10.000 Ft értékű kupon frissen érettségizettek részére!

Köztudott, hogy a szakképzetlen pályakezdők elhelyezkedési esélyei nem túl jók. Te is közéjük tartozol, és idén érettségiztél? Van egy jó hírünk! Most 10.000 Ft értékű kuponnal ajándékozunk meg, amit a budapesti irodánkban induló, munka mellett is elvégezhető tanfolyamokra válthatsz be. Ilyen tanfolyam például apénzügyi-számviteli ügyintéző képzés, a társadalombiztosítási ügyintéző képzés, a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képzés vagy a valutapénztáros és valutaügyintéző képzés!

 

 

 

Siess, mert az akció július 31.-ig tart. Nem kell mást tenned, mint hogy regisztrálsz a honlapunkon a kiválasztott, szeptemberben induló képzésre. Hívd most a budapesti irodánkat a 302-7000-es telefonszámon, nehogy lemaradj!

Szóljon hozzá!

Gyakornoki program mérlegképes könyvelőknek

2011.06.22.téma:OKJ képzéscímkék:mérlegképes könyvelő

Érdekel a pénzügy és könyvelés területe? Biztos háttérre és folyamatos fejlődési lehetőségre vágysz? Szeretnél a gyakorlatban, egy fiatalos csapat tagjaként bizonyítani?

Az ARKCONSULTING 2011. júliusában gyakornoki programot indít a PENTA UNIÓ Zrt.-vel együttműködve mérlegképes könyvelők számára.

 

kattintson ide a folytatáshoz...

Szóljon hozzá!

2012-től kreditpontos lesz a mérlegképes kötelező továbbképzés

2011.06.21.téma:Mérlegképes továbbképzéscímkék:mérlegképes továbbképzés

A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint – és a számviteli törvény múlt heti módosítása alapján – kreditpontossá válik a mérlegképes könyvelők kötelező éves továbbképzése. A részletes szabályozást a Minisztérium még a nyáron kidolgozza és rendeletben szabályozza.

Az előzetes tervek szerint 16 kreditpontot kell évente gyűjteniük a könyvelőknek, és kreditpont jár majd a szakmai szervezeti tagságért, illetve a szakkönyv vásárlásért is. A kötelező továbbképzés kreditpontjaiból évente legalább 8 kreditpontot számvitel témakörben kell elérniük a könyvelőknek. A szabályozás változása 60.000 regisztrált mérlegképes könyvelőt érint, melynek hatására várhatóan több és változatosabb témakörből választhatnak a szakemberek.

Szóljon hozzá!

Újra Adózás Európában!

2011.06.01.téma:Konferenciacímkék:adótanácsadóállamháztartási mérlegképes könyvelőbérügyintézőkonferenciamérlegképes könyvelőmérlegképes továbbképzésokleveles adószakértőpénzügyi-számviteli ügyintézőtb szakelőadótb ügyintézőtovábbképzés

Ismét megrendezzük az Adózás Európában konferenciát 2011. június 9-10-én, immár ötödik alkalommal! Idén is Budapestre látogatnak a közép-kelet-európai régió adózási, pénzügyi, számviteli szakemberei!

A jövő héten megvitatjuk az általános forgalmi adózás minden csínját-bínját, kitérünk a legvitatottabb területekre, a bírósági-, az ellenőrzési- és az adózói gyakorlatra, az adótervezés lehetőségeire. A már jól ismert, hagyományos pódiumbeszélgetés keretében kivesézzük a résztvevő országok (Ausztria, Ciprus, Csehország, Horvátország, Románia, Szerbia és Szlovákia) forgalmi adózásának sajátosságait, valamint naprakész információkat adunk az adórendszerükben történő változásokról is.

Egy kis ízelítő a két napos konferencia előadásaiból:

  • Az Európai Bíróság döntéseinek hatása a magyar joggyakorlatra
  • Meghatározó belföldi állásfoglalások
  • Magas adókockázatú területek a magyar áfa-rendszerben
  • Termékértékesítéssel kapcsolatos áfa-tervezési kérdések, láncügyletek
  • Szolgáltatások július 1-től változó teljesítési helye
  • E-business áfa-kérdései
  • Csoportadózás, együttműködő közösség

 

A szakmai program mellett nem feledkeztünk meg a kikapcsolódásról sem. Egy kis vidéki hangulatot idéző kirándulásra invitáljuk Tahitótfaluba, a Bodor Majorba egy hangulatos, magyaros vacsorára.

Szeretettel várjuk Önt, partnerét és kollégáit az V. Nemzetközi Adókonferenciára, és annak kísérőprogramjára!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM