Adózás Európában - XVIII. Nemzetközi Adókonferencia

A PENTA UNIÓ és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete (MOKLASZ), a partner szakmai szervezetekkel közös szervezésben, a NAV támogatásával immár tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a hazai pénzügyi-számviteli szakma legnagyobb nemzetközi rendezvényét, 

AZ ADÓVILÁG ÚJDONSÁGAI

A konferenciára az egyes adónemek legizgalmasabb témaköreinek legjobb előadóit kértük fel, ügyelve arra, hogy az okleveles adószakértői és a NAV-os szempontú megközelítés is bemutatásra, ütköztetésre kerüljön.

A külföldi társ szakmai szervezeteken keresztül első kézből kaphat információkat az egyes országokban zajló folyamatokról, azok eredményeiről is.

Az idei rendezvény fontos környezeti sajátossága – a jelentős nemzetközi és hazai jogszabályváltozások mellett –, hogy júniustól Magyarország tölti be az Európai Unióban az elnökségi tisztséget, ami lehetőséget teremt nemcsak a jogszabályváltozások tematizálására, de a szakmai elképzeléseink mentén felépülő változtatások érvényesítésére is.

Időpont: 2024. június 6-7.
Helyszín: 1051 Budapest, Sas utca 25. vagy ÉLŐ ONLINE közvetítés*
Kedvezmény: Jelentkezzen május 15-ig és éljen a koránkelő kedvezménnyel, így a részvételi díj 69.300 Ft+áfa, illetve 55.440 Ft+áfa helyett csak 48.510 Ft+áfa/fő.**

Ne maradjon le Magyarország legnagyobb nemzetközi adózással foglalkozó konferenciájáról, legyen Ön is része a határokon átívelő szakmai kapcsolatépítésnek! >> Jelentkezem a XVIII. Nemzetközi Adókonferenciára!

Kérdése van? Forduljon bizalommal a PENTA UNIÓ Zrt. rendezvényszervező csapatához az alábbi elérhetőségeken:

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM