A Kormány rendkívüli intézkedései (november/december)

Magyarország Miniszterelnöke a mai nap folyamán rendkívüli intézkedéseket jelentett be. Az ezzel kapcsolatosan várhatóan hamarosan megjelenő jogszabályok alapján a felnőttképzés szabályozása is változni fog. Ezeket a változásokat a PENTA UNIÓ Zrt. a lehető leghamarabb átülteti a gyakorlatába.

A képzések és a vizsgák kapcsán felmerülő átszervezési lehetőségekről már előzetesen megkezdtük az egyeztetéseket, melyekről a jogszabályok megjelenését követően haladéktalanul részletes tájékoztatást adunk az érintetteknek e-mailben, az általános tudnivalókról pedig honlapunkon és  Facebook oldalunkon is.

Annak érdekében, hogy munkatársaink az átszervezéshez kapcsolódó feladatokkal tudjanak foglalkozni, kérjük ne telefonáljanak, hanem e-mailben keressék az oktatásszervezőket! Továbbá kérjük, hogy előzetes egyeztetés nélkül, ne keressék fel irodáinkat személyesen!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM