PENTA UNIÓ Oktatási Centrum

A pénzügyi-számviteli képzések specialistája

Intézményünk vezetése az intézmény küldetésének tekinti, hogy színvonalas és versenyképes szolgáltatásaival a pénzügyi-számviteli területen dolgozó könyvelőket, adótanácsadókat, adószakértőket, okleveles adószakértőket és könyvvizsgálókat segítse a bizonyítvány megszerzésétől kezdődően karrierjük minden szakaszában, hogy a szakmai tudásukat, munkájuk értékét és ezen keresztül saját életszínvonalukat növeljék.


A PENTA UNIÓ Zrt. 2023-as éve számokban

10.210

szakmai képzésben résztvevő

9.103

évente visszatérő könyvelő

2.388

PK-s tanúsítvány

2.011

levélváltás a Klubtagok között

3.238

oldal egyedülálló szakanyag

190.172

igazolt PM-es kreditpont

Cégvezetés

Dr. Herich Györgyné
Dr. Herich Györgyné

vezérigazgató, felnőttképzési szakmai vezető

A PENTA UNIÓ Zrt. vezérigazgatójaként és felnőttképzési szakmai vezetőjeként biztosítja a jogszabályoknak való teljeskörű megfelelést. Meghatározza az intézmény működésének irányvonalait és a célok teljesülése érdekében gondoskodik a munkatársak felkészítéséről és az országos hálózat egységes, magas színvonalú működéséről.

Dr. Herich György
Dr. Herich György

továbbképzési szakmai vezető

A Pécsi Tudományegyetem docense, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének elnöke, számos szakmai kiadvány szerzője, kiemelt adózási konferenciák (Adóegyetem, Adózás Európában stb.) előadója, „Az Év Adótanácsadója” és „Az Év Könyvelője” szakmai versenyek fővédnöke. A PENTA UNIÓ Zrt. továbbképzései esetén a kreditpont-minősítési pályázatok szakmai relevanciájának ellenőrzésével garantálja az egyes továbbképzési programok lehető legmagasabb kreditpont-értékét.

Komjáti Diána
Komjáti Diána

operatív igazgató

Okleveles közgazdász, felnőttképzési szakértő. Munkájának fókuszában a szakképzéseken, konferenciákon és továbbképzéseken résztvevők elégedettségének felmérése és annak növelése áll. A visszajelzések folyamatos monitorozása mentén gondoskodik az intézmény munkatársainak képzéséről, illetve a szolgáltatásokkal kapcsolatos folyamatos fejlesztésekről, hogy ezek révén intézményünk évről évre elérhesse kitűzött céljait.

Roncz Ivett
Roncz Ivett

minőségbiztosítási vezető

Okleveles andragógus és felnőttképzési szakértő. Feladata, a PENTA UNIÓ Zrt. minőségirányítási rendszerének működtetése és folyamatos fejlesztése. Legfőbb törekvése a PENTA UNIÓ Zrt. résztvevői igényeinek felmérése és elégedettségük növelése. Ennek érdekében gondoskodik az intézmény munkatársainak folyamatos képzéséről és a szolgáltatásokkal kapcsolatos visszajelzések figyelembevételével fejleszti a szervezési folyamatokat. Felelős a kirendeltségeken dolgozó munkatársak munkájának összehangolásáért, annak érdekében, hogy az ország különböző pontjairól is mindenki azonos, magas színvonalú szolgáltatásban részesüljön.

Makay Emőke
Makay Emőke

Mérési központ vezető

2018. márciusától dolgozik a PENTA UNIÓ Zrt.-nél. Kezdetben minőségbiztosítási asszisztensként, majd oktatásszervezőként, később pedig mint Vezető vizsgaszervező a képzésekhez kapcsolódó minden folyamatban nagy gyakorlatra tett szert. A PENTA UNIÓ Zrt. mérési központjának vezetőjeként felel a programkövetelmény alapján szervezett szakmai képzések méréseihez, azaz modulzáró vizsgáihoz kapcsolódó belső eljárásrend, szabályzatok kialakításáért, a vizsganaptàr összeállításáért és folyamatos felülvizsgálatáért, a vizsgaszervező kollégák munkájának koordinálásáért. Folyamatosan együttműködik a képzésmenedzserekkel, valamint a képzéseken oktatókkal.

Kis Halas Gabriella
Kis Halas Gabriella

mérési központ vezető-helyettes

Tizenöt éve foglalkozik a szakképzésekhez kapcsolódó modulzáró és szakmai vizsgák szervezésével. A PENTA UNIÓ Zrt. mérési központjának vezető-helyetteseként felelős, a vizsgák jogszabályoknak megfelelő lebonyolításáért, továbbá a vizsgák során a résztvevők elégedettségéért. Folyamatosan együttműködik a Pénzügyminisztériummal, a Pest Megyei Kormányhivatallal, az akkreditált vizsgaközpontokkal, valamint a képzéseken oktatókkal.

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM