Erre figyeljen az év végi adókonferenciák könyvelői kreditpontjainál!

Nem elegendő a könyvelőknek csak a 16 kreditpontra figyelni, fontos az is, hogy legalább 8 kreditpontot számviteli témakörben teljesítsenek! Számviteli kreditpontra kizárólag azok a továbbképzési programok kaphatnak minősítést, amelyek teljes egészében számviteli témáról szólnak.



Figyelem: a fentiek miatt az év végi jogszabályváltozásokról szóló rendezvények általában nem biztosítanak számviteli kreditpontot!

Van két gazdaságos megoldásunk az Ön számára:

1. Adóegyetem + budapesti egynapos számviteli konferencia Tóth Mihállyal!
Jelentkezzen még ma az Adóegyetemre és szerezze meg számviteli kreditpontjait Tóth Mihály vezető könyvvizsgáló tolmácsolásában 21.900 Ft helyett 13.450 Ft + áfa áron a 2018. október 24-én megrendezésre kerülő Számviteli kérdések újragondolva - Számviteli módosítások 2017-2018 tavaszán hatályos rendelkezések alapján, immateriális javak, osztalékelszámolás, az átalakulás, egyesülés, szétválás számviteli teendői konferenciánkon.

2. Adóegyetem + országos számviteli továbbképzési nap 12 városban!
Az Adóegyetem résztvevői számára országosan szervezünk 8 kreditpontos, számviteli témájú továbbképzési napokat. Kedvezmény:számviteli továbbképzési napon résztvevők a részvételi díjat levonhatják az Adóegyetem árából*!

A kedvezmény igénybevételéhez jelentkezzen be most az  Adóegyetemre majd válasszon egy 8 számviteli kreditpontos konferenciát:  Számviteli kérdések újragondolva vagy Számviteli továbbképzési nap

Kedvezményeinket a szabad helyeink függvényében tudjuk biztosítani Önnek.

 

Ui.: Ne hagyja az utolsó pillanatra a jelentkezést, mert a helyszíneink többsége tavaly már a határidő előtt megtelt! >> www.penta.hu/konferenciak/adoegyetem

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM