Íme az Adóegyetem konferenciafüzeteit szerkesztő szakértők!

Az egy-egy előadáson elhangzottak alapján könnyű szerrel lehet ma már leiratot készíteni különböző szoftverek és a mesterséges intelligencia segítségével. Az AI által generált konferencia jegyzeteknek számos előnye lehet, de a szakértők által történő átnézés elengedhetetlen a tartalom pontosságának, minőségének és az egyedi kontextus megértésének biztosításához.

A szakértők bevonása nemcsak a hibák kijavításához és a pontosításhoz járul hozzá, hanem ahhoz is, hogy a fontosabb tartalmak kiemelésre és az ismétlődések, időt rabló mondatok törlésre kerüljenek. Ráadásul a szakértők a szöveges részeket indokolt esetben ábrák beszúrásával is szemléltethetik a könnyebb megértés érdekében. A szakértők munkája, így az Adóegyetem konferenciafüzeteit olvasók számára időt spórol és segíti a sokszor bonyolult szakmai szövegek megértését.

Az Adóegyetem konferenciafüzeteinek szerkesztő szakértői 2023-ban:

Denich Ervin – mérlegképes könyvelő, számvitel oktató, közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal. Munkahelyek: JuridEco Zrt., jelenleg BGE PSZK egyetemi adjunktus.

Dr. Herich György –  A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének elnöke, a Pécsi Tudományegyetem c. egy. docense, az MTA közgazdaságtudományok kandidátusa, a PENTA UNIÓ Zrt. alapítója és szakmai vezetője, okleveles közgazdász, okleveles nemzetköziadó-szakértő.

Junkertné Dr. Szűcs Zsuzsanna – bejegyzett igazságügyi adó- és járulékszakértő, okleveles adószakértő, több mint 25 év szakmai tapasztalattal. Munkahelyek: SALDO Zrt., Konto-Roll Management Kft., több mint 10 éve az Önadózó főszerkesztője, mellette jelenleg a PENTA UNIÓ Zrt. szakmai tanácsadója.

Kardos Dóra - okleveles adószakértő, a K-X Consulting Kft. senior adómenedzsere. Közel 15 éve dolgozik adótanácsadóként. Munkahelyek: PENTA UNIÓ Zrt., Mazars Kft., jelenleg: K-X Consulting Kft.

Kiss Tímea - Közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal. A PENTA UNIÓ Zrt. oktatója, valamint a pénzügyi ágazati képzések országos vizsgaelnöke. Jelenleg egy kiemelt egyetem gazdasági vezetője. 

Misángyi Anett - adótanácsadó, több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal. Munkahelyek: IBM, E&Y, jelenleg PENTA UNIÓ Zrt.

Az Adóegyetem résztvevői – mint minden évben – idén is megkapják a konferencia-sorozat minden előadójának szakértők által szerkesztett konferenciafüzeteit, függetlenül attól, hogy mely előadásokon vettek részt! Így nyújt az Adóegyetem minden témakörre kiterjedő, teljeskörű felkészítést!

Amennyiben még nem biztosította a helyét az Adóegyetemen, jelentkezzen most és profitáljon a konferenciafüzetekből is! >>> ADÓEGYETEM 2024

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM