Ingyen Excel trükkök könyvelőknek!

Ön is órákat veszteget el adatrögzítéssel értékes idejéből? Ismerje meg azokat a trükköket, amelyek megkönnyítik és felgyorsítják a mindennapi munkafolyamatokat!

Az Excel lehet maga a Mennyország, de akár a Pokol is a könyvelőnek! Ön mennyire érzi felkészültnek magát az Excel-ben? Szeretné felgyorsítani munkafolyamatait?

Van egy tippünk: Jelentkezzen az Adóegyetem konferenciára és az év végi jogszabályváltozások mellett segítünk Önnek abban is, hogy spóroljon magának egy-két szabadnapot!

Ingyen Excel Trükkök könyvelőknek

Budapest I.Budapest II. és Budapest III. helyszíneken "ráadás" előadóként várják Önt is Excel tréningjeink, ahol ízelítőt kaphat az Excel "könyvelős" trükkjeibe.

Jelentkezzen az Adóegyetemre és profitáljon az ingyenes Excel tréningből » MOST!

Figyelem! Az ingyen "Excel Trükkök" ráadás előadáson való részvételi lehetőséget csak korlátozott számban tudjuk biztosítani, helyszínenként 40 fő számára. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben vesszük figyelembe! Jelentkezzen be most az Adóegyetemre és írja be a "Megjegyzés" rovatba az Excel szót, vagy ha már bejelentkezett, akkor küldje el a konferencia@penta.hu címre nevét és az Excel szót!

Ui. Akkor sem marad le erről az érdekes témáról, ha Ön nem Budapesten kíván részt venni az Adóegyetemen. Az előadást követően megosztjuk Önnel írásos formában az elhangzottakat, hogy Önnek is több ideje maradjon az igazán fontos dolgokra!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM