Nálunk 3 képzési forma közül választhat - Kreditpontos továbbképzés 2021.

2021-re a technológia már kiforrta magát, hogy egy élvezhető, a megszokott tantermi képzésekkel egyenértékű forma (az élő online közvetítés) váltsa ki a megszokott frontális tantermi előadásokat, mindemellett népszerűsége töretlen az E-learning továbbképzésnek.

Sokan még hezitálnak a jelentkezéssel, várják a járvány alakulását, azonban könnyen megeshet, hogy nem sikerül a kívánt továbbképzésre bejelentkezni a létszámkorlátok miatt. Javasoljuk, tehát hogy döntsön mielőbb, ehhez segítségül összeszedtük a három lehetséges kreditpont szerzési lehetőség előnyeit és hátrányait:

ELŐNYÖK és HÁTRÁNYOK

1)  Hagyományos tantermi

ELŐNY: A megszokott helyszínen, a jól ismert előadókkal találkozhat személyesen és együtt szakmázhat kollégáival a megszokott hangulatban. Profitálhat a továbbképzés megszokott Pentás extráiból.

HÁTRÁNY: A kialakult vírushelyzet jövőbeni bizonytalansága kihathat a képzés megszervezhetőségére, nem garantált az ily módon történő kreditpont szerzés.

2) Élő online közvetítés

ELŐNY: Kényelmes és színvonalas, a jelen helyzetben a legjobb megoldás. Utazási időt és költséget spórol. Felteheti felmerülő kérdéseit a jól ismert előadóknak. Az előadó alkalmazkodik a gyorsan változó jogszabályi környezethez, így naprakész információkat kap. Itt is megkaphatja a továbbképzés megszokott Pentás extráit.

HÁTRÁNY: A tantermi képzéshez képest egyoldalú személyes kapcsolat az előadóval (Ön látja az előadót, de az előadó nem látja Önt), és a többi résztvevővel, minimális technikai előkészületet igényel (amelyben segítünk).

Már közel ezer résztvevőnk tapasztalatai alapján jó kompromisszumos választás az igényes és egyben biztonságos kreditpont szerzést előnyben részesítőknek.

3) E-learning videók

ELŐNY: Tetszőleges időpontban és akár részletekben is megtekintheti, a kezdéstől számított 60 napon belül a továbbképzés videóit.

HÁTRÁNY: A gyorsan változó jogszabályi környezethez nem tud alkalmazkodni a felvett előadás, kérdéseit nem tudja feltenni az előadónak. Minimális technikai előkészület szükséges (amelyben segítünk).

Minél előbb dönt, annál szélesebb kínálatból választhat, ezért jelentkezzen most! >> Idén (is) a Penta továbbképzését választom

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM