TOP 4 szempont, hogyan válassz képzést!

Indulnak az utolsó Programkövetelmény alapján szervezett, 100% távoktatásban elvégezhető könyvelő (minden szakterületen) és adótanácsadó, illetve okleveles adószakértő csoportok a felnőttképzésben, Te se maradj le!

2024-től hatósági képzéssé alakulnak a Pénzügyminisztérium hatáskörébe tartozó szabályozott szakmák, így a vállalkozási, államháztartási, IFRS mérlegképes könyvelő, valamint az adótanácsadó és okleveles adószakértő képzések. A hatósági képzés feltételei jelen cikk megjelenésekor még nem ismertek, de várhatóan szigorodnak a képzési- és vizsgáztatási feltételek. Amennyiben az elhatározás a vágyott végzettség mellett már megszületett, a következő fontos döntés a képzőintézmény kiválasztása.

Íme, a 4 legfontosabb szempont a választáskor, alátámasztva a Penta képzésein résztvevők visszajelzéseivel:

#1. Képzési forma

A képzési forma lehet csoportos, más néven tantermi (igaz a COVID óta, egyre csökken az igény ezen képzési forma iránt) vagy távoktatás (részben vagy 100%-ban online). Nem meglepő, hogy munka és család mellett a legtöbben a távoktatás mellett teszik le a voksukat.

„Kisbaba mellett fontos volt, hogy olyan távoktatást válasszak, amely elég időt biztosít a tananyagok elsajátításához. A kismama kedvezmény is nagyon vonzó volt a választáskor.”

„A távoktatási lehetőségnek köszönhetően nem kell bejárni az órákra, viszont a többször visszanézhető videók maximálisan felkészítenek, melyet az élő órák jól kiegészítenek. Számomra fontos volt, hogy ne kelljen a tantermi oktatáson megjelenni, mert azt az időt és utazásra fordított időt is a családomtól venném el.”

"Igazi éjjeli bagoly vagyok, így számomra nagyon fontos, hogy akkor tanulhatok, amikor sz számomra a leghatékonyabb - azaz éjszaka. A menetközben felmerülő kérdéseimet pedig feltehetem az oktatóknak írásban a konkrét tananyagnál, akik nagyon gyorsan válaszolnak."

„Életem eddigi legjobb tanulási élménye (valóban teljesen online). Óriási szabadságot ad, hogy visszanézhető, jók a segédanyagok, hitelesek az oktatók. Negyvenen túl, munka mellett is teljesíthetőnek tűnik : ))”

„Didaktikusan jól fel volt építve a tematika. Eléggé az alapoktól indult, azokat igyekezett belénk súlykolni. Az is jó volt, hogy vissza lehetett nézni a videókat. Ez mindenképpen előnyt jelent a tantermes oktatáshoz képes.”

#2. Szakmai színvonal, oktatók

A szakmai színvonal szempontjából vizsgálandó legfontosabb tényezők: megfelelő referenciával rendelkező, jóhírű intézményben, ismert oktatók tanítsanak.

„…fontos szempont volt, hogy olyan általam nagyra tartott tanárok oktatnak, akik szakmailag elismertek.”

"Nagyon jó a tananyag, később a gyakorlati munkában is jól hasznosítható lesz. Jó, hogy gyakorlatias az egész tanfolyam, nem csak száraz, elméleti oktatás van. Szuper az online felület."

"A tananyag nagyon széleskörű, rengeteg plusz információt is tartalmaz, ami nagyon hasznos volt. Az online órákat nagyon élveztük... "

„Nagyszerűen felépített átlátható és jól érthető tananyag. Ha mindent végig hallgatok, nem tudom nem megtanulni. :) Pontosan erre számítottam, és nem is ért csalódás, sőt! Nagy lelkesedéssel várom a következő modulokat.”

#3. Ajánlás, vélemény

Talán az egyik legerősebb és egyben legmegbízhatóbb befolyásoló tényező az ismerősök (vagy éppen a közösségi oldalak segítségével az ismeretlenek) ajánlásai vagy véleménye az egyes felnőttképzőkről.

„A kollégáim ajánlották nekem a Pentát, ők is itt végeztek.”

„… rengeteg pozitív véleményt olvastam az oktatás színvonaláról!”

„Havass Norbert és a Számvitel Navigátor kapcsán hallottam a Pentáról.”

„Nagyon örülök, hogy a Penta Uniót választottam, hiszen maximálisan meg vagyok elégedve, mind ami a tananyagot, a felkészítő tanárt, vagy a vizsgát illeti. Biztos, hogy ajánlani fogom másoknak is. Köszönöm szépen a felkészítést!”

#4. Ügyfélszolgálat

A covid óta a képzések zöme az online térben zajlik. Nagyon fontos, hogy a képzés során milyen a tájékoztatás minősége és hogy egy-egy egyedi kérdést, szituációt az ügyfélszolgálat milyen gyorsan és hogyan kezel. Érdemes ezt már a jelentkezés során kipróbálni és telefonon valamint e-mailben is felvenni a kapcsolatot a képzőintézménnyel a megadott elérhetőségeken.

„Az eddig eltelt tanfolyami idő alapján, értékelésem: KIVÁLÓ. Minden rugalmasan, gördülékenyen, "tanuló-barátan" zajlik. Maximálisan meg vagyok elégedve. Jó döntést hoztam, mikor a Pentát választottam oktatási intézményként.”

„Maximálisan elégedett vagyok a képzéssel! A tanárok nagyon jól elmagyarázzák a tananyagot, a Penta Unió pedig minden szükséges információt időben elküld emailben. Az online képzés számomra nagyon kényelmes megoldás és az elvártakon felüli a szervezés, illetve az oktatás.”

Most még nem késő! Válassz most és jelentkezz! >>

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM