A védelmi intézkedések meghosszabbításáról (2021.04.19-ig)

A 2021.04.07-én késő délután megjelent 60-as számú közlönyben a Kormány 166/2021. (IV. 7.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések meghosszabbításáról 2. §-a kitolja a felnőttképzésre vonatkozó (5-7) szakasz hatályát április 19-re. Így marad az online képzési forma és nem szervezhető vizsga sem április 19-ig.

A fentiek értelmében:

Központi modulzáró vizsgák: Azok a vizsgák, melyek Minisztérium által kitűzött időpontban, központi dolgozattal kerülnek megszervezésre, személyes részvételhez kötve, a jogszabályba foglalt korlátozó rendelkezések szerint április 19-ig nem tarthatók. Ennek értelmében - legkorábban - a 04.20-ra meghirdetett vizsgák várhatóan már megtartásra kerülhetnek.

Komplex szakmai vizsga (záró vizsga): Szintén érvényes, hogy április 19-ig nem kerülhet megszervezésre. Egyelőre nincs információnk az új időpontokról, folyamatban van az egyeztetés a Pénzügyminisztériummal.

Online modulzáró vizsgák: Az online modulzáró vizsgák a továbbiakban is a menetrend szerint megtartásra kerülnek, nem érinti azokat a korlátozás.

Ügyfélfogadás: a személyes ügyfélfogadás szünetel április 19-ig. Munkatársaink addig is e-mailben és telefonon is elérhetőek munkanapokon 8:00 és 16:30 között.

Tehát minden személyes részvételhez kötött vizsga, melyhez a PENTA UNIÓ Zrt. valamely kirendeltségén kellene megjelenni, elhalasztásra kerül. Minden vizsga, mely online térbe zajlik továbbra is megtartásra kerülhet. A központi modulzárók, valamint a komplex szakmai vizsgák online megvalósítására nincs lehetőség.

Tudjuk, hogy ez a helyzet mindenki számára nehéz, nagyfokú alkalmazkodást igényel. a PENTA UNIÓ Zrt. mindent megtesz, hogy lehetőség szerint mielőbb, és biztonságos környezetben tudjunk vizsgát szervezni a képzésben résztvevőknek. A kiadott rendeletekről minden esetben a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatjuk az érintetteket.

Kívánjuk, hogy ugyanolyan lelkesedéssel, szorgalommal és kitartással álljatok majd a vizsga előtt, mint ahogy azt az első alkalommal tettétek! Ehhez igyekszünk mi is minden körülményt biztosítani számotokra.

Bízunk a mielőbbi személyes találkozásban, amikor a sikeres vizsgát követően átadhatjuk a bizonyítványokat!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM