Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam 4 092 értékelés 4.6

Állam által nyilvántartásba vett programkövetelmény száma: 04115002 (E/2020/000091)

FONTOS: 2024 júliusától hatósági képzéssé alakul át a vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés. 510-ról 1150-re emelkedik az óraszám 80%-os óralátogatási kötelezettséggel, mely a képzési idő és a képzési díj emelkedését eredményezi. A tanfolyami díj standard csomag esetén 50%-kal emelkedik, azaz egy összegben 298.000 Ft-ról 449.800 Ft-ra, részletfizetéssel 348.000 Ft-ról 525.270 Ft-ra. Jelentkezz most, még a jelenlegi feltételekkel!

Hogyan lehet Önből keresett és jól kereső mérlegképes könyvelő?

6+1 érv, amiért a Penta mérlegképes könyvelő tanfolyama a legjobb karrierbefektetés:

1.

+67%-kal sikeresebb képesítő vizsgák

A legnagyobb magyarországi, Budapesti Független Vizsgaközpont 2023. évi adatai alapján a PENTA UNIÓNÁL végzettek 67%-al sikeresebbek a vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgán, mint a nem PENTA UNIÓNÁL végzett vizsgázók.

2.

Partnerünk a Számvitel Navigátor

Magyarország legnépszerűbb számviteli blogjának alapítói Havass Norbert és Dr. Veress Attila biztosítják a mérlegképes könyvelő képzés szakmai irányítását és a távoktatási tananyagot.

3.

100% online, visszanézhető tanórák

Élő online óráink bármikor és bárhányszor visszanézhetők, így nem szükséges elhalasztania programjait az online előadások időpontjában. Az online előadások mellett videós tananyaggal segítik oktatóink a képzésben résztvevők felkészülését.

4.

Azonnal elkezdheti a tanulást!

Nem kell hónapokat várnia az indulásra, a határidőre befizetett regisztrációs díjért (tanfolyami díjba beszámítjuk) cserébe bónuszként küldjük a mérlegképes könyvelő tananyag első részét.

5.

Speciális csoportok - felmentéssel

Korábban kézhez veheti bizonyítványát, amennyiben a közgazdász végzettséggel (diploma vagy záróvizsga) vagy pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy adótanácsadó bizonyítvánnyal rendelkezők számára induló mérlegképes könyvelő csoportba jelentkezik. Felmentés esetén arányosan csökken a képzési idő és a képzési díj.

6.

Országos modulzáróvizsga-szervezés

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 7 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, (Szeged a 2023. szeptembertől induló csoportok esetén).

+1

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a mérlegképes könyvelő képzéssel a befizetett teljes képzési díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a mérlegképes könyvelő képzés indulásától számított két héten belül.

Jelentkezem
Havass Norbert
Havass Norbert
a Számvitel Navigátor alapítója, a mérlegképes könyvelő képzés szakmai felelőse

"Új mérlegképes könyvelő képzés, sokak számára egy új lehetőség!

A poszt-OKJ-s, új képzési rendszerben a mérlegképes könyvelő szakmai képzés az egyik legnagyobb "nyertes", hiszen már érettségivel is megkezdhetővé vált. Ugyanakkor a magasabb képzettségűek (közgazdászok, adótanácsadók, pénzügyi-számviteli ügyintézők stb.) számára jelentős felmentési lehetőségeket ad az új programkövetelmény.

Tanuljon a legkorszerűbb és leghatékonyabb oktatási módszerrel!

Nálunk a mérlegképes könyvelő távoktatás nem csak nevében az. Nem csak tankönyveket adunk az otthoni felkészüléshez, hanem az országban elsőként és egyedülállóan videós tananyaggal, és folyamatos kérdezési lehetőséggel segítjük a képzésben résztvevőket, hogy sikeres mérlegképes könyvelő vizsgát tegyenek."

CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG MÉG:
00 00: 00: 00
nap óra perc mp
Jelentkezem

Készüljön fel velünk a mérlegképes könyvelő vizsgákra és a szakmára!

Válasszon a kétfajta mérlegképes könyvelő tanfolyamunk közül!
Tantermi csomag logó

Stresszmentes és rugalmas megoldás a biztonságra törekvőknek

VIDEÓS TANANYAG
Professzionális tananyag
Professzionális tananyag

A képzés teljes óraszámát lefedő videós tananyag munkafüzetekkel, példatárakkal, mintadolgozatokkal segíti a sikeres vizsgafelkészülést! Akkor nézi meg a mérlegképes könyvelő távoktatási tananyagot, amikor ideje engedi. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet legkésőbb a képzés végét követő még további 6 hónapig, annak érdekében, hogy a képzést követő képesítő vizsgára történő felkészülést is segítse.

Élő online tanórák
Élő online tanórák
Élő online tanórák

A képzés során az egyes modulokhoz kapcslódóan összefoglaló jellegű online foglalkozásokon találkozhat az oktatókkal. Az online órák szombat délelőtti időpontokban (nem minden szombaton) kerülnek megtartásra, melyeken a részvétel nem kötelező és azok utólag is visszanézhetők.

7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő

A mérlegképes könyvelő képzés minden moduljának végén egy összefoglaló, célirányos vizsgafelkészítő online közvetítéses alkalommal segítik az oktatók a modulzáró vizsgára történő "ráhangolódást".

1200 OLDAL E-SZAKKÖNYV
Nincs plusz könyvköltség!
Nincs plusz könyvköltség!

Több mint 1200 oldalnyi pdf formátumú tankönyv, munkafüzet, példatár segíti a felkészülést! Többek között a 7.900 Ft értékű "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek" ÉS 12.800 Ft értékű "Példatár a pénzügyi számvitelhez" ÉS 9.450 Ft értékű "Kidolgozott szóbeli tételek Vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgára" e-szakkönyvek.  A tananyagokat a TudásTérben éri el a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6 hónapig.

A PENTA UNIÓ Zrt. távoktatásos vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésein résztvevők a "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek", valamint a "Példatár a pénzügyi számvitelhez" kiadványokat nyomtatott könyv formátumban 25% kedvezménnyel rendelhetik meg.

24/48 órán belüli oktatói válasz
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen a mérlegképes könyvelő képzésünk oktatói az online előadások között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, melyekre az esetek 90%-ban lehetőleg 24, de legkésőbb 48 órán belül válaszolnak.

Díjnyertes KÖNYVELÉS tanulóAPP
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. képzéshez kapcsolódó Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Az alkalmazást díjmentesen letöltheti a Google Play Store-ból és az iTunesból.

10 VÁROSBAN VIZSGASZERVEZÉS
Vizsgaszervezés országosan
Vizsgaszervezés országosan

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 7 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban, hétköznapokon szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, (Szeged a 2023. szeptembertől induló csoportok esetén).

RLB-60 könyvelő szoftver
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra

Gyakorolhat akár otthon is díjmentesen az RLB szoftver felparaméterezett oktatási verziójával (nem demó), így nemcsak rutint szerez, de az elméletet is könnyebben megérti és a vizsgán sem lesznek megoldhatatlan feladatok! (Az RLB operációs rendszer igénye: Windows.) Az RLB a cégeknél leggyakrabban használt könyvelő program.

6 hónap extra tananyaghozzáférés
6 hónap extra tananyaghozzáférés
6 hónap extra tananyaghozzáférés

A képzés végével nem engedjük el a kezét, további 6 hónapig eléri a teljes képzési anyagot annak érdekében, hogy a képesítő vizsgára átismételhesse a szükséges részeket.

Online tanuló közösség
Zárt Facebook csoport
Zárt Facebook csoport

Az egymástól térben távol, de ugyanazon ütemezés szerint tanulók számára létrehozunk egy zárt Facebook csoportot annak érdekében, hogy megteremtsük a kommunikáció lehetőségét, ezzel is segítve, hogy kialakulhasson egy személyes közösség. 

+ 365 nap tananyag hozzáférés
Stresszmentes és rugalmasabb felkészülés
Stresszmentes és rugalmasabb felkészülés

Tapasztalataink szerint munka és család mellett a felnőttkori tanulás sokszor kompromisszumok megkötésével jár. Így előfordulhat, hogy az ütemterv szerinti haladás nem feltétlenül illeszthető az adott élethelyzethez.

+ Rugalmas vizsgaidőpontok
Szabadon választhat a vizsgaidőpontok között
Szabadon választhat a vizsgaidőpontok között

A rugalmas vizsgaidőpontok azt jelentik, hogy amennyiben nem tud megjelenni az ütemterv szerinti első, kötelező modulzáró vizsgaidőpontokon (pl. nem megfelelő az időpont vagy nincs elegendő ideje a felkészülésre), úgy ezen vizsgák díja orvosi igazolás hiányában sem "veszik el", hanem egy későbbi alkalommal felhasználható lesz.

+ Dedikált "Tételvázlatok" tankönyv
A képzés legnépszerűbb könyve
A képzés legnépszerűbb könyve

A 9.450 Ft értékű "Kidolgozott szóbeli tételek Vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgára"  szakkönyvet a szerző által dedikálva postázzuk Önnek!

449.700 Ft (882 Ft/óra) 398.700 Ft* (782 Ft/óra)

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 6*73.450 Ft (összesen 449.700 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (14.000 Ft / modul).

Részletfizetés esetén a részletek a tanfolyam teljesítésével arányosan kerülnek kiszámlázásra. (Pl:. ha  a képzés időtartama 12 hónap, akkor 6 alkalommal kb. 2 havonta kell az aktuális részletet kiegyenlíteni a számla alapján.)

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes képzési díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Felmentéses kedvezmény

Meghatározott végzettségek* alapján felmentés kérhető az egyes tananyagegységek (továbbiakban: modul) és a kapcsolódó modulzáró vizsga alól. Figyelem: felmentés esetén az adott modul tananyaga nem lesz elérhető!

Spóroljon időt és pénzt! Számítassa be már megszerzett ismereteit!

A tanfolyami díj csökken a STANDARD csomag díjából kalkulált, felmentéssel érintett modul(ok) óraszámával arányosan (tehát a Prémium csomag felárára nem érvényesíthető  a felmentéses kedvezmény). A tanfolyami díj első részlete a felmentési eljárás díjával (8.000 Ft/modul) növekszik. Továbbá a modulzáró vizsgák díja is csökken a felmentéssel érintett modulzáró vizsga díjával.

*Részletekért kattintson a Fontos tudnivalók alatti "Felmentések" linkre.

Kismama/Kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig kedvezményt biztosítunk a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. A kedvezmény a teljes tanfolyami díjból kerül levonásra, részletfizetési lehetőség nélkül. Más kedvezménnyel nem összevonható és a Prémium csomag felárára nem érvényesíthető. A kedvezményes díj kiszámításában segít a Tanfolyami díj kalkulátor!

Távoktatás csomag logó

Egyszerű és gazdaságos megoldás céltudatos karrierépítőknek

Videós tananyag
Professzionális tananyag
Professzionális tananyag

A képzés teljes óraszámát lefedő videós tananyag munkafüzetekkel, példatárakkal, mintadolgozatokkal segíti a sikeres vizsgafelkészülést! Akkor nézi meg a mérlegképes könyvelő távoktatási tananyagot, amikor ideje engedi. A képzés intenzív ütemezésű - mint a legtöbb képzőnél -, azaz átlagosan napi 1,5 órás felkészülést igényel. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet legkésőbb a képzés végét követő még további 6 hónapig, annak érdekében, hogy a képzést követő képesítő vizsgára történő felkészülést is segítse.

Élő online tanórák
Élő online tanórák
Élő online tanórák

A képzés során az egyes modulokhoz kapcslódóan összefoglaló jellegű online foglalkozásokon találkozhat az oktatókkal. Az online órák szombat délelőtti időpontokban (nem minden szombaton) kerülnek megtartásra, melyeken a részvétel nem kötelező és azok utólag is visszanézhetők.

7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő
7 vizsgafelkészítő

A mérlegképes könyvelő képzés minden moduljának végén egy összefoglaló, célirányos vizsgafelkészítő online közvetítéses alkalommal segítik az oktatók a modulzáró vizsgára történő "ráhangolódást".

1200 oldal e-szakkönyv
Nincs plusz könyvköltség!
Nincs plusz könyvköltség!

Több mint 1200 oldalnyi pdf formátumú tankönyv, munkafüzet, példatár segíti a felkészülést! Többek között a 7.900 Ft értékű "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek" ÉS 12.800 Ft értékű "Példatár a pénzügyi számvitelhez" ÉS 9.450 Ft értékű "Kidolgozott szóbeli tételek Vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgára" e-szakkönyvek.  A tananyagokat a TudásTérben éri el a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6 hónapig.

A PENTA UNIÓ Zrt. távoktatásos vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésein résztvevők a "Példatár a számvitel alapjaihoz - Könyvviteli ismeretek", valamint a "Példatár a pénzügyi számvitelhez", továbbá a "Kidolgozott szóbeli tételek Vállalkozási mérlegképes könyvelő képesítő vizsgára" kiadványokat nyomtatott könyv formátumban 25% kedvezménnyel rendelhetik meg.

24/48 ÓRÁN BELÜLI OKTATÓI VÁLASZ
Van kitől kérdezni...
Van kitől kérdezni...

...hiszen a mérlegképes könyvelő képzésünk oktatói az online előadások között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, melyekre az esetek 90%-ban lehetőleg 24, de legkésőbb 48 órán belül válaszolnak.

Díjnyertes KÖNYVELÉS tanulóAPP
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció
Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. képzéshez kapcsolódó Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Az alkalmazást díjmentesen letöltheti a Google Play Store-ból és az iTunesból.

10 városban vizsgaszervezés
Vizsgaszervezés országosan
Vizsgaszervezés országosan

A képzés moduljaihoz kapcsolódó 7 db modulzáró vizsga személyes jelenlétet igényel, amelyeket az alábbi városokban, hétköznapokon szervezünk: Budapest, Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szolnok, (Szeged a 2023. szeptembertől induló csoportok esetén).

RLB-60 könyvelő szoftver
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra
Könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra

Gyakorolhat akár otthon is díjmentesen az RLB szoftver felparaméterezett oktatási verziójával (nem demó), így nemcsak rutint szerez, de az elméletet is könnyebben megérti és a vizsgán sem lesznek megoldhatatlan feladatok! (Az RLB operációs rendszer igénye: Windows.) Az RLB a cégeknél leggyakrabban használt könyvelő program.

6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés
6 hónap extra tananyag hozzáférés

A képzés végével nem engedjük el a kezét, további 6 hónapig eléri a teljes képzési anyagot annak érdekében, hogy a képesítő vizsgára átismételhesse a szükséges részeket.

Online tanuló közösség
Zárt Facebook csoport
Zárt Facebook csoport

Az egymástól térben távol, de ugyanazon ütemezés szerint tanulók számára létrehozunk egy zárt Facebook csoportot annak érdekében, hogy megteremtsük a kommunikáció lehetőségét, ezzel is segítve, hogy kialakulhasson egy személyes közösség. 


348.000 Ft (682 Ft/óra) 298.000 Ft* (584 Ft/óra)

* Kedvezményes tanfolyami díj egyösszegű fizetés esetén. Az igénybevétel feltétele a 9.000 Ft-os regisztrációs díj határidőre történő kiegyenlítése. A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (lásd vizsgadíjak).

Részletfizetési lehetőség

A tanfolyami díjra részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Amennyiben a részletfizetést választja a tanfolyami díj: 9.000 Ft regisztrációs díj + 6*56.500 Ft (összesen 348.000 Ft). A regisztrációs díj a tanfolyami díj részét képezi, nem plusz költség. A teljes képzési díj = tanfolyami díj + a modulzáró vizsgák díja (14.000 Ft/modul).

Részletfizetés esetén a részletek a tanfolyam teljesítésével arányosan kerülnek kiszámlázásra. (Pl:. ha  a képzés időtartama 12 hónap, akkor 6 alkalommal kb. 2 havonta kell az aktuális részletet kiegyenlíteni a számla alapján.)

100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem elégedett a képzéssel a befizetett teljes képzési díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Felmentéses kedvezmény

Meghatározott végzettségek* alapján felmentés kérhető az egyes tananyagegységek (továbbiakban: modul) és a kapcsolódó modulzáró vizsga alól. Figyelem: felmentés esetén az adott modul tananyaga nem lesz elérhető!

Spóroljon időt és pénzt! Számítassa be már megszerzett ismereteit!

A tanfolyami díj a felmentéssel érintett modul óraszámával arányosan csökken. A tanfolyami díj első részlete a felmentési eljárás díjával (8.000 Ft/modul) növekszik. Továbbá a modulzáró vizsgák díja is csökken a felmentéssel érintett modulzáró vizsga díjával.

*Részletekért kattintson a Fontos tudnivalók alatti "Felmentések" linkre.

Kismama/kispapa kedvezmény

Kismama/Kispapa kedvezmény: a gyermek születésétől 3 éves koráig kedvezményt biztosítunk a CSED/GYED/GYES ellátásban részesülő szülő részére. A kedvezmény a teljes tanfolyami díjból kerül levonásra, részletfizetési lehetőség nélkül. Más kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezményes díj kiszámításában segít a Tanfolyami díj kalkulátor!

Tanfolyami díj kalkulátor

Válassza ki szakmai előképzettségét és kalkulátorunk kiszámolja Önnek tanfolyami díját (a felmentési díjat is beleértve).

Kérjük, válassza ki a végzettségét!

(Több opció is választható.)

STANDARDPRÉMIUM
Érettségi
Adótanácsadó
Állam-és jogtudományi doktori fokozat
6 modulos felmentés: Közgazdász pénzügy-számvitel alapszak vagy számvitel mesterszak
Közgazdász
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Teljes felmentés: Közgazdász pénzügy-számvitel alapszak vagy számvitel mesterszak esetén akár minden modul alól felmentést adhatunk, amennyiben a Számvitel és adózás digitális környezetben modul korábbi elsajátítása hiteles dokumentumokkal igazolt. Ebben az esetben a tanfolyami díj 24.900 Ft és a felmentési eljárás díja modulonként 8.000 Ft, ami egy összegben fizetendő, azaz 80.900 Ft.

Tanfolyami díj

Teljes összeg
Egyösszegű fizetés esetén
- Ft
Részletfizetéssel
Jelentkezéskor 9 000 Ft, majd - és 5 x -, azaz összesen:
- Ft
Kismama kedvezménnyel
Egyösszegű fizetés esetén
- Ft

A kalkulátor által számolt díjak tájékoztató jellegűek.

Bónuszaink

Jelentkezzen most és profitáljon a képzés bónuszaiból már a képzés megkezdése előtt!

BÓNUSZ
BÓNUSZ

A regisztrációs díj* befizetését követően a "Könyvviteli ismeretek" modul tananyagához azonnal hozzáférést kap, így kihasználhatja az időt a felkészülés érdekében.

* A 9.000 Ft regisztrációs díjat beszámítjuk a tanfolyami díjba, nem plusz költség! Figyelem: a jelentkezéseket a regisztrációs díjak beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

Válasszon Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamaink közül!

1. Válasszon időpontot! Kattintson a fehér körbe!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben
Képzési forma
Indul
Kontaktórák
Helyszín
Ütemezés
Távoktatás felmentéssel
Megtelt!
13 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.03.04
2025.02.22
Adózási ismeretek (80 óra)
2024.06.03
2024.09.10
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.02.24
2025.04.12
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.04.14
2025.06.21
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás
Megtelt!
22 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.05.13
2024.09.16
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.18
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.10
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.09
2025.05.27
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.09
2025.09.09
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.08
2025.10.16
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.20
2025.12.10
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás
Megtelt!
44 alkalom
Hétfő, Szerda 
17:30-19:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.05.13
2024.09.16
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.18
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.10
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.09
2025.05.27
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.09
2025.09.09
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.08
2025.10.30
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.20
2025.12.10
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás felmentéssel
2024.05.21
13 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.05.21
2025.03.03
Adózási ismeretek (80 óra)
2024.08.05
2024.11.12
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.03.03
2025.05.14
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.04.28
2025.06.24
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás
2024.06.17
22 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.06.24
2024.09.14
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.19
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.14
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.16
2025.05.31
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.02
2025.09.13
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.15
2025.10.25
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.27
2026.01.10
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás
2024.06.17
44 alkalom
Hétfő, Szerda 
17:30-19:00
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Könyvviteli ismeretek (50 óra)
2024.06.24
2024.09.14
Vállalkozások pénzügyei (40 óra)
2024.09.16
2024.10.19
Gazdasági és jogi alapismeretek (50 óra)
2024.10.21
2024.12.14
Pénzügyi számvitel (200 óra)
2024.12.16
2025.05.31
Adózási ismeretek (80 óra)
2025.06.02
2025.09.13
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2025.09.15
2025.10.25
Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése, ellenőrzése (50 óra)
2025.10.27
2026.01.10
*Az információ tájékoztató jellegű.
Távoktatás 6 modulos felmentéssel
2024.06.24
2 alkalom
Szombat 
08:30-11:45
online
Ütemezés
A képzés tervezett ütemezése*
Indul
Vége
Számvitel és adózás digitális környezetben (40 óra)
2024.06.25
2024.08.10
*Az információ tájékoztató jellegű.
2. Adja meg adatait!
Mi történik, ha jelentkezem?
Tudnivalók az e-mail címhez
Más időpontot választok

A jelentkezéstől a képzés indulásáig az alábbi lépésekre számíthatsz:

  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot a személyi igazolványod (!) alapján, majd kattints a "JELENTKEZÉS" gombra!
  2. E-mailben igazoljuk vissza a jelentkezésedet, felhasználóneved/jelszavad a TudásTérbe és a további teendőket. 
  3. Külön e-mailben érkezik a regisztrációs díjról szóló számla.
  4. A Regisztrációs díj beérkezését követően automatikusan aktiválódik a Bónusz tananyag a TudásTérben (Tananyagok menüpont).
  5. A képzés indulása előtt 1-2 héttel emailt küldünk a Beiratkozási varázslóról.
  6. A képzés indulása előtt néhány nappal e-mailben küldjük az elektronikus felnőttképzési szerződést.

Kérjük, hogy e-mail címe megadásakor figyeljen az alábbiakra:

  • A hétköznapokban használt e-mail címet adjon meg, mert ide fognak érkezni a képzéssel kapcsolatos tudnivalók e-mailben.
  • Saját e-mail címét adja meg (NE info@cegnev.hu), mert elképzelhető, hogy az emailekben bizalmas információkat küldünk.
  • Kérjük - amennyiben lehetséges - kerülje az alábbi Magyarországon ingyenesen elérhető levelező rendszerek használatát, mivel azok üzembiztonsága sokszor nem megfelelő és így a fontos üzenetek nem jutnak el Önhöz: freemail.huindamail.huvipmail.hucitromail.hu
  • Amennyiben visszatérő résztvevőnk, kérjük, hogy következetesen ugyanazt az e-mail címet használja.
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM