Nagy változások előtt áll az e-kereskedelem...ÉLŐ Online konferencia

Végre vége a májusnak, így szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy a PENTA UNIÓ Zrt. által szervezett ÉLŐ Online közvetítésű konferenciát.

Június 21-én PricewaterhouseCoopers szakértőinek tolmácsolásában készülhet fel az e-kereskedelemmel kapcsolatos aktuális szabályokból.

„Nagy változások előtt áll az e-kereskedelem, hiszen július 1-jétől új áfa szabályok szerint kell adó fizetésüket teljesíteni az e-kereskedelem szereplőinek. Az előadás során bemutatjuk, hogy mik ezek az új szabályok; hogyan kell megállapítani a helyes adókezelést, és hogyan kell bevallani az áfát, amennyiben egy Társaság távértékesítést végez.

E-kereskedelem - kiemelten a 2021. július 1-jétől hatályos szabályok ismertetése című előadásunk során részletesen beszélünk távértékesítésről, a MOSS, IOSS szabályairól, a platformok adókötelezettségéről, illetve a piaci szereplőkre vonatkozó speciális számlázási szabályokról. Ezen felül gyakorlati példákat mutatunk be a webshopok, online piacterek lehetséges folyamatairól és azok helyes áfa kezeléséről.”

Az egyes részkérdésekre külön-külön kitérve példamegoldásokkal színesítjük konferenciánkat, hogy résztvevőink átfogó képet kaphassanak. Készüljön fel velünk! Alapozza meg elméleti tudását és lássa át az összefüggéseket gyakorlati példákon keresztül!

Jelentkezzen most, mert 2021. június 14. 21.900 Ft + áfa helyett 17.900 Ft + áfa /fő díjért vehet részt a konferencián!*

Csoportos kedvezmény: Amennyiben egy cégtől kettő vagy több fő jelentkezik a konferenciára, abban az esetben 21.900 Ft + áfa helyett 15.900 Ft + áfa /fő áron vehetnek részt rendezvényünkön.*

Klub kedvezmény: A 2021. évben a KVK vagy a Civil Klub tagjai részére kiemelkedő kedvezményt biztosítunk, így 21.900 Ft + áfa helyett 15.900 Ft + áfa/fő áron vehetnek részt rendezvényünkön.*

További információ és jelentkezés E-kereskedelem - kiemelten a 2021. július 1-jétől hatályos szabályok ismertetése ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Kérdése van? Érdeklődjön e-mailben a konferencia@penta.hu címen vagy hívjon minket a 06/1/473-1039-es telefonszámon!

Jelentkezzen most és éljen a kedvezményeinkkel! Ne maradjon le!



* Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak! A kedvezmény érvényesítésének feltétele a díjbekérő határidőre történő kiegyenlítése.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM