Baranyai Dénes, Maqsoudi Ali, Nagy Gabriella: Transzferárazás a megváltozott jogszabályi környezetben

A 2022. év során jelentősen módosult a hazai transzferárazással összefüggő jogszabályi környezet. Megváltoztak dokumentációkra vonatkozó előírások, valamint megjelent az új adatszolgáltatási kötelezettség is. A NAV még intenzívebben fogja ellenőrizni a kapcsolt vállalkozások között végbement tranzakciókat. A 2023. év során az ellenőrzések között még inkább nagyobb hangsúlyt kap a transzferár-ellenőrzés. Transzferárazás a megváltozott jogszabályi környezetben című konferenciánk keretében két nézőpont alapján vizsgáljuk meg a témakört. Elsőként a NAV Ellenőrzési Kapcsolattartó és Információhasznosítási Főosztály osztályvezetőjétől hallhatjuk a hivatalos jogértelmezést,, majd a szünet után a Mazars Kft. transzferár osztályának munkatársaitól kaphatunk praktikus gyakorlati tanácsokat. Előadóink megválaszolják a  felmerülő kérdéseket.

Az egyes részkérdésekre külön-külön kitérve példa megoldásokkal színesítjük konferenciánkat, hogy résztvevőink átfogó képet kaphassanak a vonatkozó szabályok gyakorlati alkalmazásáról.

Előadóink: Baranyai Dénes (senior transzferár menedzser, Mazars Kft.), Maqsoudi Ali (NAV Ellenőrzési Kapcsolattartó és Információhasznosítási Főosztály), Nagy Gabriella (transzferár igazgató, Mazars Kft.)

Időpont: 2023. március 30. 10:00-13:15

Részvételi díj: 26.900 Ft + áfa / fő

Kedvezményeink:* 

  • Díjmentes: konferencia bérlettel rendelkező Okleves adószakértő képzés résztvevőinek (10 alkalomig), valamint a Könyvelőiroda-Vezetők Klub tagjai részére (5 alkalomig) a részvétel díjmentes,
  • Koránkelő kedvezmény: jelentkezz 2023. március 23-ig 26.900 Ft  helyett 21.900 Ft+áfa/fő díjon,
  • Csoportos (min. 2 fő) jelentkezés esetén és a KVK, Civil Klub, MTBSZE, MOKLASZ tagjai számára 19.900 Ft+ áfa/fő a részvételi díj.

További információhoz és jelentkezéshez kattints most! >> Transzferárazás a megváltozott jogszabályi környezetben

*Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak! A kedvezmény érvényesítésének feltétele a díjbekérő határidőre történő kiegyenlítése

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM