Adóegyetem - Fapados konferenciák: 8 - 1

Fontos mérkőzés közeledik: az év végi jogszabályváltozások megismerése idén is nagy meccs lesz. Igazi rangadó: azonban nem mindegy, hogy melyik oldalnak szurkol!

Adóegyetem 1. Összes helyszín 26 előadásának anyagát és kérdés-válaszait adótanácsadók által összeszerkesztve adjuk át Önnek. Az esetleges módosítókat év végéig átvezetjük e-konferenciafüzeteiben!
Adóegyetem 2. Nincs csemegézés, minden adónemre kiterjedő tudást adunk, sőt egy adónemet több oldalról, több előadó is megvilágít!
Adóegyetem 3. Kérdés nem marad megválaszolatlanul. Előadóink szóban, ha nem marad rá idő, utólag írásban válaszolnak az összes felmerült kérdésre.
Adóegyetem 4. Az Adóegyetemre szakmájuk iránt igényes résztvevők jönnek, így már a kérdésekből is lehet tanulni vagy akár kapcsolatot építeni. Van egy szakmai hangulat, "az Adóegyetem érzés".
Adóegyetem 5. levezető elnökök értenek a szakmához, értékelnek, kiegészítenek, bemutatják a hátteret, ötleteket adnak.
Adóegyetem 6. Az Adóegyetem jóval több egy konferenciánál: esemény az adott város szakemberei számára, kiállítókkal, szakmai eseményekkel, exkluzív szakmai különlegességekkel!
Adóegyetem 7. Kreditpontok minden szakterület képviselői számára! Könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadó, adószakértők és okleveles adószakértők számára is biztosítjuk a kreditpontokat.
Adóegyetem 8. Kedvezmények várják a hűséges résztvevőket és idén, a 22. születésnap alkalmából a korán kelőket is, esélyt adva arra, hogy megismerhessék a rendezvényt. (Figyelem! A születésnapi kedvezmény november 4-én lejár!)

 

 

Fapados 1.

Olcsó a konferencia.

De egy olcsó konferencia könnyen lehet öngól is! Ne kockáztasson, menjen biztosra a teljeskörű felkészüléssel! Az ADÓEGYETEM konferenciára 2013. november 4-ig 22% születésnapi kedvezményünkkel jelentkezhet!

Találkozzunk idén is az Adóegyetemen!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM