90% nem elég: menjen biztosra...

Évek óta szembesülünk azzal, hogy jelentős évközi adóváltozások történnek, amelyekből arra lehetne következtetni, hogy az év vége már „nyugodtabb” lesz. De vajon valóban ”pihenhetünk” végre az év végén?

Ugyan nem lesznek új adónemek 2019-ben és nem áll feje tetejére az egész adórendszer sem, de azért ne dőljön hátra: a versenyképesség növelését és az adminisztrációs terhek csökkenését is tartalmazó év végi jogszabályváltozás-tervezet már „úton van”!

90% nem elég: menjen biztosra az Adóegyetemmel!

A legtöbb év végi, jogszabályváltozásokról szóló konferencia nem készíti fel Önt 100%-osan. Az Adóegyetem konferenciasorozaton elhangzó összes előadás és kérdés-válasz írásos anyagából profitálhat minden adónemben, így nem maradnak ”fehér foltok” a szakmai felkészülésében. Helyszínek és időpontok:

Ne hagyja az utolsó pillanatra a jelentkezést, mert a helyszíneink többsége tavaly már a határidő előtt megtelt! >> www.penta.hu/konferenciak/adoegyetem

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM