Új kihívások az adózásban - XV. Adózás Európában konferencia

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetekkel közös rendezésben, 8 ország részvételével 23 előadót vonultat fel, hogy napjaink legizgalmasabb nemzetközi és hazai adózási témáit minél teljeskörűbben megismertethesse a résztvevőkkel. Az Adózás Európában – XV. Nemzetközi Adókonferencia témája:

Új kihívások az adózásban

A rendezvény célja, hogy megosszuk egymás közt tudásunkat, tapasztalatainkat a szakma legaktuálisabb kérdéseiről, megőrizzük versenyképességünket hazai és nemzetközi környezetben, felkészüljünk a közeli változásokra.

A közelmúltban a nemzetközi adózásban történt cunamiszerű változások tovább folytatódnak, és a megismert szabályozási tervezetek új kihívás elé állítják az adótanácsadó szakmát.

A pandémia következtében jelentősen átalakult az egyes országok belföldi szabályozása is és ezek hatással vannak a hatályos multilaterális és bilaterális megállapodások alkalmazására.

Új kihívásokat jelent a nemzetközi tőzsdeügyletek magyar ügyfelek közötti elterjedése, a kriptovaluták szerepének növekedése.

Az előbbiekben csak nagyvonalúan vázolt folyamatok egy jelentős digitalizációs folyamat közepén érték el a magyar pénzügyi-számviteli szakmát, ami felerősítette az előttünk álló – egyébként is páratlan – szakmai kihívásokat.

A pandémia következtében ”takarékra került” nemzetközi kapcsolataink felélesztésére, a környező országokban történt szabályozó változások megismerésére is lehetőséget kínálunk a rendezvényen.

A konferencia célja, hogy a sokoldalú új kihívások elméleti és gyakorlati kérdéseinek kezelésére segítséget, megoldásokat adjon, az adópolitika alakítói, a jogszabály előkészítők és jogalkalmazók számára, hogy felkészüljenek a legújabb változások értelmezésére és az ügyfelek részére történő transzformálására, hasznosítására.

A rendező szervek nevében tisztelettel meghívom Önt a XV. Nemzetközi Adókonferenciára.

Jelentkezzen most! >> Adózás Európában - XV. Nemzetközi Adókonferencia

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM