TOP 3 oktatásszervezési baki a könyvelő tanfolyamon

Vajon egy rosszul megszervezett oktatás is romba döntheti a sikeres vizsgafelkészülést? Szervezhet-e egy felnőttképző cég targoncakezelői és mérlegképes könyvelő képzést is egyaránt profi módon?

Ezekre a kérdésekre kerestük a választ, amikor összegyűjtöttünk a leggyakoribb kritikákat a különböző könyvelői, pénzügyi-számviteli ügyintéző Facebook csoportokból.

Olvassa el és legyen résen, hogy Ön ne járjon így:

TOP 1.: „Csak ledarálta az anyagot, azt se tudtuk mit kérdezzünk. A tanár meg azt hitte mindent értünk, mert nincs kérdés…”

TOP 2.: „Az első sorokban ülők már jó pár éves gyakorlattal rendelkeznek, a tanár csak velük kommunikál, mi meg csak pislogunk!”

TOP 3.: „Kb. 2-3 tanórát tudok koncentrálni az oktatási napon, utána már csak zombizok a többiekkel együtt…”

 +1.: „Ugyanaz a tanár tartja az összes órát, felolvassa gyakorlatilag a kivetítést, ezért kár volt elszúrni az egész napomat.”

Nem is csoda, hogy sok a kritika, mert sok oktatásszervező cég még mindig az egy évszázaddal ezelőtti módszerekkel próbálkozik a pénzügyi-számviteli ügyintéző és mérlegképes könyvelő tanfolyamokon.

Pedig a megoldás egyszerű: az ország legjobb oktatói (képzettség és szakmai és oktatói gyakorlat alapján) és az általuk készített digitális-videós tananyag segítségével érthetővé és visszanézhetővé vállnak az egyes témakörök. Mindenki a saját tempójában és időbeosztásában haladhat az anyaggal. Így időt és pénzt spórolhatsz meg a távoktatásos képzésekkel.

További információ és jelentkezés a szeptemberben induló távoktatásos pénzügyi-számviteli ügyintéző és mérlegképes könyvelő képzésekre >> www.penta.hu

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM