Botka Erika, Sándorné Új Éva: A lízingügyletek adózási és számviteli kérdései

A vállalkozások gyakran küzdenek finanszírozási forráshiánnyal. Nem áll rendelkezésre minden esetben annyi likvid tőke, hogy egy beruházás saját erőből megvalósítható legyen. Még nagyobb gond, ha klasszikus hitelfelvételre sincs módjuk. Áthidaló megoldás lehet a lízing valamely formája. Igen ám, de a lízingszerződések egyes típusaihoz eltérő számviteli elszámolások és eltérő adózási kérdések tartoznak. A tévedés zsebre megy. Adóhiány jelentkezhet. Ez pedig elkerülendő. Konferenciánkon az egyes belföldi és nemzetközi lízing típusokhoz kapcsolódó számviteli és adóelszámolások bemutatásával kívánjuk munkájukat segíteni.
 

Az egyes részkérdésekre külön-külön kitérve példa megoldásokkal színesítjük konferenciánkat, hogy résztvevőink átfogó képet kaphassanak a vonatkozó szabályok gyakorlati alkalmazásáról.

Előadók: Botka Erika (osztályvezető, Pénzügyminisztérium), Sándorné Új Éva (okleveles adószakértő, okleveles pénzügyi revizor)
Időpont: 2022. október 21. 9:00-14:15
Kedvezmény: Jelentkezz 2022. október 14-ig 23.900 Ft  helyett 19.900 Ft díjon
Csoportos (min 2 fő) jelentkezés esetén és a KVK, Civil Klub, MTBSZE tagjai számára kedvezmény: 17.900 Ft/fő a részvételi díj.

További információhoz és jelentkezéshez kattints most! >> A lízingügyletek adózási és számviteli kérdései ÉLŐ ONLINE közvetítés

Kérdésed van? Érdeklődj e-mailben a konferencia@penta.hu címen vagy hívj minket a + 36 (30) 210 39 81-es telefonszámon.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM