XII. Adózás Európában konferencia

 

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetekkel közös rendezésben, 9 ország részvételével 29 előadót vonultat fel, hogy napjaink legizgalmasabb témáját mind teljeskörűbben ismertethesse meg a résztvevőkkel. Az Adózás Európában – XII. Nemzetközi Adókonferencia témája:

Adópolitikai alternatívák

A konferencia tervezett témakörei:

2018. június 7.

PLENÁRIS ÜLÉS: Választott bíróság adóügyekben, alternatív vitarendezés – A magyar gazdaságpolitikai környezet – Mostohagyerek: a KKV – A magyar adórendszer - hogyan tovább? – Az európai mozgástér a gazdaságpolitikában – Az OECD, mint adópolitikai determináció? – Az Európai Unió, mint adópolitikai környezetformáló – Kettős adóztatási egyezmények és multilaterális megállapodások (lehetőségek és korlátok) – Adóreform az Amerikai Egyesült Államokban

PÓDIUMBESZÉLGETÉS: Nemzetközi mozgástér kihasználása az érintett országok adózásában, a résztvevő országok legfontosabb adóváltozásai 2018. (Ausztria, Ciprus, Csehország, Románia, Szerbia, Szlovákia)

2018. június 8.

PLENÁRIS ÜLÉS: Kockázatok a magyar költségvetésben – Számlaadatokról elektronikus adatszolgáltatás – Adózás digitális környezete – Adóigazgatási tükörképek – Szja-val kapcsolatos aktuális kérdések – Az egyes adónemek továbbfejlesztésének mozgásterei: SZJA, KATA – Az egyes adónemek továbbfejlesztésének mozgásterei: Jövedék – Mitől lesz csípős a magyar adópaprika? – Aktuális kérdések a társasági adóban – Az egyes adónemek továbbfejlesztésének mozgásterei: TAO, KIVA – Adómérték csökkenés az áfa-ban és/vagy adatszolgáltatással kapcsolatos gyakorlati kérdések – Az egyes adónemek továbbfejlesztésének mozgásterei: ÁFA – Helyi adórendszer továbbfejlesztése - HIPA az adótanácsadói ló

Nézze meg előadóinkat! » Adózás Európában – XII. Nemzetközi Adókonferencia

A korábbi években már a jelentkezési határidő előtt elfogytak a szabad helyek (max. 180 fő a teremkapacitás), ezért javaslom, hogy mielőbb biztosítsa be helyét a XII. Adózás Európában konferencián!

Jelentkezzen most! >> Adózás Európában – XII. Nemzetközi Adókonferencia

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM