Innovációs díj a Könyvelő kAPPtár számviteli tanuló applikációnak

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában.

A Szakképzési Díjjal rövid időn belül már a második neves díjat nyeri el a kizárólagosan magyar fejlesztésű Könyvelő kAPPtár tanuló applikáció. Az Európai Unió Minőségügyi Testületének EFQM díja után a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara is díjazta az appot.

„Öröm számunkra, hogy az applikációt használó számvitelt tanulók ezrei mellett hivatalosan is elismerést kapott innovációnk. Külön kitüntetés számunkra, hogy olyan ünnepélyes körülmények között vehettük át a díjat, mint a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara díjátadója.” – mondta el Herich Roland, a PENTA UNIÓ Zrt. vezérigazgató helyettese

Innováció kategóriában azon kezdeményezések és megoldások kerülnek díjazásra, melyek új módszerekkel, eljárásokkal és eszközökkel gazdagítják a szakképzést, hozzájárulva a képzési eredmények javításához. A Szakképzési Díj korábbi nyertesei ebben a kategóriában olyan vállalkozások voltak, mint például az Audi Hungária Zrt., a MOBILIS Közhasznú Nonpofit Kft. vagy a LEGRAND Zrt.

A díjat ünnepélyes keretek között 2018. március 8-án vette át Herich Roland, a PENTA UNIÓ Zrt. vezérigazgató helyettese és Dr. Veress Attila a számviteli tananyag szakmai fejlesztője a szakképzési díj fővédnöke, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Pölöskei Gáborné, szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár jelenlétében Dale A. Martintől, a kamara elnökétől, a Siemens Zrt. vezérigazgatójától.

 

Képek forrása: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

Az alkalmazásról részletes információk itt olvashat: Könyvelő kAPPtár

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM