Mérlegképes kreditpontok a 2020-as továbbképzési időszakban

A fokozódó vírushelyzet ellenére se felejtsd el továbbképzési kötelezettséged! Mivel kreditpontokra ebben a helyzetben is szükség van, így szeretném figyelmedbe ajánlani a Penta két „vírusmentes” továbbképzési formáját a 2020. évi kreditpontjaid teljesítésére:

1) ÉLŐ ONLINE közvetítés

Újdonság az ÉLŐ ONLINE közvetítés, amelyet otthonról (irodából), valós időben nézhetsz/hallgathatsz, mintha a tanteremben ülnél, ahol kérdéseidet felteheted a már jól ismert előadónak. Az előadó alkalmazkodik a gyorsan változó jogszabályi környezethez, így naprakész információkat kaphatsz. Ez egy igényes kompromisszum, amivel kombináljuk az otthon (iroda) biztonságát a tantermi képzés előnyeivel. A hagyományos tantermi továbbképzés extráit itt is biztosítjuk.

Az ÉLŐ ONLINE közvetítés 2020. évi időpontjai és előadói:

  • 2020. november 09-10. Sándorné Új Éva, dr. Sallai Csilla
  • 2020. november 16-17. Munkácsi Márta, Juhász Tibor
  • 2020. november 25-26. Nagy Erzsébet Tünde, Szeles Judit
  • 2020. december 17-18. Sándorné Új Éva, Botka Erika

Az ÉLŐ ONLINE közvetítés a fenti időpontokban az ország bármely pontjáról elérhető, jelentkezni a már jól megszokott város nevére kattintva tudsz:

Budapest        Debrecen         Győr    Kaposvár        Miskolc           Nagykanizsa

Nyíregyháza            Pécs             Szekszárd         Szolnok           Zalaegerszeg

* * *

2) E-LEARNING VIDEÓK

A korábbi években már sokak által választott E-LEARNING VIDEÓK praktikus képzési formát jelentenek, amellyel saját időbeosztásod szerint, akár több részletben is megtekintheted a továbbképzés videóit (maximum 2020. december 30-ig).

Javasolt videók, mellyel vállalkozási szakterületen megszerezheted kreditpontjaid:

  • Botka Erika 360 perces Számviteli törvény módosításai, saját tőke, saját részesedés, kapott támogatások, saját tőkevesztés, végelszámolás című videója (Felvétel időpontja: 2020. január 29-30. )
  • Sándorné Új Éva 360 perces 2020. január 1-jétől hatályba lépő változások az adózás rendjében, a személyi jövedelemadóban, a szociális hozzájárulási adóban, a társadalombiztosítási szabályokban, a társasági adóban, a kisvállalati adóban, az általános forgalmi adó törvényben, és a helyi adóztatásban című videója (Felvétel időpontja: 2020. június 9.)

Az e-learning videók az ország bármely pontjáról elérhetőek, kérdés esetén fordulj Harsányi Lilla kollégánkhoz az etovabbkepzes@penta.hu e-mail címen vagy a 06-30/181-3506 telefonszámon!

Jelentkezz most hogy teljesíthesd az idei kreditpontgyűjtési kötelezettséged! » Jelentkezem az E-LEANRING továbbképzésre

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM