjük konferenciánkat, hogy résztvevőink átfogó képet kaphassanak a vonatkozó szabályok gyakorlati alkalmazásáról.

Előadónk: Horváthné Szabó Beáta (adótanácsadó)

Időpont: 2023. március 13. 10:00-12:30

Részvételi díj: 21.900 Ft + áfa / fő

Kedvezményeink*: 

További információhoz és jelentkezéshez kattints most! >> Reprezentáció, szórakoztató programok, ajándékok 

Kérdésed van? Érdeklődj e-mailben a konferencia@penta.hu címen vagy hívj minket a +36 (30) 210 3981-es telefonszámon!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM