Szakmai versenyeink díjait Izer Norbert helyettes államtitkár adta át

Az Adóegyetem 2018 rendezvénysorozat tegnapi utolsó, budapesti állomásán ünnepélyes keretek között átadtuk "Az Év Könyvelője", "Az Év Adótanácsadója" és az "Az Év TB Ügyintézője" szakmai versenyeink első helyezettjeinek díjait.

Az első forduló legmagasabb eredményeit elérő versenyzőink tudását egy második fordulós szakmai teszt és egy szóbeli elbeszélgetés keretein belül mértük fel. A döntőről szóló cikkünket ITT olvashatja.

Izer Norbert helyettes államtitkár gondolatai  a szakma ezen összefogásról:

"...Mind a három terület nagyon kedves a szívemnek, és azért is kifejezetten nagy öröm díjátadón jelen lenni, mert elég hosszú izzadságos terhes időszak után itt az ünneplés percei jönnek. Szakmai; anyagi elismerésen túl akár többletmegbízásokkal gazdagodhatnak, azt gondolom a  3 első helyezettnek óriási elismerés jár (…) Egy 2500 fős versenyt megszervezni egy óriási erőfeszítés, és én kifejezetten szeretném megköszönni mindenkinek, aki elindult ezen a versenyen (…) a versenyeken elindulni és részt venni egy fél siker, mindenki győztes aki elindult a versenyen (…)

Abban bízom, hogy ez a tradíció folytatódik – hallottuk, hogy 6 éve tart, látjuk, hogy tud is terjedni ez a megmérettetés, egyre több szakmában lesz relevanciája, vélhetően egyre többen is jelentkeznek. Egy nagyon jó irányú kezdeményezés, a szakmának szüksége van az ilyen típusú megmérettetésekre, hogy ilyenkor a kollégák egymással tudjanak versenyezni, akár egyeztetni az igazán érdekes kérdéseket, így összehozva a szakmát, melyre nagy szükség van(…)Nagy szeretettel adom át a díjakat az első helyezetteknek..."

A 2017-es szakmai versenyeink győztesei díját átadták:

  • Izer Norbert - helyettes államtitkár
  • dr. Herich György - MOKLASZ elnök
  • Berényi Mariann - a Magyar Könyvvizsgálói Kamara könyvelői tagozatának alelnöke
  • Junkertné dr. Szűcs Zsuzsanna - az Önadózó főszerkesztője
  • Farkasné Gondos Krisztina - A BaBér outsourcing vezetője
  • Gárván Kitti - a PENTA UNIÓ Zrt. rendezvényigazgatója

2017-ben szakmai versenyeink helyezettjei és győztesei:

Az Év Könyvelője

I. Keszei Viktória O.K.V. Accounting Kft.
II. Czövek Zoltán
III. Hermanutz Tamás

Az Év Adótanácsadója

I. dr. Kádár Zoltán
II. Farkasné Kádár Ildikó
III. Magos Zoltánné