Futó Gábor interjú videóval: Tb változások a jubileumi Adóegyetemen

A héten találkoztunk a magyar társadalombiztosítás „orákulumával”, Dr. Futó Gáborral, akit az idén 25 éves Adóegyetemmel és a tervezett, 2017. évi jogszabályváltozásokkal kapcsolatban kérdeztünk.

5percAdó: Emlékszik még mikor és hol tartotta az első Adóegyetemes előadást?

Dr. Futó Gábor: Erre pontosan nem emlékszem, annyi tudok rá válaszolni, hogy nagyon-nagyon régen volt, talán vagy 20 éve.

5percAdó: Vidéket vagy Budapestet szereti jobban: van kedvenc helyszíne?

F. G.: Nem emelnék ki egyet sem a tizenegy közül, de azért megemlíteném, hogy egy nap alatt megjárni a pécsi és a nagykanizsai vagy a debreceni és a miskolci helyszínt nagy szervezést igényel. A résztvevők minden helyszínen kedvesek, a kisebb helyszíneken, mint a székesfehérvári vagy a kecskeméti családiasabb a hangulat az előadásokon, a nagyobb budapestiek pedig igazi szakmai „happeningek”. De függetlenül a helyszín méretétől, a szünetekben a dohányzásra kijelölt helyen mindig jókat beszélgetünk a résztvevőkkel, sokukat személyesen is ismerem már.

5percAdó: Hogyan változott az évek során a mondanivalója a konferenciákon?

F. G.: Voltak évek, amikor rengeteg változás volt, mostanában kicsit azért szerényebb a „jogalkotás mértéke”, azonban a jogszabályok nem egyszerűsödtek az évek folyamán. Tehát a TB mindig is téma lesz, már csak a súlyát tekintve is. A jövő évi változásokkal kapcsolatban a videóban hallhatók is a fontosabbak.

5percAdó: Kinek és miért ajánlja az Adóegyetemet?

F. G.: Elsősorban azért ajánlom, mert gyakorlatias a rendezvény. Én ugyan csak a társadalombiztosítási részét viszem, de az összes adónem terítékre kerül. Tehát, aki könyveléssel, adótanácsadással, könyvvizsgálattal foglalkozik, teljes képet kaphat a jogszabályváltozásokról, két nap alatt fel tud készülni a következő évre, így ha eljön a rendezvényre, nem érhetik nagy meglepetések. Több tucat hasonló jellegű rendezvény van a piacon, számomra az Adóegyetem a legszimpatikusabb, de én egy kicsit elfogult vagyok, tekintettel a két évtizedes közös múltunkra.

Az Adóegyetem 2017 helyszínei és időpontjai:

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM